dimos hatz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://ischool.e-steki.gr/φοιτητική-ζωή/φοιτητική-ζωή-στη-σάμο-56871/πρεπει να μαθω πως ειναι η ζωη εκει αν ξερει καπιος απο σαμο ας μου πει
είμαι πολύ καλή σήμερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimos hatz
Νεοφερμένος
παρα πολυ καλη μπορω να πω ευχαριστω πολυ
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
ομως ως φοιτητουπολη ειναι πολυ ωραια γιατι 8εσ να πας για καφε με τους φιλους σου και σε 5 λεπτα εχεις φτασει στο senso( μια απο τις πιο χαρακτηριστικες καφετεριες φοιτητων στη σαμο).8εσ να πας για μπανιο τσακ πεταγεσε στους καταραχτες!!!! τα εχεις ολα κοντα μπαρ , καφετεριες ,την σχολη σου!!!! Βεβαια η σχολη του ΜΠΕΣ εχει αρκετα προβληματα στεγασης το μα8ημα γινεται σε ενα μαγαλο κτηριο οπου το μισο ειναι δημοτικο και το υπολοιπο πολυτεχνειο!!!!! Τωρα η σχολη ειναι παρα πολυ καλη!!!!!!! παιδια απο αυτο το τμημα ( εχοντας και μεταπτυχιακο βεβαια) δουλευουν σε πολυ καλες 8εσεισ στον ιδιωτικο τομεα πχ τραπεζες και στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο!
dimos hatz
Νεοφερμένος
η σαμος ως νησι εχει τις δυσκολιες του πχ τα απαγορευτικα κα8ε χριστουγεννα!!!
ομως ως φοιτητουπολη ειναι πολυ ωραια γιατι 8εσ να πας για καφε με τους φιλους σου και σε 5 λεπτα εχεις φτασει στο senso( μια απο τις πιο χαρακτηριστικες καφετεριες φοιτητων στη σαμο).8εσ να πας για μπανιο τσακ πεταγεσε στους καταραχτες!!!! τα εχεις ολα κοντα μπαρ , καφετεριες ,την σχολη σου!!!! Βεβαια η σχολη του ΜΠΕΣ εχει αρκετα προβληματα στεγασης το μα8ημα γινεται σε ενα μαγαλο κτηριο οπου το μισο ειναι δημοτικο και το υπολοιπο πολυτεχνειο!!!!! Τωρα η σχολη ειναι παρα πολυ καλη!!!!!!! παιδια απο αυτο το τμημα ( εχοντας και μεταπτυχιακο βεβαια) δουλευουν σε πολυ καλες 8εσεισ στον ιδιωτικο τομεα πχ τραπεζες και στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο!
εσυ εκει σπουδαζεις?
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
dimos hatz
Νεοφερμένος
οχι απλα η αδερφη μ σπουδαζε στη σαμο στο μα8ηματικο και πολλα ατομα απο την παρεα της σπουδαζαν στο ΜΠΕΣ γιαυτο γνωριζω αρκετα πραγματακια για τη σαμο!!!!!!! Αλλα μπορει αν δεν περασω στο ηρακλειο τελικα , να παω στην επομενη επιλογη μου στο ΜΠΕΣ!!!!!!
φετος εδωσες κ εσυ? ποσο εγραψες?
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
φετος εδωσες κ εσυ? ποσο εγραψες?
ναι φετος εδινα, εβγαλα 15800 απο τεχνολογικη!!!!!
dimos hatz
Νεοφερμένος
ναι φετος εδινα, εβγαλα 15800 απο τεχνολογικη!!!!!
αα εσυ εισαι καλη
Σίγουρα, η ζωή σ ένα νησί (ως φοιτητής πάντα) θα είναι δύσκολή...Από κει και πέρα, αν σε ενδιαφέρει η σχολή και μπορείς να πας πας, δεν πρέπει να σ απασχολεί και τόσο πολύ τι θα βρεις...Από την άποψη,ότι περισσότερη σημασία έχει η σχολή και η επιλογή για το μέλλον σου...
ναι εχεις δικιο αλλα ολοι θελουν να ζησουν και μια καλη φοιτιτικη ζωη
Nα πω κάτι που πολλοί δε το ξέρουν.Το πανεπιστήμιο από το αεροδρόμιο της Σάμου απέχουν 100km οπότε οι φοιτητές από όσο ξέρω παίρνουν κάποιο λεωφορείο ή ταξί,.
αληθεια?ειναι τοσο μεγαλη η σαμος? δν το περιμενα!!!!
moxa15
Διάσημο μέλος
αναλογα φυσικα τι θες να γινεις...
dimos hatz
Νεοφερμένος
ασχετως ποιτητας ενα Πολυτεχνείο(εστω και Σάμου) θα ειναι παντα καλυτερο απο Τει...
