Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
14-07-23
22:04
Παλιά στην αρχική σελίδα μου έβγαζε τον υπολογιστή μορίων και κάτι πάτησα και δεν τον βγάζει πια. Πως μπορώ να τον επαναφέρω στην αρχική σελίδα, να ανοίγω και να φαίνεται;
skarecrow76
Νεοφερμένος
Ο skarecrow76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 72 μηνύματα.
14-07-23
22:20
Έχει το link στα δεξιά, κάτω από "Ροή Πανελληνίων".
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
14-07-23
22:53
Δεν το βλέπω ρε παιδίΈχει το link στα δεξιά, κάτω από "Ροή Πανελληνίων".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ θέλω να ανοίγω το ischool και να βγαίνει στην αρχική σελίδα, όχι να το ψάχνω
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,578 μηνύματα.
14-07-23
23:29
Γεια!
Το συγκεκριμένο κίτρινο κουτάκι ήταν προωθητικό όσο διαρκούσαν οι πανελλήνιες. Ήταν ένα notice που έκλεινε με Χ.
Θα επανέλθει όταν βγει η έκδοση για το 2024.
Από κινητό πατάς το sandwich menu > Πανελλήνιες > Υπολογιστής Μορίων 2023, από υπολογιστή απλά πατάς το Πανελλήνιες πάνω πάνω και σε βγάζει αμέσως!
Το συγκεκριμένο κίτρινο κουτάκι ήταν προωθητικό όσο διαρκούσαν οι πανελλήνιες. Ήταν ένα notice που έκλεινε με Χ.
Θα επανέλθει όταν βγει η έκδοση για το 2024.
Από κινητό πατάς το sandwich menu > Πανελλήνιες > Υπολογιστής Μορίων 2023, από υπολογιστή απλά πατάς το Πανελλήνιες πάνω πάνω και σε βγάζει αμέσως!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,578 μηνύματα.
14-07-23
23:37
@Mammy Nun το βλέπεις τώρα; Το άνοιξα special για σένα, οι άλλοι δε το βλέπουν.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
14-07-23
23:38
Ευχαριστώ, δεν έχω λόγια!!! Καλό βράδυ@Mammy Nun το βλέπεις τώρα; Το άνοιξα special για σένα, οι άλλοι δε το βλέπουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kasl178
- eirinipap
- bill09876
- flaura
- Scandal
- suaimhneas
- spring day
- sophiaa
- Mewmaw
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- Nala