razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω το σκεφτομουν για Φυσικη ΓΠ, αλλα δεν το εδωσα επειδη δεν το επιλεγουν πολλοι. Παντως στις ενδοσχολικες και στα διαγωνισματα τα θεματα ηταν γελοια. Το επιπεδο στις πανελληνιες ειναι ανεβασμενο;Εγω ειχα δωσει φυσικη γενικης το θεωρω ενδιαφερον μαθημα και σχετικα ευκολο να το κατανοησεις..Και παλι να πηγαινα παλι φυσικη θα διαλεγα...
(φανταζομαι οτι ησουν μονη στην ταξη οταν εδινες )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Να δεις που εμένα μου λένε τα ακριβώς αντίθετα
Β
Το ιδιο ξερω κι εγω... οτι γραφεις πολυ ευκολα 20 αν εχεις διαβασει πολυ καλα!
Ρε σεις, είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό!
Αν κάποιος γουσταρει την παπαγαλία αλλά κάνει λάθη απροσεξίας ίσως είναι καλύερη η βιολογία...Αν πάλι με το που ακούς για αποστήθιση βγάζεις σπυράκια μαθηματικά με 1000!
(εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγοριά και πιστεύω πως αν έπαιρνα βιολογία με τον ίδιο κόπο-μηδέν δηλαδή-δεν θα χα γράψει ούτε 15)
Δεν υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους, αν και πάλι δεν ξέρετε τι σας ταιριάζει, ίσως θα ήταν καλύτερο να τα δείτε και τα 2 προτού επιλέξετε...
chris_90
Διάσημο μέλος
DennisTheMenace
Νεοφερμένος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε κοιτα δεν ειναι και πανευκολο αλλα σε σχεση με αλλα μαθηματα, το προβλημα ειναι κυριως στην θεωρια οπου ισως να εχει καποια παγιδα κατα τ αλλα ειναι οκ(χαχαχαχα ναι οκ ημουν απο τα λιγα ατομα που δωσαν,σε οποιον το λεω μου λεει,καλα δινει κανεις πανελλαδικα αυτο το μαθημα?χεχε και ομως μερικοι τρελοι σαν εμενα το δινουν),βασικα δεν το σκεφτηκαν καν ηταν το μονο στο οποιο μπορουσα να πονταρω και μου προκαλουσε ενδιαφερον να διαβασωΚι εγω το σκεφτομουν για Φυσικη ΓΠ, αλλα δεν το εδωσα επειδη δεν το επιλεγουν πολλοι. Παντως στις ενδοσχολικες και στα διαγωνισματα τα θεματα ηταν γελοια. Το επιπεδο στις πανελληνιες ειναι ανεβασμενο;
(φανταζομαι οτι ησουν μονη στην ταξη οταν εδινες )
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ε, το βιβλίο που θα εξεταζόμαστε, του χρόνου εμείς, θα υπάρχει σε βιβλιοπωλεία να πάω να το αγοράσω?Να μπω στο κλίμα από τώρα..Να μαθαίνω από τώρα την ύλη..ή τελοσπάντων από όταν τελειώσω τις εξετάσεις φέτος. Επίσης είναι όλα τα μαθήματα ή συγκεκριμένη ύλη και εκεί?
*Άγχος άγχος άγχος άγχος*
(σόρρυ για το οφφ..)
Guest 292010
Επισκέπτης
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Σας ευχαριστώ. Άρα ούτε και τα βιβλία θα αλλάξουν οπότε λέω να το τολμήσω και να ξεκινήσω όσο πιο νωρίς το διάβασμα.
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ιουνιο ξεκινανε τα φροντιστηρια:xixi: Ωραία.
Σας ευχαριστώ. Άρα ούτε και τα βιβλία θα αλλάξουν οπότε λέω να το τολμήσω και να ξεκινήσω όσο πιο νωρίς το διάβασμα.
Αμα κανεις και θερινα δηλαδη..
Απο ποτε θα αρχισεις να διαβαζεις δηλαδη?
Eιμαι κατα αυτης της τακτικης παντως..
Αλλο να παρεις το βιβλιο,να το διαβασεις απλα,να δεις τι περιπου λεει κι αλλο να αρχισεις να τα μαθαινεις απο τωρα..
Καθε πραγμα στο καιρο του.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ιουνιο ξεκινανε τα φροντιστηρια
Αμα κανεις και θερινα δηλαδη..
Απο ποτε θα αρχισεις να διαβαζεις δηλαδη?
Eιμαι κατα αυτης της τακτικης παντως..
Αλλο να παρεις το βιβλιο,να το διαβασεις απλα,να δεις τι περιπου λεει κι αλλο να αρχισεις να τα μαθαινεις απο τωρα..
Καθε πραγμα στο καιρο του.
Ε, οκ ναι..απλά θέλω να μπω στο κλίμα να δω πως είναι. Αυτή η ''παπαγαλία'' που λένε όλοι. Το να αρχίσω να μαθαίνω, αν και όποτε θέλω, κάποια πράγματα για να μην έχω μεγάλο φορτίο τον χειμώνα , τότε προσωπικά μου αρέσει. Ειδικά σε ένα μάθημα που μου αρέσει και δεν θα το κάνω από αγγαρεία αλλά από ευχαρίστηση.:iagree:
Θέλω τα μαθήματα που θα δώσω να τα διαβάζω γιατί τα γουστάρω & μου αρέσουν και όχι να τρελαίνομαι για το τέλος πια.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Και στη Βιολογια αν γραψεις ο,τι λεει το βιβλιο αυτολεξει, δεν σου κοβουν τιποτα.ρε παιδες μαθηματικα χωρις κουβεντα και οσο για αυτο που ειπε καποιος και τον αμφισβητησατε οτι περισσοτερα 20αρια στα μαθηματικα ειναι αληθεια γιατι εκει η λυση ειναι τυποποιημενη κι οχι οπως στην βιολογια που γραφεις γραφεις και στο τελος σου λενε ξεχασες αυτο σαν την εκθεση δηλαδη εννοω οτι βιολογια ειναι υποκειμενικο μαθημα σε σχεση με μαθηματικα
-----------------------------------------
Η υλη εχει να αλλαξει γυρω στα 4 χρονια. Τα τελευταια χρονια ειναι ιδια και απαραλλακτη.Συγκεκριμένη ύλη που την βγάζει το Υπουργείο κάθε φορά...αλλά νομίζω είναι κάθε χρόνο τα ίδια λίγο πολύ.
ap0tiximen05
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Τα ΜΓ έχουν καλύτερα ποσοστά απ'τη Βιολογία στο 18-20, αλλά αρκετά χειρότερα στο 16-18.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Λόγω ότι δεν μπορώ να μάθω απ'έξω το βιβλίο απέκλεισα την Ιστορία και την Βιολογία και η Φυσική δεν με πολυάρεσε οπότε κατέληξα στα Μαθηματικά!
Guest 292010
Επισκέπτης
Stauroulitsa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.