Rempeskes
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
λατρευω τα γλυκα!Nα γίνω ζαχαροπλάστης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να ειναι υπερβολικα δυσκολο αλλα ενδιαφερον!να γινω σεισμολογος
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την έδρα τώρα την έχει ο γνωστός Steven Hawkin........
nafs
Διάσημο μέλος
Cherie
Δραστήριο μέλος
Γενετίστρια
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
evilstts
Νεοφερμένος
Αν πάλι πάω Τοπογράφων ΕΜΠ, τότε θέλω να γίνω συγκοινωνιολόγος που να χτίζω δρόμους μέσα από βουνά, σύρραγες, τεράστιες γέφυρες, highways με αποτέλεσμα πολλά χρήματα και πολλές γυναίκες(αν παρατηρήσετε και τα 2 όνειρα τελειώνουν στα ίδια πράγματα: χρήμα και γυναίκες...) Φιλόδοξο? Τυχαίο δε νομίζω.
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουμπανο-Τουρμπο!!!Χαχαχα!Μου θυμισες εναν φιλο μου!! Ευχομαι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα!!Α και να μη ξεχάσω ότι θα έχω δίπλα μου 9-10 γκόμενες τούμπανο-τούρμπο του στύλ jessica alba, angelina jolie, megan fox, kim kardashian ή και monica belucci(αν και είναι άσχημη)
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
στην google!!
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ, εισαι ιδεαλιστης παιδι μου και θα σε εκμεταλλευτουν σε αυτον τον υλιστικο και επιφανειακο κοσμο.Να γίνω μεγαλογιατρός με αμάξι rolls royce για τις επίσημες μέρες ε και ένα φτηνό του στυλ lamborghini. Α και να μη ξεχάσω ότι θα έχω δίπλα μου 9-10 γκόμενες τούμπανο-τούρμπο του στύλ jessica alba, angelina jolie, megan fox, kim kardashian ή και monica belucci(αν και είναι άσχημη) και όλα αυτά σε μια βίλλα των 300000 τμ με πισίνες, 10 ακόμη αυτοκίνητα, και 300 δωμάτια με ότι θέλω.....
..............................
με αποτέλεσμα πολλά χρήματα και πολλές γυναίκες(αν παρατηρήσετε και τα 2 όνειρα τελειώνουν στα ίδια πράγματα: χρήμα και γυναίκες...
Νομιζω οτι βρηκαμε τον νικητη του threadCEO...
στην google!!
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω οτι βρηκαμε τον νικητη του thread
nPb
Επιφανές μέλος
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ArisKo
Νεοφερμένος
fly
Δραστήριο μέλος
Να συμμετεχω ενεργα σε ανασκαφες και ερευνες (πιο πολλες πιθανοτητες εχω για το πρωτο γιατι για το δευτερο ετσι οπως ειναι τα πραγματα με τους αρχαιολογους στην ελλαδα δεν το συζητω,μαλλον θα μεινει ονειρο)
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Αν περάσω ιατρική θα πω το κλασσικό.... Να γίνω μεγαλογιατρός με αμάξι rolls royce για τις επίσημες μέρες ε και ένα φτηνό του στυλ lamborghini. Α και να μη ξεχάσω ότι θα έχω δίπλα μου 9-10 γκόμενες τούμπανο-τούρμπο του στύλ jessica alba, angelina jolie, megan fox, kim kardashian ή και monica belucci(αν και είναι άσχημη) και όλα αυτά σε μια βίλλα των 300000 τμ με πισίνες, 10 ακόμη αυτοκίνητα, και 300 δωμάτια με ότι θέλω...
Καλά όλα αυτά, αλλά το γιατρός που κολλάει; Θα περίμενε κανείς να πεις pop/rock star, ο νέος Brad Pitt, ο σούπερ ποδοσφαιριστής...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- antonis97
- georgetherrr
- Ryuzaki
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- iiTzArismaltor_
- Kate1914
- Unboxholics
- jellojina
- tsiobieman
- Hased Babis
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- nearos
- Praxis
- iew
- giannhs2001
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- ioanna2007
- rseven
- Coconut201
- Corfu kitty
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- Than003
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- panosT436
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.