Dias
Επιφανές μέλος
Αυτό σε πείραξε εσένα? Μάλιστα κύριε. Συγνώμη. CERN. Ο.Κ. τώρα?*CERN:p:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ΥΓ)Πριν λιγες μερες,με ειδποιησαν οτι το ξαδερφακι μου στη Ροδο,σε ερωτηση που τους εκαναν στο σχολειο τι θελετε να γινετε οταν μεγαλωσετε(πρωτακι)απαντησε χημικος σαν τον Γιαννη για να ξερω χημεια και να παιρνω πραγματα και να τα ανακατευω για να μου βγει κατι διαφορετικο.Σημειωτεων:κανεις,ουτε εγω δεν ειχα μιλησει στο παιδακι σχετικα με τη σχολη μου,κι αναθεμα κι αν καποιος αλλος στο σοι μου ξερει τι κανω πραγματικα περα απο αυτα που τους μεταφερω πολυ χονδρικα.Βρε λες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Δε το πα ειρωνικά.Εξου και το ":p"
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
Δε το πα ειρωνικά.Εξου και το ":p"
αυτο ακριβως εκφραζει ειρωνεια ρε
Civilara
Περιβόητο μέλος
(Επαγγελματικό δεν το λες...κουλό όμως το λες )
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Να γίνω ο πρώτος Έφεδρος Στρατηγός στον κόσμο
(Επαγγελματικό δεν το λες...κουλό όμως το λες )
Το εξηγείς λίγο γιατί δε κατάλαβα;:zilia:
McΜαρια
Νεοφερμένος
Το ονειρο μου ειναι να τελειωσω ενα καλο πανεπιστημιο οικονομιας και πολιτικων σπουδων,να δουλεψω οσο θα σπουδαζω(ουτως ωστε να αποκτησω εμπειρια),επειτα να δουλεψω σε καποια δουλεια πανω στο αντικειμενο που θα χω σπουδασει και τελος να δουλεψω ως οικονομικη διευθυντρια σε μια μεγαλη εταιρια!Βεβαια με πολυ δουλεια και ιδρωτα!Αυτο ειναι το ονειρο μου και εκει θελω να φτασω!
Δυσκολο,σωστα??
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι Εφεδροι μπορουν να γινουν μεχρι ανθυπολοχαγοι αν δεν κανω λαθος.Το εξηγείς λίγο γιατί δε κατάλαβα;:zilia:
marionhollywood
Νεοφερμένος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
θα ήθελα να γίνω επιστήμονας..! Είμαι από τους πολλούς εδώ πέρα που θα ήθελαν να εργαστούν στη NASA αλλά πολύ περισσότερο στο CERN!
Ακόμα, θα ήθελα πάρα πολύ να σπουδάσω Φυσική στο πανεπιστήμιο του Cambridge!! Έχω ήδη πάρει μερικά βιβλία στα αγγλικά για να γνωρίζω τις ορολογίες και γενικά έχω αρχίσει προετοιμασία!! Έχω διαβάσει το site του πανεπιστημίου 150000 φορές γιατί προσδοκώ σε υποτροφία..! (λεφτά δεν έχει και πολλά το ταμείο...)
Θέλω πολύ πολύ πολύ πολύ να τα καταφέρω!!!!
Γενικά, θα ήθελα να κάνω το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο! Έχω ήδη βρει έναν που ενδιαφέρεται για τέτοια πράγματα! χιχι!
Αν δε γίνω φυσικός, θα ήταν ενδιαφέρον για εμένα να γίνω γιατρός, και συγκεκριμένα χειρούργος!
Φυσική δε θα ήθελα να σπουδάσω εδώ γιατί οι σχολές είναι κάπως υποβαθμισμένες και μάλλον θα απογοητευτώ... :/
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
οτι να'ναι
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
για να θελεις να γινεις τραγουδιστρια εχει ςκαλη φωνη.αρα θα τραγουδας και στα μαραμενα φυτα και θα ανθιζουν!επειτα,θα χορευεις γυρω απο τα φυτα που θα ανθιζουν και θα ειναι υπερπαραγωγη!τυχαιο ????δεν νομιζω!πρωτα ηθελα τραγουδιστρια μετα χορευτρια και μετα γεωπονος!
οτι να'ναι
roseberry
Διάσημο μέλος
για να θελεις να γινεις τραγουδιστρια εχει ςκαλη φωνη.αρα θα τραγουδας και στα μαραμενα φυτα και θα ανθιζουν!επειτα,θα χορευεις γυρω απο τα φυτα που θα ανθιζουν και θα ειναι υπερπαραγωγη!τυχαιο ????δεν νομιζω!
η αληθεια ειναι οτι εχω ωραια φωνη
τωρα για τον χορο ημουν επηρεασμενη απο το τοτε ''hi5'' και γι'αυτο μου αρεσε
αρα τυχαιο...
JoJoanna
Νεοφερμένος
ίσως το να ασχοληθώ με τις κληρονομικές ασθένιες ή τη γονιδιακή θεραπεία
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) CFO της citibank
ή
2) CΟΟ της FedEx
ή
3) software engineer της google
ή
4) CIO της ibm
το ποιο απο τα 4 θα γινει θα εξαρτηθει απο την κατευθυνση που θα παρω.
ο υπολογιστής μου θα είναι αυτός
https://www.amazon.com/8740W-I7-720Q...PDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1281178695&sr=1-1
το γραφείο μου που θα βρίσκεται εδώ
η ιδιαιτέρα μου θα είναι αυτή
και καθε 1 ώρα θα κάνω 2ωρο διάλειμμα γιαυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- agg41
- Ilovemycats27
- Debugging_Demon
- TheNorth
- tsiobieman
- Qwerty 0
- ioanna2007
- FNC_Sophia
- iew
- Orfano
- constansn
- iiTzArismaltor_
- Praxis
- jellojina
- giannhs2001
- estrela
- panosT436
- Kate1914
- Corfu kitty
- Unboxholics
- Than003
- Ryuzaki
- Hased Babis
- antonis97
- georgetherrr
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- rseven
- Coconut201
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.