Guest 292010
Επισκέπτης
Μετά το γυμναστήριο, έχω ακούσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alastar
Νεοφερμένος
λαιμο
μικρο φιλια στο σωμα
και μετα πιο... χαμηλα
Dias
Επιφανές μέλος
....................................................................................................................................................
Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . .
....................................................................................................................................................
That's exactly what i want from a woman...
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Θέλω γλώσσα μεσ 'τα αυτιά.Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά.
not
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Νεοφερμένος
Εμετικό οι βόθροι είναι πιο υποφερτοί από αυτόΈρχεται κοντά μου σιγά-σιγά. Το πρώτο φιλί στα χείλη είναι απαλό και σύντομο. Στα επόμενα η ένταση και η διάρκεια αυξάνονται σταδιακά. Δεν δουλεύουν μόνο το χείλη της αλλά και τα χέρια της ταυτόχρονα χαϊδεύουν το λαιμό μου και το σβέρκο μου. Η γλώσσα της μπαίνει στο στόμα μου, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια όλο και πιο βαθειά με τολμηρή κινητικότητα. Μου ρουφάει και μου πιπιλάει και μου δίνει μικρές δαγκωματιές, πρώτα το πάνω και μετά το κάτω χείλι μου. Κατεβαίνει στο λαιμό φιλώντας, γλύφοντας και ρουφώντας αριστερά-δεξιά. Με γυρίζει ανάποδα και συνεχίζει στο σβέρκο. Έρχεται στα αυτιά να νοιώσω την ανάσα της και να ακούσω να μου ψιθυρίζει λόγια γλυκά, αλλά και λόγια “βρώμικα”. Με φιλά απαλά και μετά με γλώσσα μέσα στα αυτιά. Ξαναγυρίζει στο σβέρκο, γελάει που έχω μπιμπικιάσει ολόκληρος και με τη γλώσσα ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής μου στήλης, φιλώντας και αναπνέοντας. Με γυρίζει ξανά ανάσκελα. Χαϊδεύοντας με απαλά στο στήθος, ξαναρχίζει στόμα, λαιμό, αυτιά και κατεβαίνει. Με φιλά σε όλη την επιφάνεια του στήθους, γλύφει απαλά τις θηλές μου και κατεβαίνει φιλώντας και πιπιλώντας μέχρι τον αφαλό, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλά της παίζουν άρπα. . .
Ως εδώ. Ο τίτλος λέει "πάνω από τη μέση". Η συνέχεια θα ήταν off-topic.
Ήταν ανάγκη να ξεθάψετε το θέμα σήμερα που λόγω εξεταστικής της, η κοπέλα μου δεν θα έρθει σπίτι μου?
Θα λεγα που τους αρέσει να τους φιλάνε..............................
whitedove
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Νεοφερμένος
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως,σίγουρα όχι στο πορτοφόλι.
Tι θα λεγες εσύ..
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο...λαιμό, αυτιά, στόμα, μάγουλο, σε όλο το σώμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Για να ξεθάβεις πρωί-πρωί αυτό το θέμα, σημαίνει ότι είδες κάποιο "καλό" όνειρο...
Ή είχα μια "καλή" βραδυά...
Inna De
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.