NIKwolfie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδιά..Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσω στο ΌΠΑ..όμως δεν ακούω και πολύ καλά λόγια..Για τα Διάφορα που γίνονται( ουσίες , μετανάστες ,και αλλα τέτοια ωραία ) και πως αυτό έχει αλλα αποτελέσματα όπως αδυναμία σωστης λειτουργίας σχολης κτλ....Ποια είναιη γνώμη σας πάνω σε αυτό. νομιζετε ότι τώρα που θα καταργηθεί το άσυλο θα φτιάξουντα πράγματα? Μήπως έπρεπε να πάω σε ένα τμήμα του ΠΑΠΕΙ ή του ΕΚΠΑ γι'αυτό τον λόγο ?
Η αλήθεια είναι αυτή που λες.Ας ελπίσουμε ότι με την κατάργηση του ασύλου τα πράγματα να είναι κάπως καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NIKwolfie
Νεοφερμένος
Η αλήθεια είναι αυτή που λες.Ας ελπίσουμε ότι με την κατάργηση του ασύλου τα πράγματα να είναι κάπως καλύτερα.
Αυτό που είπα μήπως ήταν καλύτερα να πάω ξέρω γω ,χρηματοοικονομικηα και τραπεζικής διοικητικής ας πούμε , στο ΠΑΠΕΙ θα ήταν καλύτερα ? απο άποψη σχολής
American Economist
Επιφανές μέλος
Αυτό που είπα μήπως ήταν καλύτερα να πάω ξέρω γω ,χρηματοοικονομικηα και τραπεζικής διοικητικής ας πούμε , στο ΠΑΠΕΙ θα ήταν καλύτερα ? απο άποψη σχολής
Αυτό μόνο εσυ το ξέρεις.Εγω στην θέση σου δεν θα άλλαζα σχολή.
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
adonman
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Όπως και να έχει, η αξία του πτυχίου του ΟΠΑ είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτήν του ΠΑ.ΠΕΙ.
Πολύ σωστό αυτό που λες.Το Ο.Π.Α έχει ιστορία στο χώρο των οικονομικών επιστημών.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, το τι γίνεται έξω από τη σχολή δεν επηρεάζει καθόλου την ποιότητα σπουδών που έγραψες στο πρώτο πόστ για αδυναμία λειτουργίας σχολής καμία σχέση , και όχι από άποψη σχολής μην πας στο ΠΑΠΕΙ , να πας στο ΠΑΠΕΙ αν έχει κάτι το οποίο σε τραβάει περισσότερο, κάποια κατεύθυνση δηλαδή ή είναι πιο κοντά στο σπίτι σου. Το να αποκλείσεις μια σχολή για κάτι τέτοιο ενώ σου παρέχει ότι χρειάζεσαι σε εφόδια και σπουδές δεν είναι σωστό κριτήριο.
NIKwolfie
Νεοφερμένος
Καλησπέρα, το τι γίνεται έξω από τη σχολή δεν επηρεάζει καθόλου την ποιότητα σπουδών που έγραψες στο πρώτο πόστ για αδυναμία λειτουργίας σχολής καμία σχέση , και όχι από άποψη σχολής μην πας στο ΠΑΠΕΙ , να πας στο ΠΑΠΕΙ αν έχει κάτι το οποίο σε τραβάει περισσότερο, κάποια κατεύθυνση δηλαδή ή είναι πιο κοντά στο σπίτι σου. Το να αποκλείσεις μια σχολή για κάτι τέτοιο ενώ σου παρέχει ότι χρειάζεσαι σε εφόδια και σπουδές δεν είναι σωστό κριτήριο.
Την ίδια ακριβώς άποψη μαζί σου έχω..απόλυτα ..απλώς σήμερα είχα μια συζήτηση σχετικά με αυτό και με απασχόλησε λίγο
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ίδια ακριβώς άποψη μαζί σου έχω..απόλυτα ..απλώς σήμερα είχα μια συζήτηση σχετικά με αυτό και με απασχόλησε λίγο
σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου και γω είχα ανησυχίες για αυτά τα θέματα απλά να ξέρεις ότι έχουν φτιάξει κατά πολύ τα πράγματα σε σχέση με πριν 10 χρόνια ας πούμε και λογικά θα φτιάξουν ακόμα περισσότερο. Η ποιότητα σπουδών είναι εξαιρετική πάντως και αν σου αρέσει η επιστήμη που επέλεξες δεν θα τη μετανιώσεις ποτέ την επιλογή σου .
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα παιδιά..Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσω στο ΌΠΑ..όμως δεν ακούω και πολύ καλά λόγια..Για τα Διάφορα που γίνονται( ουσίες , μετανάστες ,και αλλα τέτοια ωραία ) και πως αυτό έχει αλλα αποτελέσματα όπως αδυναμία σωστης λειτουργίας σχολης κτλ....
Κλείσε τον ΣΚΑΙ. Μια χαρά είναι το ΟΠΑ. Και οι μικροπωλητές έξω από την σχολή δεν υπάρχει περίπτωση να σε ενοχλήσουν
American Economist
Επιφανές μέλος
Κλείσε τον ΣΚΑΙ. Μια χαρά είναι το ΟΠΑ. Και οι μικροπωλητές έξω από την σχολή δεν υπάρχει περίπτωση να σε ενοχλήσουν
Καλά μια χαρά δεν το λες.Πολλα παιδια λένε οτι υπάρχουν τοξικομανείς και μέσα στο κτήριο.
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά μια χαρά δεν το λες.Πολλα παιδια λένε οτι υπάρχουν τοξικομανείς και μέσα στο κτήριο.
Είμαι 3 χρόνια εδώ κ ποτέ μου δεν έχω δει τοξικομανή μέσα στο κτίριο. Τα κτίρια είναι πεντακάθαρα σε σύγκριση με αλλά πανεπιστήμια
American Economist
Επιφανές μέλος
Είμαι 3 χρόνια εδώ κ ποτέ μου δεν έχω δει τοξικομανή μέσα στο κτίριο. Τα κτίρια είναι πεντακάθαρα σε σύγκριση με αλλά πανεπιστήμια
Αρα τα βιντεο των φοιτητων μεσα απο την σχολη που δειχνουν τοξικομανεις μεσα στο κτηριο δεν ισχυουν?
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρα τα βιντεο των φοιτητων μεσα απο την σχολη που δειχνουν τοξικομανεις μεσα στο κτηριο δεν ισχυουν?
Ποια βίντεο?
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανο ενδιαφερομαι για το τμημα Στατιστικης, οποτε τα λογια σου με ενθαρρυναν καπως, να σαι καλα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ποια βίντεο?
Αν βάλεις ΟΠΑ τοξικομανείς σου βγάζει μερικά βίντεο με τοξικομανής μέσα στο κτήριο.Ψευτικα είναι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.