!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
για μένα τα μαθηματικά είναι εξεραιτικά εύκολα...
ούτε καν που διαβάζω στο σπίτι, απλά προσέχω στο μάθημα και τα μαθαίνω όλα εκεί...
Κ έχω και 20 στον έλεγχο στα μαθηματικά...
Ναι πρέπει να προσέχεις για να τα καταλάβεις αλλά τόσο πολύ (προσέχεις) που δεν διαβάζεις στο σπίτι; Μπράβο πάντως!!!!:bravo:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θυμάμαι πχ. έννοιες αποδείξεων ή αξιωμάτων τύπου "από δυο σημεία διέρχεται μοναδική ευθεία", "Αν δύο γωνίες ενός οποιουδήποτε τριγώνου είναι ίσες, τότε και οι δυο προσκείμενες πλευρές είναι ίσες" κλπ.
Κάτι με ιδιότητες παραλλήλων θυμάμαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Mizzkaterinaki
Νεοφερμένος
Ειναι πιο ευκολα κατα την γνωμη μου γιατι ειναι κατι που το χρησιμοποιουμε καθημερινα ασυναισθητα ενω τα αρχαια ουτε μας χρησιμευουν ουτε τα χρησιμοποιω για να τα συνηθισω
Ελπιζω να σας καλυψε η επειχηρηματολογια μου...Παντως μερικοι οντως εχουν εφεση στα μαθηματικα ή στα αρχαια αντιστοιχα
maty
Νεοφερμένος
(δεν πέζει κανείς να μην το έχει κάνει)
παιδιά πάντως να ξέρετε δεν πηγαίνω ακόμη 1η Γυμνασίου Τον Σεπτέμβρη :p =]
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
όλα είναι ωραία και εύκολα ^^ αρκεί να διαβάζεις μερικές φορές όμως τα βαριέμαι!!!!!!
(δεν πέζει κανείς να μην το έχει κάνει)
παιδιά πάντως να ξέρετε δεν πηγαίνω ακόμη 1η Γυμνασίου Τον Σεπτέμβρη :p =]
Καλό θα είναι να έχεις διδαχτεί Αρχαία και Μαθηματικά προτού πεις τη γνώμη σου, τέτοιες γενικεύσεις είναι μάλλον περιττές.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
:iagree:Καλό θα είναι να έχεις διδαχτεί Αρχαία και Μαθηματικά προτού πεις τη γνώμη σου, τέτοιες γενικεύσεις είναι μάλλον περιττές.
crazygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
cel
Δραστήριο μέλος
και τα δυο ευκολα ειναι....
Ψιτ κοπελια για να προσεχουμε λιγο τι λεμε :mad2:
Μαθηματικα ftw
(Προσωπικη αποψη)
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Τα αρχαία!
:iagree:
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικα παντως δαγκωτο.
With no second thought.
cel
Δραστήριο μέλος
School math.
Καταρχας το ενα δεν εχει καμια, μα καμια σχεση με το αλλο.:Ρ
Μαθηματικα παντως δαγκωτο.
With no second thought.
Eτσι να γινομαστε πολλοι.Στο τελος θα τους τσακισουμε μεχρι να αρχισουν να γουσταρουν τα μαθηματικα
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιο κατα την γνωμη σας ειναι ευκολοτερο ανεξαρτητως οτι ανηκουν σε διαφορετικο κλαδο μeλετης.επισης ζηταω να :
1)αιτιολογειτε την απαντηση σας
2)να χρησιμοποιήσετε την επιχειρηματολογια σας
3)να μην χρησιμοποιείτε δικαιολογιες οτι ειμαι θετικος και θεωριτικος.
ελπιζω να υπαρχει πολυφωνια και διχονοια των γνωμεων και να μην γυρισει η ζυγαρια μονο προς μια πλευρα
Υποστηριζετε την γμωμη σας!!!
το αναφερω ηδη λουκρητια(δεν σε αναφερω ειρηνη γιατι το εχω καταλαβει οτι ΔΕΝ με πας με χιλια). αν θελετε ανοιγω και χημεια φυσικη ???
-----------------------------------------
νομιζεις!!! ετσι ρε γιατι μου την εσπασες εβγαλα την ψηφο απο και τα δυο και εβαλα αρχαιαEτσι να γινομαστε πολλοι.Στο τελος θα τους τσακισουμε μεχρι να αρχισουν να γουσταρουν τα μαθηματικα
Secragr
Νεοφερμένος
Αν και διαφέρει από άτομο σε άτομο.
cel
Δραστήριο μέλος
το αναφερω ηδη λουκρητια(δεν σε αναφερω ειρηνη γιατι το εχω καταλαβει οτι ΔΕΝ με πας με χιλια). αν θελετε ανοιγω και χημεια φυσικη ???
-----------------------------------------
νομιζεις!!! ετσι ρε γιατι μου την εσπασες εβγαλα την ψηφο απο και τα δυο και εβαλα αρχαια
Kαι μου εκανες την μουρη κρεας
ΥΓ:Εγω δεν ειχα ψηφισει παλι καλα που μου το θυμησες
A propos
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Corfu kitty
- Jim_05
- Magissoni
- Startx0
- elenitren
- iiTzArismaltor_
- artoula
- Lider
- SlimShady
- Alexandra Chatzin
- jYanniss
- Arvacon
- Kitana
- tsiobieman
- Lia 2006
- margik
- spring day
- Meow
- GeorgePap2003
- Nikoletaant
- Giii
- ggl
- Than003
- Unboxholics
- Scandal
- Maynard
- vasilis123321
- Mammy Nun
- eukleidhs1821
- Steliosgkougkou
- Kostakis45
- Pharmacist01
- Appolon
- Fanimaid123
- Dimitris9
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.