geogytheio
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t.mac
Νεοφερμένος
στο 4 Θεμα το δ ερωτημα πηγα να το κανω με τον τρελο τροπο ρε Ρολ στην αρχικη αλλα αντι να θεσω συναρτηση συνεχισα και δεν μου βγηκαν τα ακρα ισα
Αν δν κάνω λάθος μιλάς για τ ζήτημα που ήθελε Θ.Μ.Τ.!!!Άσε το εκανε με ρολ ενας φίλος μου και δεν φαντάζεσαι τι λεπτομέρεια μπορεί να έχει!!Σχετικά με το χειρότερο Βαθμό πάντως θα είναι μακράν στην έκθεση οπως και για πολλούς απο εδώ αφου τα σχετικά εύκολα φετινά θέματα ισως δεν ήταν και τόσο εύκολα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arxodas
Νεοφερμένος
Τραβατε πιετε ενα καφεδακι να σας δει και λιγο ο απογευματινος ηλιος και αφηστε το pc γιατι δεν την παλευετε με τιποτα
dafnousaki
Νεοφερμένος
Αν δν κάνω λάθος μιλάς για τ ζήτημα που ήθελε Θ.Μ.Τ.!!!Άσε το εκανε με ρολ ενας φίλος μου και δεν φαντάζεσαι τι λεπτομέρεια μπορεί να έχει!!Σχετικά με το χειρότερο Βαθμό πάντως θα είναι μακράν στην έκθεση οπως και για πολλούς απο εδώ αφου τα σχετικά εύκολα φετινά θέματα ισως δεν ήταν και τόσο εύκολα!!
μου ηρθε μια εμπνευση αλλα δεν την αξιοποιησα καλα
rinaki
Νεοφερμένος
Καλα αν γραψατε ολοι τοσο καλα τι να πω??/
Τραβατε πιετε ενα καφεδακι να σας δει και λιγο ο απογευματινος ηλιος και αφηστε το pc γιατι δεν την παλευετε με τιποτα
πες τα ρε αρχοντα....με το ζορι πηρα πανω απο 13 σε ολα....(εκτως απο χημεια 100αρι...)ακουσ εκει χειροτερος ο βαθμος 18.....
EIPHNH
Νεοφερμένος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
πες τα ρε αρχοντα....με το ζορι πηρα πανω απο 13 σε ολα....(εκτως απο χημεια 100αρι...)ακουσ εκει χειροτερος ο βαθμος 18.....
+1:no1: Τα βλέπω και ψυχοπλακώνομαι!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
εκθεση ποσο υπολογιζεις δηλαδη;
Αυτο το μαθημα δεν μπορεις να ξερεις πως θα ειναι. Μπορει να νομιζεις οτι ειναι 20 και να παρεις 10 και το αντιστροφο. Δεν μπορω να το προβλεψω
Στην χειροτερη των χειροτερων κανα 15. Ωστοσο, μπορει να ειναι πολυ παραπανω. Θεωρω 17-18
pythagoras
Νεοφερμένος
ωωω ρε διαβασμα π ρι3ατε....εγω σ ολα εχω γραψει γυρω στ 12,13....κ μα8ηματικα κατ 7....
aggeliki@qep
Νεοφερμένος
zoezaxariadi
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά γενικής έγραψα 20
Μαθηματικά κατ. 18.6
Φυσική μάλλον 19+
ΑΕΠΠ νομίζω πάνω από 19
Έκθεση είμαι ευχαριστημένη, αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω τίποτα... Σ' αυτό το μάθημα κάνουμε το σταυρό μας και περιμένουμε...:papas:
miv
Επιφανές μέλος
Χαλαρώστε, γίνεται της πόρνης στην Έκθεση, ποιο "15 στη χειρότερη", πάτε καλά; Ούτε οι φροντιστηριάδες δεν ξέρουν πως διορθώνουν στα βαθμολογικά. Και δε λέω ότι θα πέσει κλάμα στο μάθημα, αλλά θα σας πρότεινα να λέτε λιγότερα για να μην απογοητευτείτε μετά και γίνετε και δυσάρεστοι...
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Oh, yes. ΑΟΔΕ, γύρω στο 15.
Χαλαρώστε, γίνεται της πόρνης στην Έκθεση, ποιο "15 στη χειρότερη", πάτε καλά; Ούτε οι φροντιστηριάδες δεν ξέρουν πως διορθώνουν στα βαθμολογικά. Και δε λέω ότι θα πέσει κλάμα στο μάθημα, αλλά θα σας πρότεινα να λέτε λιγότερα για να μην απογοητευτείτε μετά και γίνετε και δυσάρεστοι...
