Iliaso
Περιβόητο μέλος
Δεν μας λες ανά νύχτα πόσες ώρες διάβαζε.
τις νυχτες διαβαζε κειμενα για να τον παρει ο υπνος... happy now?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρτάται από το πόσες ώρες έχω φροντιστήριο...γιατί εκτός από τα μαθήματα έχω κ 6 ώρες τη βδομάδα σχέδιο. Συνήθως 2 με 3 ώρες τη μερα..
νταξι μωρε φυσιολογικες ειναι.
το παν ειναι ο προγραμματισμος.
εγω καθε μερα εχω 2-5 φροντιστηριο. 5-6 τρωω-ξεκουραζομαι, 6-9 διαβαζω και μετα κααααααααααθομαι.
και οι καθηγητες μεχρι τωρα(δεν λεω εγω τι πιστευω για μενα γτ δεν ειναι αντικειμενικο) λενε πως τα παω πολυ καλα.
αυτες οι βλακειες περι ατελειωτων ωρων διαβασματος πρεπει επιτελους να σταματησουν να διαδιδονται.
Γιατι ενα παιδι οταν ακουει απο την 4η δημοτικου πως στην τριτη λυκειου θα κρηθει το μελλον του, πως πρεπει να τα δωσει ολα, πως πρεπει να διαβαζει ολη μερα, πως 'μια χρονια ειναι θα περασει', του δημιουργουνται ενοχες οποτε τελειωνει το διαβασμα και συνειδητοποιει πως 'δεν διαβαζε ολη μερα'. Με αποτελεσμα να γυρισει στο δωματιο του και να κοιταει (απο την κουραση) το εξωφυλλο του βιβλιου του πιστευωντας πως αυτο ειναι 'το σωστο'.
Γ**Ω ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ Γ**Ω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Και για τις δικες μου αντοχες πολλες ειναι αυτες οι ωρες, ομως ακουω απο πολλους οτι ειναι λιγες για πανελληνιες, οτι ο ταδε που περασε ιατρικη διαβαζε 10ωρα κλπ... Η ουσια ειναι οτι εγω μεχρι στιγμης πιστευω οτι καλυπτομαι μ' αυτες τις ωρες.Ρε παιδιά έχουν παρεξηγηθεί πολύ οι έννοιες και το περιεχόμενό τους. Εγώ όταν λέω "πεθαίνει στο διάβασμα" εννοώ 3-4 ώρες την ημέρα... Μου φαίνεται απίστευτο κάποιος που επενδύει τόσο χρόνο σωστά να μη βγάλει τουλάχιστον 25.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Και καλά να τις βρει ρε π&@# μου. Πώς αντέχει; 'στο διάλο, σκυλιά του Παβλόφ, καριερίστες._
chris_90
Διάσημο μέλος
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ξερεις τι καταλαβα τελικα; Οτι λυνοντας ΠΟΛΛΕΣ ασκησεις στα μαθηματικα βλεπεις θεαματικη αλλαγη. Τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες λυνω απιστευτα πολλες ασκησεις στους μιγαδικους και πραγματικα ειδα τρομερη βελτιωση ισως στο πιο "προβληματικο" για μενα κεφαλαιο των μαθηματικων. Και επισης κατα τη γνωμη μου το διαβασμα δεν παει με την ωρα. Διαβαζεις οσο πρεπει για να κατανοησεις καλα το εκαστοτε κομματι θεωριας και για να λυσεις τις ασκησεις που αντιστοιχουν σ' αυτο...όσο και να διαβάζεις μαθηματικά,δυστυχώς αν δεν το κατέχεις πολύ δύσκολα γράφεις βαθμό!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
dythor δεν είναι απαραίτητο οτι με 2-3 ώρες διαβάσματος,έστω και αν είσαι συγκεντρωμένος,θα βγάλεις καλό βαθμό..ίδιαίτερα σε θετική και τεχνολογική...όσο και να διαβάζεις μαθηματικά,δυστυχώς αν δεν το κατέχεις πολύ δύσκολα γράφεις βαθμό!
Την γνώμη μου επ' αυτού την έχω πει 17.000 φορές, ας μην επαναλαμβανόμαστε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κακως, πρεπει να κρατας δυναμεις για τον Μαιο. Αν πας κουρασμενος και "μπουχτισμενος" στις πανελληνιες το 'χεις χασει το παιχνιδι... (μιλαω απο προσωπικη πειρα)Εγώ πάντως φέτος διαβάζω πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κακως, πρεπει να κρατας δυναμεις για τον Μαιο. Αν πας κουρασμενος και "μπουχτισμενος" στις πανελληνιες το 'χεις χασει το παιχνιδι... (μιλαω απο προσωπικη πειρα)
Xαζομάρες λες!Ή καλύτερα είναι καθαρά πως βολεύει τον καθένα!Εγώ απο τότε που άρχισαν οι διακοπές του πάσχα και μετά δεν διάβασα σχεδόν καθόλου!Μόνο Βιολογία και θεωρία στα υπόλοιπα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Οπως βολευει τον καθενα... Εγω θελω να εχω δυναμεις για μια γερη επαναληψη λιγο πριν τις εξετασεις γιατι εχω τον κλασσικο φοβο οτι θα τα ξεχασω ολα. Θα αισθανομαι πιο σιγουρος ετσι...Xαζομάρες λες!Ή καλύτερα είναι καθαρά πως βολεύει τον καθένα!Εγώ απο τότε που άρχισαν οι διακοπές του πάσχα και μετά δεν διάβασα σχεδόν καθόλου!Μόνο Βιολογία και θεωρία στα υπόλοιπα!
Περυσι διαβαζα απο χαλαρα ως μετρια μεχρι τα Χριστουγεννα, μετα ειδα οτι αφησα κενα κι επεσα με τα μουτρα, και το Πασχα τα 'χα φτυσει. Φετος επεσα με τα μουτρα εδω και 1-2 εβδομαδες και ελπιζω να συνεχισω με τους ιδιους ρυθμους μεχρι τον Μαιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxvasilakosxx
Νεοφερμένος
δν πιστευω να αρκει μονο το ποσο διαβαζεις...
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλα αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Εξυπνος ξεξυπνος αν δεν διαβασεις υπερβολικα πολυ 19.8 δεν βγαζεις οπως και να το κανουμε. Αυτα τα "εξυπνος" λειτουργουν ως η αμυνα των παιδιων που τα λενε φυτα ,
Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι κατακριτέο και σε αυτούς που "διαβάζουν υπερβολικά πολύ"! Έχουν έναν στόχο και κάνουν ότι μπορούν για να τον πετύχουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβόμαστε.
Το φυτό είναι χαρακτηρισμός άκρως ρατσιστικός και μιλάω από προσωπική εμπειρία! Στην πρώτη και δευτέρα λυκείου έβγαλα γύρω στο 19,5 μέσο όρο με ελάχιστο καθημερινό διάβασμα κ σε βεβαιώνω ότι δεν είμαι "φυτό". Φυσικά φέτος δυσκολεύομαι αρκετά στην κατεύθυνση...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.