Πολυτεχνείο απο ΕΠΑΛ

NickTen

Νεοφερμένος

Ο NickTen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,740 μηνύματα.
Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει
Οχι ... το πολυτεχνειο ειναι αλλος κοσμος. Εκει σε ξεροψυνουν σε θερμοκρασιες λαβας.
Οι γελιτες θελουν 7.5 χρονια εσυ θα αλλαζεις πανες και θα πηγαινεις να δινεις.
Ε λευτα... τι λευτα?
Εγω πηγα σε φωτοβολταικα να σχεδιαζω ηλεκτρονικα ισχυος... μαλλον με γελασαν γιατι επισκευαζω τα ηλεκτρονικα ισχυος και τοποθετω ετοιμο φρεσκο λογισμικο απο την γερμανια... 500+€ το μηνα για 3 μερες την εβδομαδα.. χωρις πτυχιο ακομα.
Πριν καρφωνα καλωδια στο τοιχο στον πυργο του ελληνικου και τα αλλα σπιτια και με εδιναν 800€..αλλα αυτα τα κολπα τα εμαθα .
Ελπιζουμε για περισσοτερα μετα, οταν μαζεψουμε πειρα...

gegeorgiou90

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
Αξίζει. Εύκολες σχολές άμα σου αρέσει το αντικείμενο. Όσο για τον μισθό, όλα είναι σχετικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια