A propos
Διάσημο μέλος
https://www.infoplease.com/ipa/A0855611.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι επιοικώς απαράδεκτο αφού αναφέρει μια χώρα που δεν υφίσταται ως ανεξάρτητη.τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!Ένα λινκ για τα ποσοστά γλώσσας ανά χώρα. Τι καινούργιο μάθατε; Τι σας έκανε εντύπωση;
https://www.infoplease.com/ipa/A0855611.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 045911
Επισκέπτης
είναι επιοικώς απαράδεκτο αφού αναφέρει μια χώρα που δεν υφίσταται ως ανεξάρτητη.τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
δεν σχολιάζω το σχόλειο γιατι θα μου πουν πως σε κατηγορω εθνικιστη..
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
να μη σχολιάσεις καλύτερα γιατί εσένα θα κατηγορήσουν για ρατσιστή.δεν σχολιάζω το σχόλειο γιατι θα μου πουν πως σε κατηγορω εθνικιστη..
-----------------------------------------
το πρώτο που ήθελα να δω ήταν αυτό.και με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός.Χαίρομαι ιδιαίτερα που το παρατήρησες
A propos
Διάσημο μέλος
Eμενα μου εκανε εντυπωση που στην Αλβανια μαθαινουν ελληνικα. Αυτο με τα Σκοπια δεν το προσεξα
Στην Αλβανία υπάρχει ελληνική μειονότητα.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimissss
Νεοφερμένος
είναι επιοικώς απαράδεκτο αφού αναφέρει μια χώρα που δεν υφίσταται ως ανεξάρτητη.τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Aν εννοεις την ΠΓΔΜ ειναι ανεξαρτητη.Μαλλον εσυ καταλαβες το διαμερισμα της Ελλαδας.Μιλαει για την χωρα το αρθρο,εκτος αν εκανες το σχολιο για πλακα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
για φιλιππινες δεν γνωριζω αλλα στην ινδια ισως επειδη εχει εναν μεγαλο πληθυσμο και οχι ενιαι πολιτιστικα οπως τους κινεζους!δεν εξηγειται αλλιως!εκτος και αν ο πολιτισμος τους εχει να κναει με ολες τις γλωσσες αυτες!μου εκανε εντυπωση που χωρς οπως οι φιλιππινες και η ινδια μιλουν τοσο πολλες γλωσσες ή εστω διαλεκτους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.