Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Και εγώ έτσι...Στη φυσική τα πάω τέλεια, αλλα η Άλγεβρα έχει κάποιες δύσκολες ασκήσεις!Πάντως πιστεύω οτι είναι θέμα γνώσης και όχι μυαλού.
+φωνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Sulfur
Νεοφερμένος
dimitr@!
Νεοφερμένος
AlexanderV
Νεοφερμένος
Αίσχος για τις 6 ώρες Αρχαία Ελεος για το κωλ@υπουργείο μας
Το χάλι της χώρας μας δυστιχώς φτάνει και στην παιδεία...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Δε μιλαω μονο για δομη. Μιλαω γενικα για αριστη γνωση της μητρικης γλωσσας.
Οταν λεω εφαρμοσιμο, μιιλαω γενικα. Φυσικα τα επιμερους τα επιλεγει ο καθενας. Η κοινη ομως γνωση καποιων πραγματων εχει να κανει γενικα με την κοινωνικη και πολιτικη ζωη του ατομου.
τα αρχαια βοηθουν στην καλυτερη γνωση της νεοελληνικης γλωσσας
αργησα να το καταλαβω και μπορω να πω οτι δεν ημουν σχεδον ποτε καλος...
τα μαθηματικα και η φυσικη μπορουν να γινουν χρησιμα.
ας πουμε περι στροφορμης η στατιστικης. ειναι εφαρμοσιμα στην καθημερινη μας ζωη
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Βλακειες, καλυτερα να καναμε περισσοτερα νεα ελληνικα, παρα αρχαια, ετσι θα γνωριζαμε καλυτερα.
βασικα μακαρι να μπορουσαμε να συζηταμε στη ταξη για θεματα που αποσχολουν στην κοινωνια μας την ωρα των νεων ελληνικων και οχι απλα να προσπαθουν οι καθηγητες να καλυψουν την υλη...
zaxarina
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου χαρούλα m!σύμφωνο μαζί σ.πολλά μαθήματα μου φαίνονταν δύσκολα.όμως η γεωμετρία ήταν το αποκορύφωμα δυσκολίας.......Το βασικότερο ερώτημα είναι ''Υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα μαθήματα'' ή απλά είναι θέμα διαβάσματος ή ''μυαλού''; Anyway, εμένα πάντως μου φαίνεται κομματάκι δύσκολονόητη η Άλγεβρα!!!!:stars:
φιλε μου να σου πω κάτι........εάν έχεις κατασταλάξει ότι θες κατεύθυνση που δη έχει αρχαία...μπορώ να καταλάβω gt δυσανασχετείς...όμως, μη νομίζεις.θα δεις πως θα περάσουν οι ώρες......οι καθηγητές σπάνιο να κάνουν σοβαρό μάθημα........Αν κι ακόμα δεν πήγα στην Α Λυκείου ένα έχω να πω :
Αίσχος για τις 6 ώρες Αρχαία Ελεος για το κωλ@υπουργείο μας
Το χάλι της χώρας μας δυστιχώς φτάνει και στην παιδεία...
εμενα η 1λυκείου μου φάνηκε παράξενη αρχικά gt ήταν η πρώτη χρονια m ως λυκειόπαιδο.όμως είναι ανυπόφορη για έναν μαθητή ο οποιος έχει κατασταλάξει σε ποια κατεύθυνση θέλει να πάει........+ υποχρεώνεται να ξέρει καλά τάλλα μαθήματα για να βγάλει βαθμό.εμενα δε με ενόχλησε το ότι έπρεπε να διαβάζω όλα τα μαθήματα, gt πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει νάχει σφαιρικές γνώσεις στη ζωή του.όμως δη μπορούσα με τίποτα να μάθω πράγματα που θεωρούσα χαζά...οι καθηγητές δη κάνουν μάθημα..αλλα relaxing.....όμως έχουν μετά απαιτήσεις.....δη το κάνουν όμως όλοι....το μονο καλο αυτής τις τάξης ήταν ότι κάποιοι μαθητές k λίγο κι εγώ..κατάλαβαν ποια κατεύθυνση είναι του γούστου τους
ξέρετε πως χαρακτηρίζω τι φυσική,τι γεωμετρία k τι χημεία????????? Σ Ι Χ Α Μ Α και the most huge Φρίκηηηηηηηηηηη
chris_90
Διάσημο μέλος
eleni_vissi
Νεοφερμένος
Φυσικά και είναι η φυσική!
Αλλά και η χημεία δεν πάει καθόλου πίσω!
Ειδικά το κεφάλαιο με τα mol...μπλιαχ!
despw
Νεοφερμένος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω οτι ειναι ενδιαφεροντα μαθηματα η φυσικη και η χημεια και πραγματικα θαυμαζω τουσ ανθρωπουσ που ασχολουνται μ'αυτεσ τισ επιστημεσ, ακριβωσ γιατι εγω προσωπικα τισ θεωρω παρα πολυ δυσκολεσ.!Για τη Γεωμετρια συμφωνω απολυτα! Σιχαμα πραγματικα!! Για τη Φυσικη και τη Χημεια παλι θα διαφωνησω. Ειναι τα δυο πιο αγαπημενα μου μαθηματα!
συμφωνω μαζι σου!!!!!!!κ χαιρωμαι πολυ που σ'αρεσει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΡ ΜΑΣ ......... ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ!Ποιο δύσκολο;
Φυσικά και είναι η φυσική!
Αλλά και η χημεία δεν πάει καθόλου πίσω!
Ειδικά το κεφάλαιο με τα mol...μπλιαχ!
χαιρΟμαι............!
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
IRAKLIS
Νεοφερμένος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και παλαβό πιστεύω θρησκευτικά.από την αρχή της χρονιάς δεν διαβασα ούτε κεφάλαιο!!!
εγώ πάλι τα μόνα μαθήματα που μ'άρεσε να παρακολουθώ ήταν θρησκευτικά και ... τεχνολογία (και δεν κάνω πλάκα...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.