ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε παιδιά.. Για προτείνετε κανένα καλό μέρος για τριήμερη Α' Λυκείου, κατά προτίμηση εσωτερικό! Ψάχνουμε να βρούμε με τον καθηγητή της ιστορίας προορισμό και όλο λέμε, λέμε και δεν καταλήγουμε πουθενά..
Πηγαίντε Σπάρτη!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Β Γυμνασίου: Λευκάδα.
Τώρα στη Γ Γυμνασίου λέμε για 3μερη Ρόδο ή Θεσ/νίκη ή σε κάποιο άλλο νησί. Αλλιώς 5μερη Ιταλία...
Αν και Θεσ/νίκη πολύ δύσκολο το βλέπω γιατί πολλές ώρες στο λεωφορείο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Βρε παιδιά.. Για προτείνετε κανένα καλό μέρος για τριήμερη Α' Λυκείου, κατά προτίμηση εσωτερικό! Ψάχνουμε να βρούμε με τον καθηγητή της ιστορίας προορισμό και όλο λέμε, λέμε και δεν καταλήγουμε πουθενά..
Πηγαίντε Σπάρτη!:no1:
Σπάρτη καλά ήταν. Εμείς είχαμε πάει Σπάρτη, Μυστρά, Μονεμβασιά και στο γυρισμό Ναύπλιο. Στην μέση της διαδρομής είδαμε και μερικά πάρα πολύ όμορφα και γραφικά χωριά. Μόνο αν μείνετε Σπάρτη, να προσέχετε με τα ξενοδοχεία. Μην τα κλείσετε μέσω Internet σαν τα ζώα τους δικούς μας και μετά ξενερώσετε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Α Γυμνασίου: Πάτρα
Β Γυμνασίου: Λευκάδα.
Τώρα στη Γ Γυμνασίου λέμε για 3μερη Ρόδο ή Θεσ/νίκη ή σε κάποιο άλλο νησί. Αλλιώς 5μερη Ιταλία...
Αν και Θεσ/νίκη πολύ δύσκολο το βλέπω γιατί πολλές ώρες στο λεωφορείο...
Και υποτιθεται οτι απαγορευεται ρητα σε αυτες τις ταξεις, τετοιες πολυημερες εκδρομες... μονο σε εμας απαγορευοταν μου φαινεται...
miv
Επιφανές μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Το χειροτερο ειναι οτι η επομενη ταξη (οι ενα χρονο μεγαλυτεροι απο μας δλδ) εχουν παει 5 πολυημερες συνολικα. Και οταν την επομενη χρονια ρωτουσαμε "γιατι αυτους τους πηγατε" μας απαντουσαν "ηταν αλλες οι συνθηκες". Μαλλον ημασταν πιο ζωηρα και κανεις δεν ηθελε να αναλαβει την ευθυνη να μας συνοδευσει!
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι όλοι να πάτε!!!!!!!!!!!!!
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
α λυκειου-Κως
και φετος θα παμε Λονδινο...
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Επισης το ταξιδι ηταν σκετη ταλαιπωρια καθως τα πολλα μποφορ "κουναγαν" το πλοιο και προκαλεσαν πολυωρες καθυστερησεις και στα 2 δρομολογια (ειδικα σ' αυτο του γυρισμου). Εγω λεω καλυτερα πολη (Θεσ/νικη οντως ειναι πολυ καλη ιδεα).
miv
Επιφανές μέλος
Το πούλμαν επειδή πάει με τις μέρες κι όχι με τα χιλιόμετρα, ούτως ή άλλως θα πληρωθεί το ίδιο. Λύσεις όπως τρένο ή αεροπλάνο, λοιπόν, ανεβάζουν δραματικά το budget.
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω οταν ανεβαινα με τρενο στη Θεσσαλονικη πριν καμια 10ρια μηνες (απο Αθηνα εννοειται), 2 βαγονια ηταν γεματα απο ενα σχολειο (δημοσιο) της Αθηνας, νομιζω Ζωγραφου κιολας. Και μαλιστα εχω ακουσει οτι και αλλα σχολεια ανεβαινουν στη Θεσσαλονικη με το τρενο, δεν ειναι και κατι που δεν γινεται δηλαδη...Είναι όμως μακριά και δεδομένου ότι τα σχολικά απαγορεύεται να πηγαίνουν πάνω από 60, το ταξίδι είναι απίστευτα ατελείωτο. Το είχαμε κάνει στη Γ' Γυμνασίου, με μόλις 3 στάσεις όλες κι όλες και φύγαμε από Αθήνα 7 το πρωί, φτάνοντας πάνω 7 το βράδυ.
