antuan91
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trela-7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
hiphopjunkie
Νεοφερμένος
hiphopjunkie|@|in.gr οποιος χρειαστει τιποτα ξερω αρκετα για την πολη αυτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toro el rabiar
Νεοφερμένος
Κανένας άλλος για πολ μηχ Ξάνθης ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
locostef
Νεοφερμένος
και εγω στουσ πολιτικουσ ξανθης!
το email μου ειναι locostef@windowslive.com...θα χαρω πολυ να γνορισω καποιον απο σασ!
Bill_13
Νεοφερμένος
αν και δεν ειμαι στο πολ μηχ...αφου εγώ ΗΜΜΥ-της Ξάνθης......θα βλεπόμαστε συχνα-πυκνά στην ξάνθη....στα μπαρακια και τη σχολή
Δε θα βλέπεστε τόσο συχνά στη σχολή, γιατί η μία είναι μακριά από την άλλη
ορεστης12345
Νεοφερμένος
Δε θα βλέπεστε τόσο συχνά στη σχολή, γιατί η μία είναι μακριά από την άλλη
σωστος/// ......εγω με καποιους ηλεκτρολογους παντως (αυτους που παιζουν μπαλα ) θα εχω παρτιδες
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορεστης12345
Νεοφερμένος
Οσοι περασατε ΠΜ ΔΠΘ, εξοπλιστειτε με υπομονη με τους καθηγητες που θα εχετε.Κυρίως αυτοί που κανουν στατιστικη - μαθηματικά
εχω ενημερωθει
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω ενημερωθει
Οσοι περασατε ΠΜ ΔΠΘ, εξοπλιστειτε με υπομονη με τους καθηγητες που θα εχετε.Κυρίως αυτοί που κανουν στατιστικη - μαθηματικά
Γεια περασα και εγω πολιτικων μηχανικων στην ξανθη φετος τι εννοειτε για τους καθηγητες ?? γινε λιγο πιο συγκεκριμενος..δηλαδη τι εχετε ακουσει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.civil.duth.gr/news.txt/2013-12-10-a/External Review.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CIVILALEX
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Michanikara
Νεοφερμένος
Το 2015 ήταν 14.170
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Michanikara
Νεοφερμένος
Michanikara
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.