PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Οταν δεν ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις και ακους απο ολους οτι οι πανελληνιες ειναι κατι το φοβερο και μη αντιμετωπισιμο χωρις φροντιστηρια δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες...
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Στελιο συμφωνώ 99% μαυτά που λες!Έχω μια ένσταση σχετικά μαυτό που λες για τα φροντιστήρια γιατι απ΄τη στιγμή που πηγαίνουν όλοι ή σχεδόν όλοι και είναι προσωπική επιλογή σου αν θα πας ή δε θα πας δεν τίθεται θέμα "ντοπαρίσματος" όπως λες!!!Και κατά καιρούς έχουν βγάλει στην TV άτομα που αρίστευσαν χωρίς φροντ.Και χωρίς να θέλω ναμαι απαυτούς τους μαλάκες που κατηγορούν το σύστημα για όλα με το συμπάθιο κιόλας άμα η παιδεία ήταν όπως πρέπει στη χώρα μας σε θέματα αξιοκρατίας όσον αφορά το εκπαιδευτικό δυναμικό δε θα υπήρχε λόγος να τρέχουν όλοι στα φροντιστήρια!!
Είναι, γιατί δεν είναι αξιοκρατικό. Πολύ απλό. ΤΟ παιδί που μένει στο χωριό, το παιδί που έχει οικονομικό πρόβλημα, δε μπορεί να πάει φροντιστήριο ή να κάνει ιδιαίτερα. Είναι σαφώς προσωπική επιλογή, αν διαθέτεις κατάλληλα μέσα.
Εγώ προσωπικά έκανα φροντιστήριο. Αλλά μου φαίνομαι ντοπέ σε σχέση με έναν άλλο που δεν έκανε και πίστεψε με, έτσι όπως είναι η παιδεία, δεν έχουν όλοι το δικαίωμα στη γνώση και στη μόρφωση. Ευχαριστώ τις συγκυρίες που με έφεραν σε αυτή τη θέση να μπορώ να 'χω την άνεση να κάνω φροντ, να αγοράσω βοηθήματα και να ασχοληθώ. Αν δεν έχεις οικογενειακή ηρεμία, ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, όλα τα άλλα έρχονται σε δευτερη μοίρα. Αυτά τα παιδιά ντρέπομαι να τα κοιτάξω στα μάτια. Ντρέπομαι επίσης που είμαστε οι περισσότεροι παρτάκηδες. Οι συμμαθητές μας δεν είναι ανταγωνιστές αλλά συναγωνιστές. Αλλά αυτοί ξέρεις τι Δημήτρη; Δε θα βγουν ποτέ αυτοί στα κανάλια. Ζουν αξιοπρεπώς, δεν κλαίγονται, δεν επαίρονται. Αν δεν αξίζουν αυτοί ένα τεράστιο μπράβο , ποιος το αξίζει ; Εμείς; Που στην ουσία τα είχαμε όλα στο πιάτο; Τα μόρια μας θα ξεχαστούν γρήγορα, αλλά η ανθρωπιά δε ξεχνιέται ποτέ.
Στέλιος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
-petros
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ σας είπα το άτομο που έβγαλε 19864 δεν είναι κ το πιο συμπαθητικό στον κόσμο!!!Μόνο οι βαθμοί τον κάνουν ευτιχισμένο.
Αυτον τον εχω γνωρισει ελαχιστα,επειδη ηταν σε συνεντευξεις κι ετσι.Ενταξει,κοινωνικος δεν ηταν.Φανηκε οτι ειναι βλακας οταν ειπε οτι προσπαθουσε απο την 1η δημοτικου για να γραψει καλα.Δηλαδη σκεφτοταν ολοκληρωματα τοτε?!
Αλλα ετσι ή αλλιως το σχολειο πλεον δε λεει τιποτα.Τωρα ξεκιναει η ζωη κι αν δεν εχεις καποια προσοντα οπως ειναι η κοινωνικοτητα,δυσκολα πηγαινεις μπροστα
marian
Νεοφερμένος
Να πω κάτι άσχετο λίγο.
Απο την προσωπική μου εμπειρία έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι οι καλύτεροι φοιτητές ήταν μέτριοι μαθητές. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικώς.
Το εχω ακουσει κ εγω αυτο.Βεβαια δεν ισχυει για ολους.Οπως κ οτι οι πρωτοι που μπαινουν στις σχολες ειναι κ αυτοι που βγαινουν αργα-ισως ομως να φταιει η κουραση από τα άλλα χρονια-φυσικα ξανατονιζω δεν ισχυει για ολους....
*M_anos*
Νεοφερμένος
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ' το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει.
:no1:
moonshadow
Νεοφερμένος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε κοίτα τώρα...Αστείο μεν το κειμενάκι σου, αλλά μην το χέσουμε και όλας. Δεν χρειάζεται να λέμε σπασικλάκι όσους απλά έχουν ένα στόχο, και αγωνίζονται για αυτόΟι κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ' το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει. (το διαβασα σε ενα blog)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.