sunn(y)
Νεοφερμένος
-νεοελληνικη γλωσσα
-ιστορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki boo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foto105
Νεοφερμένος
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
FairyTale45402
Νεοφερμένος
Αλλα μου αρεσουν πολυ και τα Κειμενα.
Ιστορια δεν μπορεσα ποτε μου να μαθω
gsakellakis
Νεοφερμένος
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
~RainMelody~
Νεοφερμένος
Ioanna ?
Νεοφερμένος
Αααα όλα τα φιλολογικά είναι τρέλα..!!! ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ 4 EVER...!
Επειδή όμως απ'όλα τα αστέρια κάποιο πρέπει να ξεχωρίζει, εγώ ξεχωρίζω Αρχαία και Ιστορία ( και Κείμενα και Ελένη και Γλώσσα ).....!!!
Η προτιμηση σου ειναι ξεκαθαρη
Ως θετικο μυαλο() θα ψηφιζα Ελενη.. Εχει ενδιαφερον η εξελιξη της ολης ιστοριας..
Επισης μπορω να πω οτι και τα κειμενα θα μ αρεσαν αν καναμε βεβαια καλυτερες επιλογες εχει ωραια αποσπασματα το βιβλιο αλλα πολλα απο αυτα που κανουμε ειναι
Οι ασκησεις ομως που πρεπει να κανουμε ειναι τοσο ηλιθιες και βαρετες που με απωθουν απο αυτα τα μαθηματα(ποσο μαλλον απο τα υπολοιπα που δεν μ αρεσουν καν !)
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Η προτιμηση σου ειναι ξεκαθαρη
Ως θετικο μυαλο() θα ψηφιζα Ελενη.. Εχει ενδιαφερον η εξελιξη της ολης ιστοριας..
Επισης μπορω να πω οτι και τα κειμενα θα μ αρεσαν αν καναμε βεβαια καλυτερες επιλογες εχει ωραια αποσπασματα το βιβλιο αλλα πολλα απο αυτα που κανουμε ειναι
Οι ασκησεις ομως που πρεπει να κανουμε ειναι τοσο ηλιθιες και βαρετες που με απωθουν απο αυτα τα μαθηματα(ποσο μαλλον απο τα υπολοιπα που δεν μ αρεσουν καν !)
Μιας και λες για το βιβλίο της Λογοτεχνίας, εγώ θα πως για το βιβλίο της Ιστορίας..!!! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ό,τι ποιο κακογραμμένο έχει βγει από τον ΟΕΔΒ!!! Δε βρίσκέτε;
Πάλι καλά που υπάρχουν και οι φωτοτυπίες..!!!
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά πάνε τα κείμενα και η έκθεση...
Ioanna ?
Νεοφερμένος
Μιας και λες για το βιβλίο της Λογοτεχνίας, εγώ θα πως για το βιβλίο της Ιστορίας..!!! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ό,τι ποιο κακογραμμένο έχει βγει από τον ΟΕΔΒ!!! Δε βρίσκέτε;
Συμφωνω..Αθλιο βιβλιο
giannis03.06.09
Νεοφερμένος
kostaspotter
Νεοφερμένος
Το καλύτερό μου όμως ήταν τα μαθηματικά!!Πιστεύω πως ήταν άπαιχτα γτ η καθηγήτρια μας έβαζε δύσκολες ασκήσεις στις οποίες ήθελε παραπάνω σκέψη και σε έβαζε σε σκέψεις!!!
Απο τα φιλολογικά πάντα τα αγαπημένα μου ήταν τα αρχαία από μετάφραση (Οδύσεια, Ιλιάδα και κυρίως ο Ηρόδοτος τον οποίο κάναμε τότε στη δευτέρα γυμνασίου, αλλά και η Ελένη μια χαρά ήταν! )
Πάντως στην πρώτη λυκείου η φιλόλογος μας με έκανε να μισίσω όλα τα φιλολογικά με κύριο μάθημα τα Αρχαία....Αίσχος και χάλι μαύρο....Ντρέπομαι που έχουν τέτοιους καθηγητές να διδάσκουν στα σχολεία!
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνώ απολύτως!!! ποιο πυκνογραμμένο και κακογραμμένο δεν μπορούσαν να το κάνουνε;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑmyC
Νεοφερμένος
τα χειροτερα μου ηταν αρχαια και η ελενη (που τη μισησα γιατι την βαριομουν υπερβολικα!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
- Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
- Λογοτεχνία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.