αναλογα φυσικα τι θες να γινεις...
το μονο που θελω ειναι να ασχοληθω με την τεχνολογια,πληροφορικη ... λες να ειναι καλυτερο ε?
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Σαμος δαγκωτο
την εχω 6 επιλογη στο μηχανογραφικο και σκεφοτμουν να την βαλω και πανω απο την σχολη πληροφορικςη της Κρητης (ισως την καλυτεηρ της Ελλαδας) γιατι ειναι πολυτεχνειο και εχει αλλο κυρος
Για την περιοχη επειδη ο αδελφος μου σπουδαζε και εχω παει και εγω για λιγο,εγω ξετρελαθηκα αλλα ειμαι και λιγο περιεργος εγω.Δεν εχει πολυ κοσμο,τον χειμωνα θα ειστε εσεις και εσεις αλλα αυτο σημαινει οτι θα εχετε στενους δεσμους φιλιας
moxa15
Διάσημο μέλος
το μονο που θελω ειναι να ασχοληθω με την τεχνολογια,πληροφορικη ... λες να ειναι καλυτερο ε?
τεχνολογια,πληροφορικη...=υπαλληλος-εργατης σ εταιρια- αρα το καλυτερο ειναι να εισαι αποφοιτος ΤΕΙ(τι δουλεια ετσι κ αλλιως σ οτι αφορα τα PCs προγραμματα κτλπ θα τα μαθεις εκει στην εταιρια αρα καλυτερα θα δειχνει στο βιογραφικο σου αν εχεις περασει ΑΕΙ.ασε που σου δινει περισσοτερο κυρος και ευρος απο οτι ενα ΤΕΙ,τεχνικη σχολη δηλαδη καλη δουλεια σε συγκεκριμενα συνηθως μονο -πρακτικες-χειρονακτικες- εργασιες)
that's what i think
dimos hatz
Νεοφερμένος
Μην το συζητας
Σαμος δαγκωτο
την εχω 6 επιλογη στο μηχανογραφικο και σκεφοτμουν να την βαλω και πανω απο την σχολη πληροφορικςη της Κρητης (ισως την καλυτεηρ της Ελλαδας) γιατι ειναι πολυτεχνειο και εχει αλλο κυρος
Για την περιοχη επειδη ο αδελφος μου σπουδαζε και εχω παει και εγω για λιγο,εγω ξετρελαθηκα αλλα ειμαι και λιγο περιεργος εγω.Δεν εχει πολυ κοσμο,τον χειμωνα θα ειστε εσεις και εσεις αλλα αυτο σημαινει οτι θα εχετε στενους δεσμους φιλιας
πως το βλεπεις μπορει να περασεις κ σαμο εσυ?
τεχνολογια,πληροφορικη...=υπαλληλος-εργατης σ εταιρια- αρα το καλυτερο ειναι να εισαι αποφοιτος ΤΕΙ(τι δουλεια ετσι κ αλλιως σ οτι αφορα τα PCs προγραμματα κτλπ θα τα μαθεις εκει στην εταιρια αρα καλυτερα θα δειχνει στο βιογραφικο σου αν εχεις περασει ΑΕΙ.ασε που σου δινει περισσοτερο κυρος και ευρος απο οτι ενα ΤΕΙ,τεχνικη σχολη δηλαδη καλη δουλεια σε συγκεκριμενα συνηθως μονο -πρακτικες-χειρονακτικες- εργασιες)
that's what i think
δεν μετραει ομως αμα ειναι τει απο θεσσαλονικη καλυτερα? η δν εχει σημασια η περιοχη?
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ε λιγο δυσκολο.Την Κρητη την πιανω μαλλον σιγουρα (εκτος αν ανεβει 500 μορια)πως το βλεπεις μπορει να περασεις κ σαμο εσυ?
dimos hatz
Νεοφερμένος
Ε λιγο δυσκολο.Την Κρητη την πιανω μαλλον σιγουρα (εκτος αν ανεβει 500 μορια)
α οκ ρε φιλε απλα ψαχνω παρεα χαχαχ
Giannoutas
Διάσημο μέλος
αχ0χα0χα0 και εγω θελω να πετυχω κανεναν συμφοιτητη εδω προτου παω στην σχοληα οκ ρε φιλε απλα ψαχνω παρεα χαχαχ
Iliaso
Περιβόητο μέλος
αληθεια?ειναι τοσο μεγαλη η σαμος? δν το περιμενα!!!!
Όχι απλά το αεροδρόμιο και το καρλόβασι είναι στις δύο διαφορετικές άκρες του νησιού
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.