sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
εχουμε ακομη χρονια οπου θα κανουμε και μεγαλυτερα απο οτι εχουμε κανει στα μεχρι τωρα χρονια μας
Καποια απο τα χειροτερα λαθη ειναι
1) που δεν διαβαζα ποτε μου οσο επρεπε και μετα ερχοταν το χαος, ασχημο παραδειγμα και η γ' λυκειου
2) που βαζω παντα πιο πανω τα ΠΡΕΠΕΙ απο τα ΘΕΛΩ μου
:/
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
maraki362
Νεοφερμένος
Sokpao
Νεοφερμένος
το μεγαλυτερο μου λαθος ειναι πως γεννηθηκα.
Δεν μου αρεσει ο τροπος ζωης της πολης καθολου και θα προτιμουσα να μην ειχα γεννηθει.
Αλλο λαθος μου ηταν π δεν διαβασα για το διαγωνισμα των μαθηματικων, περιμενα πως θα διαβαζα στο ΣΕΠ κ θα εκανα κανα σκονακι, αλλα μονο 10 πηρα. Γκαντεμια μου μεσα...
δεν έχεις ιδέα πόσο τυχερός είσαι που γεννήθηκες
πέρα από την πλάκα για να γεννηθείς έπρεπε να συναντηθούν οι γονείς σου, μετά να αποφασίσουν να κάνουν παιδιά και να είσαι το πιο γρήγορο από τα δισεκατομμύρια σπερματοζωάρια του πατέρα σου. Ακόμα και το γεγονός οτι γεννήθηκες στην Ελλάδα ήταν τυχερό αν φανταστείς οτι θα μπορούσες να γεννηθείς σε τριτοκοσμική χώρα. Έχεις και ιντερνετ στο σπίτι. Όλα αυτά μόνο ένα λάθος δεν είναι
Το δικό μου λάθος είναι πως δεν αποχωρίστηκα κάποιους ανθώπους νωρίτερα και λιγότερο επώδυνα.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδαμε κι εμεις που διαβασαμε,...........ακομα πληρωνω τις πανελληνιες αλλα τεσπα..Που δεν διάβασα την 1η χρονιά στις Πανελλήνιες και ακόμα το πληρώνω τούτο
το μεγαλυτερο μου λαθος ειναι πως γεννηθηκα.
Δεν μου αρεσει ο τροπος ζωης της πολης καθολου και θα προτιμουσα να μην ειχα γεννηθει.
Δικος μου εισαι εσυ χαχαχα μονο που το λαθος δεν ειναι δικο μας αλλα της φυσης αυτη φταιει λοιπον..κι εγω το πιστευω αυτο για τον εαυτο μου γενικα,για σενα δεν μπορω να ξερω..καλα εγω θα προτιμουσα να μην γεννηθω για πολλους λογους...
Γενικα δεν εχω ενα μεγαλυτερο λαθος εχω πολλα λαθη καθημερινα..ενα λαθος προσωποποιημενο ας πουμε..:/i think..
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα πχ μετανιώνω που έκανα μια μεγάλη μαλακια στις εξετάσεις που μου κοστισε και αρκετες μονάδες και που δεν εκμεταλλεύτηκα μια ευκαιρια που μου δώθηκε. Σε μια βδομαδα ούτε που θα το θυμάμαι
M-A-R-I-A
Νεοφερμένος
Τραγικά λάθη δεν ξέρω αν έχω κάνει..Αλλά έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τόσο καιρό θα είχα ολοκληρώσω με επιτυχία τα Ισπανικά και θα συνέχιζα για Ιταλικά η Πορτογαλικά
Αλλά δεν με πειράζει΄΄κάλιω αργά παρά ποτε΄΄
tinaki!!
Νεοφερμένος
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ... μάλλον που άφησα κάποια άτομα να μπουν στη ζωή μου... Και κάποια άλλα να φύγουν... Πφφ... αφού ξέρω πως η πρώτη επιλογή μου είναι 97% πάντα σωστή γιατί άλλαξα γνώμη;!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
σχετικά με το τη θεωρείται λάθος δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει σαφής ορισμός.
αυτό όμως για το οποίο πραγματικα έχω μετανιώσει είναι που πριν από τρία χρόνια έχασα τον αυτοέλεγχό μου και έγραψα κάτι πολύ χοντρο σε αυτήν με την οπία είμουν και είμαι ερωτευμένος , με αποτέλεσμα έκτοτε να μονο χαιρεττιόμαστε πλέον και να την κοιτάζω από μακριά στο σχολείο χωρίς να μπορώ να βρω τρόπο να την ξαναπροσεγγίσω...
nicoleta1994
Νεοφερμένος
diana222
Νεοφερμένος
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε,καλά,θα σοβαρευτώ...
Δεν νομίζω οτι έχω κάνει τραγικά λάθη.Είμαι μόνο 16 άλλωστε.Έχω κάνει επιλογές που αρχικά θεώρησα λάθος,αλλά τελικά αποδείχτηκαν σωστές.Κάτι που θα χαρακτήριζα μειονέκτημα και όχι τόσο λάθος είναι οτι είμαι εγωίστρια και δυσκολεύομαι να δείξω τα συναισθήματα μου.Αυτό μου έχει στερήσει πολλά...
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα μπότες στο τέλος του χειμώνα...Άντε φόρα τες τώρα!
Xαχαχαχα σε καταλαβαίνω απόλυτα
Το ότι έκανα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε με τίποτα να τα κάνω. Πάντως υποστηρίζω αυτό που λένε από τα λάθη μαθαίνεις.. Είναι μεγάλη αλήθεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.