Το πούλμαν επειδή πάει με τις μέρες κι όχι με τα χιλιόμετρα, ούτως ή άλλως θα πληρωθεί το ίδιο. Λύσεις όπως τρένο ή αεροπλάνο, λοιπόν, ανεβάζουν δραματικά το budget.
Σε απλο τρενο ημουν (οχι Intercity και τετοια δηλαδη) που ειναι πολυ φτηνο κατ' ατομο... Και λογικα αφου ειναι σχολειο μπορει να κανουν και καλυτερη τιμη.
miv
Επιφανές μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Εγώ ρε παιδιά Θεσσαλονική θέλω να πάω... Αλλά μου είπαν οι συμμαθητές μου ότι άμα πάμε Θεσσαλονική δεν θα μείνουμε στο κέντρο αλλά πιο έξω... Έτσι τους είπε ο διευθυντής μας... Καλύτερα να μην πάμε Θεσσαλονίκη, άμα μείνουμε πιο έξω από το κέντρο?
miv
Επιφανές μέλος
PS: Δεν αξίζει το αεροπλάνο. Χάνεται ο απίστευτος χαβαλές του καραβιού.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Δεεεν το βλέπω για Σαλόνικα πάντως. Πολύ δύσκολο. Εγώ θα προσπαθήσω πάλι αλλά δεν νομίζω.. Μα να θέλουν να πάμε σε νησί Μάρτη μήνα? Και το γελοίο ξέρεις ποιο είναι? Ότι μόνο το 15μελές θέλει. Εμάς δεν μας ρωτάνε καθόλου!
Καμία άλλη πόλη να μου προτείνετε?
kambana
Δραστήριο μέλος
Δεν αξίζει, ε? Πρέπει να έχεις δίκιο... Τώρα που το σκέφτομαι και εγώ...
Δεεεν το βλέπω για Σαλόνικα πάντως. Πολύ δύσκολο. Εγώ θα προσπαθήσω πάλι αλλά δεν νομίζω.. Μα να θέλουν να πάμε σε νησί Μάρτη μήνα? Και το γελοίο ξέρεις ποιο είναι? Ότι μόνο το 15μελές θέλει. Εμάς δεν μας ρωτάνε καθόλου!
Καμία άλλη πόλη να μου προτείνετε?
Ιωάννινα είναι πολύ ωραία, πήγαμε πέρυσι με την περιβαλλοντική, αλλά κάτσαμε μόνο μισή μέρα... Θα σου προτείνω όμως και την Κομοτηνή (Το ξέρω είναι πολύ πολύ μακριά...)...
iasonsea
Νεοφερμένος
-Α' γυμνασίου (3ήμερη): Γιάννενα (Εκεί ήταν το ξενοδοχείο), Άρτα, Ελληνοαλβανικά σύνορα (στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας φτάσαμε Μολυβδοσκέπαστη νομίζω το 'λεγαν)
-Β' γυμνασίου (4ήμερη): Φλώρινα (Εκεί ήταν το ξενοδοχείο), Κοζάνη, Καστοριά, Νυμφαίο (Αρκτούρος), Πρέσπες (σύνορα)
-Γ' γυμνασίου (4ήμερη): Λέμε για Θεσσαλονίκη...
Τόσο στα Γιάννενα όσο και στη Φλώρινα περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Σας τις προτείνω και τις δύο πόλεις. Πάντως μη σας προβληματίζει η απόσταση. Ούτε καν το καταλαβαίνεις σε εκδρομές με το σχολείο. Πάντως αν η εκδρομή γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, τότε στον προορισμό πρέπει να υπάρχει περιβαλλοντικό κέντρο το οποίο θα έχει θέμα αυτό το οποίο ασχολήθηκε η περιβαλλοντική ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς...
DimiMoli
Νεοφερμένος
Τι να πεις δηλαδή, στο εξωτερικό δεν πας συχνά (εγώ πρώτη φορά πήγα στα 16 μου) και οι άλλοι @#$! θέλουν να πάνε στην Ελλάδα να γίνουν τύφλα όλοι και να γυρίσουν και να γράψουν μετά...
Αν χάσουμε την Ισπανία θα είναι πολύ βλακεία...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.