Εννοειται πως γινονται εκπληξεις αλλα τα πραματα ειναι συγκεκριμενα. Περιεχομενο, δομη, εκφραση. Αν καποιος εχει κριση σε αυτα που γραφει, διασταυρωνοντας προτεινομενες λυσεις και απο την πορεια του σε φροντιστηριο και σχολειο μπορει να ορισει μια κλιμακα οπου θα κυμανθει.
Εσυ για να λες χαμηλοτεορ το 15 στο ΑΟΔΕ φανταζομαι θα υπολογιζεις παραπανω στην εκθεση?
miv
Επιφανές μέλος
Εννοειται πως γινονται εκπληξεις αλλα τα πραματα ειναι συγκεκριμενα. Περιεχομενο, δομη, εκφραση. Αν καποιος εχει κριση σε αυτα που γραφει, διασταυρωνοντας προτεινομενες λυσεις και απο την πορεια του σε φροντιστηριο και σχολειο μπορει να ορισει μια κλιμακα οπου θα κυμανθει.
Εσυ για να λες χαμηλοτεορ το 15 στο ΑΟΔΕ φανταζομαι θα υπολογιζεις παραπανω στην εκθεση?
Δεν υπολογίζω καθόλου την Έκθεση, τουλάχιστον όχι επίσημα.
Metal-Militiaman
Νεοφερμένος
μαθηματικά γπ :20
μαθηματικα κατεύθυνσης :20
φυσική κατεύθυνσης: 20
και τώρα τα χειρότερα
ΑΟΔΕ: 16-17.2
ΑΕΠΠ: 15-17
Δυστυχώς την πάτησα στα εύκολα (μπορεί να είναι και η έκθεση,που δεν είναι εύκολο να πάρεις πάνω από 15) δεν ήξερα τίποτα από χρηματοοικονομική και να φανταστείται όλα τα άλλα τα διάβασα.
προγραμματισμό δεν ξέρω τι έπαθα; έκανα καλλές ασκήσεις και την πάτησα σε ένα Σ/Λ, στη θεωρία(στην κατανόηση του προβλήματος) και στο 3 θέμα (το γ ήταν λίγο ψαγμένο έως και πολύ μάλιστα). Κρίμα και έλεγα θα τελειώσω με ένα ωραίο μάθημα τις πανελλαδικές και δείτε τι έπαθα!!!
Τώρα για να περάσω απθ (πολυτεχνείο) εξατριέμαι από από την έκθεση(θέλω 13+).
lolek
Νεοφερμένος
έκθσεση 0-20 (ποτέ δεν ξέρεις)
μαθηματικά γπ :20
μαθηματικα κατεύθυνσης :20
Μακάρι φίλε μου... αλλά μην το έχεις τόσο σίγουρα.
Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να πάρεις 100 στα Μαθ.Κατ.
Προτιμότερο (πιστεύω) θα ήταν να πεις 19-20 παρά καθαρά 20...
Και όπως σου είπα και πριν βέβαια μακάρι να τα έχεις :no1:
alfisti
Νεοφερμένος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα μην σε περνει απο κατω και εγω 1η χρονια κατω απο την βαση ειχαΦυσικη και Μαθηματικα Κατευθυνσης κατω απο τη βαση.
Οσο για εκεθεση..αναθεμα αν ξερουν και οι ιδιοι...οτι πει "τ'αφεντικο".Καλα το οτι πεφτει αρκετο τσεκουρι σε ολα τα μαθηματα ειναι γνωστο νομιζω..Καθομαι και σκεφτομαι μερικες φορες,τοσος κοπος αξιζει αραγε?τοση πιεση,τοσο αγχος..ειλικρινα ακομα δεν ξερω να απαντησω σε αυτο.Αλλωτε τα λεω ετσι,αλλωτε αλλιως...Παντως μην ξεχνατε ακομα και καλα να μην τα πηγατε,συμπληρωστε το μηχανογραφικο κανονικα,ποτε δεν ξερετε τι μπορει να συμβει αλλα και να βγουν οι βασεις και να περασετε σε καποια σχολη τσεκαρετε την πρωτα και αν δεν σας αρεσει εχετε την επιλογη να ξαναδωσετε...το θεμα ειναι να σπουδασετε κατι που σας αρεσει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.