blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα,σιγα μην πηγαινα θεωρητικη κατευθυνση.
Ενας δικηγορος με εξειδικευση εμπειρογνωμονα οπως ιατροδικαστη δε θα με χαλουσε καθολου.
Λεμε τωρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
4 χρόνια για τη νομική
6 χρόνια για την ιατρική
... και τα χρόνια για ειδικότητα κλπ, κλπ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
κοίτα... πρακτικά μπορείσ να το κάνεισ... είναι πραγματοποιήσιμο!!!ηρεμησε.Ο τιτλος λεει τρελα.
απλώς, δεν είναι ΕΥΚΟΛΑ πραγματοποιησιμο...
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω.
εσυ μηπως εισαι στη νομικη?
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
κοιτα και μετα που θα πιασω δουλεια στο law and order special unit?
απλα μου αρεσει πολυ η νομικη σαν σχολη.Αλλα λογω κατευθυνσης,δεν εχω διακιωμα να τη δηλωσω.
εσυ μηπως εισαι στη νομικη?
δεν είμαι από νομική, ούτε από ιατρική...
οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
για καμια απο τις 2 σχολες δεν ξερω αρκετα.
Μην κοιταξεις του φορουμ 3 πεδιο μονο.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...?βασικα να πουμε οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι δυστηχησμενοι γιατι κανουν δουλειες που δεν τους αρεσουν.Εγω θελω να γινω αξιωματικος στο στρατο αν και το εχω ψαξει γενικα τι παιζει ποσο περιπου πρεπει να γραψω πανελληνιες,αν κρατησει μεχρι τοτε ,και ποσο ειναι τα ορια των αθληματων.Τελικα αν δεν περασω εκει, θα δωσω καπου αλλου που λογικα δεν θα μου αρεσει και θα ειμαι μια ακομα δυστηχησμενη ελληνιδα που κανει μια δουλεια που δεν της αρεσει!!!!
Pavl0s
Νεοφερμένος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...?
Μπορεί απλά να μην συμφέρει.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει....Μπορεί απλά να μην συμφέρει.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα δεν γινεται να λειτουργουμε με βαση το χρημα...αυτο το θα γινω αλλη μια δυστηχισμενη ειναι απλα μια δικαιολογια...στο χερι της ειναι να το αποτρεψει....
Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί.
Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο τροπος που το ειπε με εκανε να πιστευω πως ο λογος να διαλεξει αυτα τα επαγγελματα ηταν τα χρηματα....φυσικα και το ξερω οτι δεν γινεται να διαλεξεις ενα επαγγελμα που δεν θα σου προσφερει χρηματα αλλα πιστευω πως θα υπαρχει καποιο που θα της αρεσει και θα της βγαζει χρηματα....Δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, μπορεί να είναι αγάπη, επιβίωση, οτιδήποτε από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες άμα χρειαστεί.
Τα αλλά που είπες είναι ωραία να τα βλέπεις στις ταινίες, αλλά εδώ απλά σύνελθε, άμα αυτό που σου αρέσει δεν μπορεί να σου βγάλει λεφτά, τότε απλά παράτα τα όνειρα.
το να διαλεξεις μια δουλεια που σου αρεσει το εχεις σκεφτει...?
ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!?
fifika!
Νεοφερμένος
Μπορείς αν δεν περάσεις με την πρώτη να ξαναδώσεις...ναι θελω να παω στις στρατιωτικες σχολες αλλα αν δεν περασω τι θα γινω λεω!?
Pavl0s
Νεοφερμένος
ή να πας καπου αλλου ..[/quote
βασικα μονο εκει μου αρεσει
και αν δεν περασω με την πρωτη 8α καθομαι για ενα χρονο(και δεν λεει)!!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- antonis97
- georgetherrr
- Ryuzaki
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- iiTzArismaltor_
- Kate1914
- Unboxholics
- jellojina
- tsiobieman
- Hased Babis
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- nearos
- Praxis
- iew
- giannhs2001
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- ioanna2007
- rseven
- Coconut201
- Corfu kitty
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- Than003
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- panosT436
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.