mostwant3d
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
μπα.. διαφωνώ. το να είσαι τυχερός σε ένα, άντε δύο μαθήματα είναι πιθανό. δεν μπορείς όμως να είσαι τυχερός και στα έξι.
βασικα οι αριστοι μπορει να ηταν ικανοι να γραψουν σε ολα και να ηταν ατυχοι σε ενα δυο μαθηματα που εκοψαν τις μοναδες. οι 19.500+ ηταν πιο σταθεροι...
*M_anos*
Νεοφερμένος
Και εσενα σε κουβα σε βλεπω να τα κανεις ... αστειευομαι.. Δεν λεω να μην κυνηγας στους στοχους ΣΟΥ απλα στις περισοοτερες απο αυτες τις περιπτωσεις οι στοχοι δεν ειναι των παιδιων αλλα των ματαιοδοξων γονιων Μεγαλωνοντας θα καταλαβεις πως υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωηΕ κοίτα τώρα...Αστείο μεν το κειμενάκι σου, αλλά μην το χέσουμε και όλας. Δεν χρειάζεται να λέμε σπασικλάκι όσους απλά έχουν ένα στόχο, και αγωνίζονται για αυτό
John Kort
Νεοφερμένος
Οι κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ' το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει. (το διαβασα σε ενα blog)
Αυτό απλά εκφράζει απέχθεια και μίσος από πλευράς εκείνων που δεν τα πάνε καλά... Και ναι, είναι δυνατό με ελάχιστο διάβασμα να επιτυγχάνονται υψηλοί βαθμοί...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλα αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Εξυπνος ξεξυπνος αν δεν διαβασεις υπερβολικα πολυ 19.8 δεν βγαζεις οπως και να το κανουμε. Αυτα τα "εξυπνος" λειτουργουν ως η αμυνα των παιδιων που τα λενε φυτα ,Yπάρχουν και οι έξυπνοι θέμη. Όχι επειδή εσύ δεν μπορείς σημαίνει ότι όποιος μπορεί είναι εξωγήινος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Γνώμη μου πάντως ότι πέρα απ' τα άλλα 5 μαθήματα, στην έκθεση πρέπει να 'σαι και λίγο τυχερός για να πιάσεις βαθμό.
Καθώς δεν υπάρχει [κατά τη γνώμη μου] αντικειμενική αξιολόγηση όταν σε βαθμολογεί φιλόλογος (muahahaha).
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω απο την φετινη μου εμπειρια στις πανελληνιες καταλαβα οτι αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Και για το 16 ακομα πρεπει να ιδρωσεις...Και ναι, είναι δυνατό με ελάχιστο διάβασμα να επιτυγχάνονται υψηλοί βαθμοί...
Να πω κάτι άσχετο λίγο.
Απο την προσωπική μου εμπειρία έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι οι καλύτεροι φοιτητές ήταν μέτριοι μαθητές. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικώς.
Όντως...
djimmakos
Διάσημο μέλος
Kαλα αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Εξυπνος ξεξυπνος αν δεν διαβασεις υπερβολικα πολυ 19.8 δεν βγαζεις οπως και να το κανουμε. Αυτα τα "εξυπνος" λειτουργουν ως η αμυνα των παιδιων που τα λενε φυτα ,
Kαι το "φυτό" λειτουργεί ως η άμυνα των παιδιών που δεν ξερουν που τους πάνε τα τέσσερα από μαθήματα (για την πλεοψηφια μιλάω πάντα, εναν φίλο μου που έβγαλε 20 σαν και εμένα φυτό τον φωνάζω :p)
joan_0637
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Εγω πάντως ρε παιδιά για να τα βγάλω μέχρι τώρα πέρα κ εξόδους έχω στερηθεί κ τον ύπνο μου τον έχω απαρνηθεί και σπίτι μου γυρνάω κατά τις 9 απο τα φροντιστήρια. Τώρα αν υπάρχουν παιδιά-θαύματα να μου πουν κ εμένα τον τρόπο μπας κ κοιμηθώ καμιά ώρα παραπάνω....
Πόσες ώρες διαβάζεις την ημερα?
Orlando
Δραστήριο μέλος
Αναλογως το ατομο.Ας βγαλω εγω τοσα μορια και ας με λενε και γλαστρα, χ****κα! Να μπορουσα να κατσω να συγκεντρωθω και να στρωθω στο διαβασμα τοσες ωρες και τι στον κοσμο....
Εγω απο την φετινη μου εμπειρια στις πανελληνιες καταλαβα οτι αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Και για το 16 ακομα πρεπει να ιδρωσεις...
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πάντως ρε παιδιά για να τα βγάλω μέχρι τώρα πέρα κ εξόδους έχω στερηθεί κ τον ύπνο μου τον έχω απαρνηθεί και σπίτι μου γυρνάω κατά τις 9 απο τα φροντιστήρια. Τώρα αν υπάρχουν παιδιά-θαύματα να μου πουν κ εμένα τον τρόπο μπας κ κοιμηθώ καμιά ώρα παραπάνω....
Εξαρταται και πως ησουν συνηθισμενη τοσα χρονια
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστος, δεν διαφωνωKαι το "φυτό" λειτουργεί ως η άμυνα των παιδιών που δεν ξερουν που τους πάνε τα τέσσερα από μαθήματα (για την πλεοψηφια μιλάω πάντα, εναν φίλο μου που έβγαλε 20 σαν και εμένα φυτό τον φωνάζω )
joan_0637
Νεοφερμένος
Πόσες ώρες διαβάζεις την ημερα?
Εξαρτάται από το πόσες ώρες έχω φροντιστήριο...γιατί εκτός από τα μαθήματα έχω κ 6 ώρες τη βδομάδα σχέδιο. Συνήθως 2 με 3 ώρες τη μερα..
kvgreco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μας λες ανά νύχτα πόσες ώρες διάβαζε.ειναι δυνατο... ο αδελφος μ χωρις ιδιαιτερα και φροντιστηρια εβγαλε 19300 στο 5ο... και διαβαζε το πολυ 3 ωρες ανα ημερα..
Αν ένας μαθητής δεν έχει συνηθίσει να διαβάζει συστηματικά τότε είναι πολύ δύσκολο μέσα σε ένα χρόνο να αλλάξει συνήθειες καί να αποδώσει στο maximum.Κατά συνέπεια εγώ θεωρώ πως χωρίς υπερβολικό διάβασμα δεν πιάνεις βαθμούς πάνω από δεκαεννιά όπως πιάνουν οι πρωτοκλασσάτοι μαθητές.Όλα τα άλλα είναι ιστορίες γιά αγρίους.Επομένως λένε ψέματα.Πως γίνεται τα παιδιά πού αποτυγχάνουν όταν τα ρωτάνε να λένε ότι διάβασαν αρκετά αλλά λόγω ατυχίας ή δεν ξέρω τι απέτυχαν, ενώ όσοι πέτυχαν το παίζουν καί καλά.. τουρίστες?
Τabula rasa είναι το μυαλό τού παιδιού! Καί τα μαθήματα είναι πολλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.