NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
εμεις πολυ απλα δεν θα παμε εξωτερικο γιατι ουτε 10/40 ατομα δεν ξερουν καν αγγλικα
ελεος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα για α λυκειου λογικο ειναι... οχι που δεν ξερετε αγγλικα (ελεος!) αλλα το εξωτερικο.Βερολινο η Παρισι
εμεις πολυ απλα δεν θα παμε εξωτερικο γιατι ουτε 10/40 ατομα δεν ξερουν καν αγγλικα
ελεος
alex2395
Δραστήριο μέλος
καλα για α λυκειου λογικο ειναι... οχι που δεν ξερετε αγγλικα (ελεος!) αλλα το εξωτερικο.
οχι ρε εννοω για την εκδρομη β η γ λυκειου
επαρχια τι περιμενεις?
eva.
Νεοφερμένος
MakisHerculista
Νεοφερμένος
εμεις δεν θελαμε να παμε εξωτερικο γιατι πιστευουμε δεν εχει νυχτερινη ζωη οπως στην Ελλαδα.. και διαλεξαμε να παμε Κερκυρα οπου θα μπορουμε να ξεσαλωσουμε οσο θελουμε στην τελευταια μας εκδρομη...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ προτείνω κάπου εδώhttps://www.paradiestravel.gr/479CBFA7.el.aspx
prinCess.
Επιφανές μέλος
Από τα 56-60 παιδιά περίπου της Γ' λυκείου θα πάνε μόνο 25 μάλλον, παράνομα βεβαίως βεβαίως με τον λυκειάρχη.
Καλά να περάσουν.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αχ είναι τέλεια Βιέννη-Πράγα. Ονειρικά.
Όσοι θα πάτε εκεί,θα περάσετε υπέροχα!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
εγω θα προτειμουσα ζακυνθο... απο αθηνα ειστε?
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Βιέννη-Πράγα, Μάρτιος 2011.
Όχι δε θα πάω.
Να πας αν μπορείς, μη χάσεις τέτοια ευκαιρία.
Εγώ δεν είχα πάει 5ημερη και μπορώ να πω ότι το έχω μετανοιώσει.
prinCess.
Επιφανές μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε τον Μάρτη θα κάνουμε μηχανογραφικά, επαναλήψεις ιστορίες το ένα το άλλο. Σκατά. Δε παίζει. Εκτός αυτού ούτε η παρέα μου θα πάει. Οπότε.
κρίμα
Ξανασκέψου το όμως, και προσπάθησε να πείσεις την παρέα σου να αλλάξουν γνώμη.
Δε νομίζω πως όσα παιδιά θα πάνε δεν ενδιαφέρονται για το μηχανογραφικό και τις πανελλήνιες.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Οι πιο πολλοί είχαν πει για Δεκέμβρη αλλά παίχτηκε βλακεία και τον έκαναν Μάρτη γιατί ο κολλητός του προέδρου του 15μελούς δεν μπορούσε να έρθει τα xmas. τεσπα. Ξενέρα, αλλά υγεία μωρέ.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα,δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα σχολεία αλλά στο δικό μου τα παιδιά που ήρθαν εκδρομή σε μια χαρά σχολές περάσανε.(εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε όλους αλλά σε αυτούς που διάβαζαν)Δε νομίζω πως όσα παιδιά θα πάνε δεν ενδιαφέρονται για το μηχανογραφικό και τις πανελλήνιες.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρέ ναι, αλλά είναι Μάρτης. Αν πηγαίναμε Δεκέμβρη αντί για 25 άτομα, θα πήγαιναν πάνω από 45 -.-''
Οι πιο πολλοί είχαν πει για Δεκέμβρη αλλά παίχτηκε βλακεία και τον έκαναν Μάρτη γιατί ο κολλητός του προέδρου του 15μελούς δεν μπορούσε να έρθει τα xmas. τεσπα. Ξενέρα, αλλά υγεία μωρέ.
Λογική "αποφασίζομεν και διατάζομεν" από αυτές τις ηλικίες; (και ύστερα λέμε ότι η ελπίδα της χώρας είναι στους νέους)
Οι δημοκρατικές διαδικασίες που πήγαν;;;;
Να το χαίρεστε το 15μελές σας.
vili_17
Νεοφερμένος
θα σας ζαληζουν συνεχεια στο ξενοδοχειο....αλλα και θα σας εχουν μπραυουσ εξω απο τα δωματια δεν θα μπορειται να βγηται να πατε σε καποιο αλλο δωματιο....αλλα και στην βραδυνη εξοδο θα ειστε το πολυ μεχρι τις 2 οχι παραπανω....ετσι κι αλλιως η ελλαδα εχει πολυ καλυτερα μεροι στα οποια θα μπορουσατε να πατε κ τα περασετε τελεια...για παραδηγμα θεσσαλονικη-ιωαννηνα-πατρα-ναυπλιο απο πολοις...κ απο νησακια εχει ακομα περισσοτερο
κριτη-ροδος-λευκαδα-ζακυνθο-κεκρυρα-σαντορινη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.