Nelly
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kothom
Νεοφερμένος
τα αρχαια ειναι ενα σπουδαιο μαθημα
μπορω να πω πως στην ελλαδα εχουν υποτιμηθει
στα ξενα μεγαλα πανεπιστημια με παγκοσμια φημη διδασκονται τα αρχαια ελληνικα
συμφωνα με ερευνες στο εξωτερικο τα αρχαια μπορουν να κανουν τους ανθρωπους πιο εξυπνους και σε αυτα στηριζονται πολλες γλωσσες
συμφωνα με μελετες πανω αποι το 25% των λεξεων της αγγλικης προερχεται απο την ελληνικη
και η γλωσσα μας ειναι μια και ενιαια
βεβαια ο τροπος διδασκαλιας τους στην ελλαδα δεν ειναι και ο καλυτερος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conn-a
Νεοφερμένος
κανουν στην πρωτη λυκειου γεωμετρια?:!:Εμένα πιο δύσκολη μου φάνηκε η γεωμετρία πάντως.
τα ιδια ακριβως ελεγα κι εγω πριν 2 χρονια!!αλλα πραγματικα οταν κανεις χημεια β λυκειου και οταν κανεις αλγεβρα θα καταλαβεις οχι μονο οτι ειναι ευκολη η δικια σου αλλα και το ποοσο ωραια ειναι!!πραγματικα!!επιπλεον χημεια ειναι να προσεχεις κατα την γνωμη μου τιποτα περισσοτερο αν δεν προσεχεις μετα ολα σου φαινονται κινεζικαη άλγεβρα μου φαίνεται δύσκολη. όσες προσπάθιες και αν έκανα να την ''συμπαθήσω''... δεν έγινε τίποτα! :xixi: ααα και η χημεία μου φανηκε δύσκολη, αλλά μάλλον επειδή δεν έδινα τόση σημασία όση έπρεπε.
miv
Επιφανές μέλος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα ιδια ακριβως ελεγα κι εγω πριν 2 χρονια!!αλλα πραγματικα οταν κανεις χημεια β λυκειου και οταν κανεις αλγεβρα θα καταλαβεις οχι μονο οτι ειναι ευκολη η δικια σου αλλα και το ποοσο ωραια ειναι!!πραγματικα!!επιπλεον χημεια ειναι να προσεχεις κατα την γνωμη μου τιποτα περισσοτερο αν δεν προσεχεις μετα ολα σου φαινονται κινεζικα
το πρόβλημα δεν είναι ότι μου φαίνονταν κινέζικα. επειδή ήξερα ότι 90% θα διάλεγα θετική από πέρσυ, αποφάσισα να αρχίσω χημεία φροντιστήριο από την πρώτη λυκείου, ώστε να πάρω τις βάσεις. το κακό με την χημεία είναι ότι ενώ στο φροντιστήριο έγραφα πάρα πολύ καλά στα διαγωνίσματα (και ήταν πιο δύσκολα από του σχολείου), όταν πήγαινα να γράψω στο σχολείο είχα πολύ άγχος και έγραφα και χάλια.
AlexanderV
Νεοφερμένος
Αν και δεν ειμαι στην ταξη σας θα ηθελα να σας πω τη γνωμη μου σχετικα με τα αρχαια
τα αρχαια ειναι ενα σπουδαιο μαθημα
μπορω να πω πως στην ελλαδα εχουν υποτιμηθει
στα ξενα μεγαλα πανεπιστημια με παγκοσμια φημη διδασκονται τα αρχαια ελληνικα
συμφωνα με ερευνες στο εξωτερικο τα αρχαια μπορουν να κανουν τους ανθρωπους πιο εξυπνους και σε αυτα στηριζονται πολλες γλωσσες
συμφωνα με μελετες πανω αποι το 25% των λεξεων της αγγλικης προερχεται απο την ελληνικη
και η γλωσσα μας ειναι μια και ενιαια
βεβαια ο τροπος διδασκαλιας τους στην ελλαδα δεν ειναι και ο καλυτερος
Αν στην Ελλάδα έχουν υποτιμηθεί τα Αρχαία τότε πως θα χαρακτήριζες την αφοσίωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος στα άλλα μαθήματα?
Τα άλλα έχουν υπερπολυυπερβολικά υποτιμηθεί ενώ τα αρχαία έχουν υποτιμηθεί κι αντί για 6 ώρες θα πρέπει να διδάσκονται 26 ώρες την εβδομάδα...:nono: Σε παρακαλώ μη λες σάχλες .Ξέρεις άλλο κράτος που να διδάσκει την αρχαία του γλώσσα ως σημαντικό μάθημα - της ελλάδας ???
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
kothom
Νεοφερμένος
τωρα δεν καταλαβαινω απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα
τωρα αν δεν εχεις καταλαβει την αξια και σπουδαιοτητα της γλωσσας αυτης δε μπορω να πω παραπανω
μαθε ομως ποια ειναι η αποψη των μεγαλων πανεπιστημιων για την γλωσσα σου(γιατι η ελληνικη ειναι μια και ενιαια)
liza(a)
Νεοφερμένος
conn-a
Νεοφερμένος
ναι ξερω τι εννοεις το αγχος μπορει αν σε καταστρεψει γιαυτο καλο ειναι να το αποβλλεις τωρα που εναι νωρις ακομα!!το πρόβλημα δεν είναι ότι μου φαίνονταν κινέζικα. επειδή ήξερα ότι 90% θα διάλεγα θετική από πέρσυ, αποφάσισα να αρχίσω χημεία φροντιστήριο από την πρώτη λυκείου, ώστε να πάρω τις βάσεις. το κακό με την χημεία είναι ότι ενώ στο φροντιστήριο έγραφα πάρα πολύ καλά στα διαγωνίσματα (και ήταν πιο δύσκολα από του σχολείου), όταν πήγαινα να γράψω στο σχολείο είχα πολύ άγχος και έγραφα και χάλια.
