Guest 001921
Επισκέπτης
Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Ποια από τις σχολές είναι η καλύτερη, από διάφορες πλευρές. Δεν ξέρω ποια να βάλω πρώτη. Το Τμήμα της Θεσσαλονίκης μού φάνηκε πολύ εκσυγχρονισμένο και οργανωμένο. Για τα άλλα δεν γνωρίζω. Τί πιστεύετε εσείς; Ευχαριστώ.
Βαγγέλης
Καλά, κανένας που να ενδιαφέρεται για πολιτικές επιστήμες ή φοιτητής σε αυτό το τμήμα δεν υπάρχει;!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kleisthenis
Νεοφερμένος
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gregoir
Νεοφερμένος
Σαν γενικό σχόλιο, θα σου έλεγαν αποφύγεις τα τμήματα πολιτικών/διεθνών επιστημών εάν δεν σε ενδιαφέρουν τα μαθηματική ή η στατιστική, ή αν δεν έχεις κάποιο μέσο. Το τμήμα παρέχει εξαιρετικές γνώσεις, αλλά πραγματικά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να το παρακολουθήσεις έχοντας ένα ήδη, ένα πιο εύκολα "marketable" πτυχίο.
Για οποιαδήποτε άλλη σου απορία σχετικά με το τμήμα Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ, feel free to ask.
Guest 001921
Επισκέπτης
Άρα τα τμήματα των Αθηνών είναι πιο καλά, καθώς προσφέρουν κατευθύνσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη πιο οικονομικό πρόγραμμα;
Guest 699855
Επισκέπτης
Δεν σκέφτομαι τις κατατακτήριες για την νομική. Πάντως, με ενδιαφέρουν το ίδιο και οι πολιτικές επιστήμες και η νομική, είναι δύο τομείς, με τους οποίους ασχολούμαι συνεχώς.
Άρα τα τμήματα των Αθηνών είναι πιο καλά, καθώς προσφέρουν κατευθύνσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη πιο οικονομικό πρόγραμμα;
Αν σε ενδιαφέρουν οι πολιτικές επιστήμες και έχεις τα μόρια τότε να δηλώσεις πρώτη την ΠΕΔΔ του ΕΚΠΑ ασυζητητί. Υπάρχουν αρκετά σχετικά θέματα στην κατηγορία "Σχολές-Τμήματα" και "Σύγκριση Σχολών" από όπου μπορείς να ενημερωθείς.
Αλεξια3
Νεοφερμένος
Μήπως κάποιος έχει δηλώσει πολιτικές επιστήμες στην Κομοτηνή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Θελω να μαθω πληροφοριες για το τμημα πολιτικης επιστημης και διεθνων σχεσεων που βρισκεται στην Κορινθο. Υπαρχουν πολλες και διαφορετικες γνωμες. Αν ειναι δυνατον πειτε μου πως ειναι σαν τμημα. Τοσο για τα μαθηματα οσο και για το προσωπικο.
Πράγματι υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις δυο φοιτητές τη γνώμη τους για το τμήμα και ο ένας να σου πει τα καλύτερα ενώ ο άλλος τα χειρότερα. Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι οι καθηγητές κάνουν τη φοίτηση δύσκολη (έχοντας υπερβολικές και πολλές φορές ανούσιες απαιτήσεις) πιστεύοντας ότι έτσι θ΄ανεβάσουν το κύρος της σχολής, πράγμα που δεν ισχύει. Εσένα ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου, πού μένεις, σε ποιες σχολές θα ήθελες να εισαχθείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Η Πολιτικη Επιστημη μ'αρεσει περισσοτερο και απο την Νομικη σαν σχολη και η αληθεια ειναι οτι θελω το συγκεκριμενο τμημα στην Κορινθο (για οσο θα υπαρχει ακομα), βεβαια εχω βαλει και το τμημα του ΕΚΠΑ και της ΠΑΝΤΕΙΟΥ. Οπως καταλαβατε μενω Αθηνα . Τωρα περα απο την Πολιτικη Επιστημη μ αρεσει και η Νομικη, η Κοινωνιολογια καθως και η Κοινωνικη Ανθρωπολογια.
Την ΠΕΔΔ του ΕΚΠΑ την πιάνεις;
Guest 699855
Επισκέπτης
Καλημερα συνάδελφε... Και γω σε τμημα πολιτικης επιστημης ειμαι, αλλα εγω ειμαι στου Ρεθυμνου!!
Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το τμήμα(φέτος έδωσα πανελλήνιες).Το μόνο πρόβλημα είναι η εγκατάσταση,σκόπευα να πηγαίνω λίγεςφόρες στο εξάμηνο και το διάβασμα να το κάνω με σημειώσεις.Είναι σχολή που θέλει συνεχείς παρακολούθηση;Έχει πολλά εργαστήρια;Επίσης τώρα εν έτη 2017 πως είναι τα πράγματα απο επαγγελματική άποψη;
fotinipapa
Νεοφερμένος
Είμαι μαθήτρια της α λυκείου και (όσο χαζό κι αν ακούγεται) θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά της νομικής με το τμήμα πολιτικών Επιστημών.
Δηλαδή τι επάγγελμα μπορεί να ασκήσει ένας απόφοιτος της τελευταίας σχολης;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Γεια σας!!
Είμαι μαθήτρια της α λυκείου και (όσο χαζό κι αν ακούγεται) θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά της νομικής με το τμήμα πολιτικών Επιστημών.
Δηλαδή τι επάγγελμα μπορεί να ασκήσει ένας απόφοιτος της τελευταίας σχολης;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πολλοι χρησιμοποιούν το δεύτερο για να μπουν στο πρώτο . Οσον αφορα τις πολιτικες επιστημες , ειναι μια αρκετα ενδιαφερουσα σχολη , αποκτας πολλες γνωσεις αλλα στερειται επαγγελματικης αποκαταστασης στην χωρα μας και αρκετοι την χρησιμοποιουν για σκαλοπατι για τη νομικη. Στις πολιτικες επιστημες δεν μπορεις να δικηγορευεις ωστοσο αρκετοι εργαζονται ως μελη πρεσβειων ή στις κυβερνησεις ή πολιτευονται . Αλλοι μπορουν να ασχοληθουν με το νομικο τμημα καποιας εταιρειας σαν συμβουλοι .
Απο την αλλη οι δικηγοροι ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο αυτους .
Μπορεις να δεις και τους οδηγους σπουδων των δυο σχολων .
Καλυτερα να ρωτησεις και καποιον φοιτητη/τρια απο αυτες τις σχολες γιατι μπορει να κανω λαθος .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotinipapa
Νεοφερμένος
Πολλοι χρησιμοποιούν το δεύτερο για να μπουν στο πρώτο . Οσον αφορα τις πολιτικες επιστημες , ειναι μια αρκετα ενδιαφερουσα σχολη , αποκτας πολλες γνωσεις αλλα στερειται επαγγελματικης αποκαταστασης στην χωρα μας και αρκετοι την χρησιμοποιουν για σκαλοπατι για τη νομικη. Στις πολιτικες επιστημες δεν μπορεις να δικηγορευεις ωστοσο αρκετοι εργαζονται ως μελη πρεσβειων ή στις κυβερνησεις ή πολιτευονται . Αλλοι μπορουν να ασχοληθουν με το νομικο τμημα καποιας εταιρειας σαν συμβουλοι .
Απο την αλλη οι δικηγοροι ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο αυτους .
Μπορεις να δεις και τους οδηγους σπουδων των δυο σχολων .
Καλυτερα να ρωτησεις και καποιον φοιτητη/τρια απο αυτες τις σχολες γιατι μπορει να κανω λαθος .
Αα κατάλαβα...Ευχαριστω για την ενημέρωση!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Woahh
- Antonia Alexandra
- monika20
- Konstantina74
- spap2124
- ScarletFox
- Claire05
- Γιώργος Ζ
- maril8na
- t.giat.13
- brizoulis
- SouPou
- Geokand54
- pinelopikaxrila20@gm
- VFD59
- Schlimazel
- Nikoleta_Giann
- thecrazycretan
- Kampasa
- milianis
- Marianna Ds
- Libertus
- Nikitas18
- Philippos17
- Porfira
- Billokos1
- Jocaste
- Red
- angies
- Ioanna98
- vetas
- Clary
- stefan
- Theranos
- SMK
- Jimmy20
- Ada ada
- lnesb
- giannhs2001
- Dimitris2001
- Nala
- SlimShady
- Eri0611
- imyrcarn
- ggl
- constansn
- Alexecon1991
- Memetchi
- snowy
- korlef
- tfghp
- calliope
- charmander
- nicole1982
- Christina.kfl
- Penny80
- Revekka
- Drglitterstar
- Belle26
- ale
- Lebron
- Ria99
- panosveki
- KingPoul
- Fofi
- Ryuzaki
- Kostis-Palamas
- Jimmis18
- Giorgos216
- anastasis06
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- Johnman97
- paulkin94
- luisnazariodelima
- Backpacker97
- Scandal
- Nikol123
- the japanese
- vgard
- ChristosV21
- panos007
- Mukumbura
- Eleni21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.