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ξερω τι εννοεις το αγχος μπορει αν σε καταστρεψει γιαυτο καλο ειναι να το αποβλλεις τωρα που εναι νωρις ακομα!!
έτσι μου λένε όλοι... έχω κάνει μεγάλες συζητήσεις με τον καθηγητή της χημείας στο φροντιστήριο, αλλά μου φαίνεται δύσκολο-ακατόρθοτο να το καταφέρω.
simos24
Νεοφερμένος
μαλλον θα αρχισω ,,,τις ,,,προσευχες απο τωρα!!!
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΝΑΓΙΑ μου τι με περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον θα αρχισω ,,,τις ,,,προσευχες απο τωρα!!!
έχεις καιρό να προσευχηθεις... αλλά δεν νομίζω να πιάσουν οι προσευχές... οπότε άστο..............
internet_robber
Νεοφερμένος
Να ιδρώνεις και μετά να μπαίνεις να κάνεις μάθημα ιδρωμένος , ειδικά άμα έχει και ζέστη δεν αντέχετε , αλλά το πιο σπαστικό από όλα είναι ότι πρέπει να φοράς φόρμα!!!
Εγώ για να μην πέρνω απουσίες επειδή δεν φοράω φόρμα ποτέ !! πήρα μια φόρμα οικοδομής μεγάλη και την φοράω πάνω απο το Τζιν όποτε έχουμε γυμναστική και την αφήνω στο σχολείο
Guest 292010
Επισκέπτης
Για έμενα το δυσκολότερο μάθημα είναι η γυμναστική.
Να ιδρώνεις και μετά να μπαίνεις να κάνεις μάθημα ιδρωμένος , ειδικά άμα έχει και ζέστη δεν αντέχετε , αλλά το πιο σπαστικό από όλα είναι ότι πρέπει να φοράς φόρμα!!!
Εγώ για να μην πέρνω απουσίες επειδή δεν φοράω φόρμα ποτέ !! πήρα μια φόρμα οικοδομής μεγάλη και την φοράω πάνω απο το Τζιν όποτε έχουμε γυμναστική και την αφήνω στο σχολείο
καλο!!!!
κι εμενα μου σπαει τα νευρα η φορμα μερικες φορες!
και επισης μου τη σπαει η γυμναστικη οταν εξω εχει 38 βαθμους....και σκαει ο τζιτζικας....το χειμωνα εχει πολυ κρυο και παλι δεν αντεχω...ενταξει την ανοιξη ειναι καλα και λιγο το φθινοπωρο
sofiaaa
Νεοφερμένος
papakos1
Νεοφερμένος
Όσο για την άλγεβρα, φωτοτυπία της Γ γυμν.! Εύκολη και απαραίτητη!!!!!!! Στην Α ασχετα με τι κατευθ. θα πάρετε μετα, πρεπει να προσεξετε εκθεση και αλγεβρα (για τους θεωρητικους, ούτως η άλλως θα μπουχτίσετε στα αρχαια! 6ωρες!)
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
δλδ.πιο εύκολα λύνω 10 ασκήσεις άλγεβρας και φυσικής παρά ιστορία μιας μέρας.....φανταστείτε ότι τα συμπεράσματα τα βγάζω μόνη μου, με δίκή μου κρίση και μετά ρωτάω τον καθηγητή και κάνουμε συζήλτησ περί αυτών.....
όσο για το παραπάνω ποστ, κι εγω συμβαίνει να ξέρω πράγματα και να αγχώνομαι τόσο πλ στα τεστ που στο τέλος να μην γράφω....βλέπε ωριαίο μαθηματικών σε κάτι ΓΕΛΟΙΑ θεματάκια.....
τόσο πια που με πήγαν συμβουλευτική γ αντιμετώπιση άγχους!!!
nick_the_greek
Νεοφερμένος
Εγώ πιστεύω πέρα απ' την πλάκα πως τα Θρησκευτικά είναι η μεγαλύτερη παραφωνία...Το βασικότερο ερώτημα είναι ''Υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα μαθήματα'' ή απλά είναι θέμα διαβάσματος ή ''μυαλού''; Anyway, εμένα πάντως μου φαίνεται κομματάκι δύσκολονόητη η Άλγεβρα!!!!:stars:
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------καλο!!!!
κι εμενα μου σπαει τα νευρα η φορμα μερικες φορες!
και επισης μου τη σπαει η γυμναστικη οταν εξω εχει 38 βαθμους....και σκαει ο τζιτζικας....το χειμωνα εχει πολυ κρυο και παλι δεν αντεχω...ενταξει την ανοιξη ειναι καλα και λιγο το φθινοπωρο
Καλά ρε κάνετε γυμναστικη? Εμεις αντε να τρεξουμε 5min και αν άλοι υποτηθετε ότι τρέχουν και άλοι απλώς περπατάνε και μετα κάνουμε οτι θέλουμε ή καθόμαστε ή παίζουμε οτι θέλουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.