Guest 749981
Επισκέπτης
Γιατί το λες αυτό;Βαριέσαι πολύ, ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί το λες αυτό;
Γιατί το βλέπει ακόμη κι ο .... τυφλός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 749981
Επισκέπτης
Δεν την περίμενα αυτήν την αντίδραση... Αλλά άμα ήταν προφανές γιατί δημιουργήθηκε συζήτηση;Γιατί το βλέπει ακόμη κι ο .... τυφλός
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δώσε μου λίγο και από τα 2 γιατί ούτε φαντασία, ούτε χρόνο έχω
* Από πότε η γλώσσα έχει ΤΔ 10? και διάβασμα 9 ας πούμε;
** Εκτός κι αν βαθμολογείς με άλλο σύστημα.
*** την ψυχρότητα δεν την έπιασα
Guest 749981
Επισκέπτης
* Ο καθηγητής φταίειΠόση φαντασία και ελεύθερο χρόνο έχεις Άντυ;
Δώσε μου λίγο και από τα 2 γιατί ούτε φαντασία, ούτε χρόνο έχω
* Από πότε η γλώσσα έχει ΤΔ 10? και διάβασμα 9 ας πούμε;
** Εκτός κι αν βαθμολογείς με άλλο σύστημα.
*** την ψυχρότητα δεν την έπιασα
** Επίσης
*** Είναι του καθηγητή.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
* Ο καθηγητής φταίει
** Επίσης
*** Είναι του καθηγητή.
Το μάθημα δεν το βαθμολογούμε με βάση τους καθηγητές
Άρα η βαθμολόγησή σου δεν είναι αντικειμενική
Ο καθηγητής σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Το μάθημα μένει όμως.
Η γλώσσα και ειδικά στη α γυμν ήταν από τα ευκολότερα ( για να μην πω το ευκολότερο) μάθημα που είχα.
Και είχα και απαιτητική καθηγήτρια. Αλλά δεν έλεγα το μάθημα βαθμού δυσκολίας 10
Guest 749981
Επισκέπτης
Όμως, επειδή δεν μπορούμε σε κάθε μάθημα να έχουμε μέσους καθηγητές οι οποίοι κάνουν το μέσο μάθημα, είναι αναπόφευκτο το να επηρεαστούμε από το χαρακτήρα και τον τρόπο διδασκαλίας τους.Το μάθημα δεν το βαθμολογούμε με βάσει τους καθηγητές
Άρα η βαθμολόγησή σου δεν είναι αντικειμενική
Ο καθηγητής σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Το μάθημα μένει όμως.
Η γλώσσα και ειδικά στη α γυμν ήταν από τα ευκολότερα ( για να μην πω το ευκολότερο) μάθημα που είχα.
Και είχα και απαιτητική καθηγήτρια. Αλλά δεν έλεγα το μάθημα βαθμού δυσκολίας 10
Απο το αντικειμενικό κομμάτι, τώρα , η έκθεση είναι ιδιαίτερα απαιτητική.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Όμως, επειδή δεν μπορούμε σε κάθε μάθημα να έχουμε μέσους καθηγητές οι οποίοι κάνουν το μέσο μάθημα, είναι αναπόφευκτο το να επηρεαστούμε από το χαρακτήρα και τον τρόπο διδασκαλίας τους.
Απο το αντικειμενικό κομμάτι, τώρα , η έκθεση είναι ιδιαίτερα απαιτητική.
Μα εσύ δεν πας σχολείο για να κρίνεις αν ο καθηγητής της έκθεσης έχει καλό χαρακτήρα ή όχι. Η φυσικός μου, είναι υπέροχος άνθρωπος αλλά δεν έχει καθόλου μεταδοτικότητα. Επειδή η φυσικός είναι καλός άνθρωπος θα πω την φυσική εύκολη;
Άλλο παράδειγμα... Έχω υπέροχους καθηγητές που σαν άνθρωποι δεν μου αρέσουν. Θα βγάλω το μάθημα τους ''δύσκολο'' ''βλακεία'' κλπ επειδή δεν είναι καλοί για εμένα άνθρωποι;
Δεν λέω, φυσικά και τα κοιτάμε όλα. Αλλά σε ένα τέτοιο έγγραφο που έκανες, τα μαθήματα δεν τα κρίνουμε καθόλου με κριτήριο τον καθηγητή. Αλλά την ύλη, τα αντικείμενα που εξετάζει, με το αν οι ώρες είναι λίγες για ένα τέτοιο μάθημα και αυτό το κάνει δύσκολο κλπ.
Και η έκθεση δεν είναι βαθμού δυσκολίας 10 πάνω από 5-6 ναι αλλά όχι και 10.
Πιο πολλοί δυσκολεύονται στα μαθηματικά πχ
Sev_vo
Νεοφερμένος
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑmyC
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 399413
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Β γυμνασίου = κανένα
Γ γυμνασίου = πληροφορική(απλά δεν μου άρεσε)
Α λυκειου = γεωμετρία
Β λυκειου = γεωμετρία,φυσική κατεύθυνσης
Γ λυκειου= ανάλογα με την κατεύθυνση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι για τα παιδιά που θέλουν να επιλέξουν στο Λύκειο την θεωρητική κατεύθυνση το πιο δύσκολο μάθημα είναι τα μαθηματικά (Άλγεβρα & Γεωμετρία)
Η πιο δυσκολη κατεύθυνση ομολογουμενως ειναι η θετικη στο λυκειο.Χρειαζεσαι πολλες ωρες για να εμβαθυνεις εναξαρτητου ποσο εξυπνος η οχι εισαι.Παντα θα υπαρχουν πιο δυσκολες ασκησεις απο αυτες που μπορεις να λυσεις και το χειροτερο εχεις το συνδυασμο μαθηματων δυναμιτη που προχωρησαν τον κοσμο μπροστα( Μαθηματικα-φυσικη-Χημεια).
Η γεωμετρια θεωρειται δυσκολη διοτι οι περισσοτεροι την αγνοούν η κανουν τσιρκο την ταξη οταν διδασκεται καθως την θεωρουν κατωτερη η αχρηστη σε σχεση με τα αλλα μαθηματα.Αυτο ειναι παραδοξο ομως,διοτι η γεωμετρια αποτελει αναποσπαστο κομματι των μαθηματικων.Ειναι ωρα που κανεις μαθηματικα με ολη την εννοια της λεξης.Δεν υπαρχουν μεθοδολογιες και αλλες τετοιες αηδιες,υπαρχει καθαρη σκεψη.Ισως ειναι το μονο μαθημα που αξιζει περισσοτερο απο ολα με διαφορα στο λυκειο,οσον αφορα την αληθινη επαφη με την εκαστοτε επιστημη που αντιπροσωπευει το μαθημα.Αποκτας γνησια μαθηματικη καλλιεργεια και παιδεια.
Θα τολμουσα ισως να φτασω να πω οτι πραγματικο παθος μπορει να αναπτυξει καποιος για τα μαθηματικα μονο μεσω της γεωμετριας και της μαθηματικης λογικης(συνολα κτλπ.).
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άνιελ
Νεοφερμένος
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εμένα ακολουθούν τα αρχαία, δεν μπορούσα με τίποτα να τα καταλάβω...
Viedo
Διάσημο μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- Corfu kitty
- agg41
- eltqt
- sotirislk
- Chris180
- Barka
- BillyTheKid
- George.S
- Apocalypse
- Magigi
- Lider
- Drglitterstar
- Βάγια Τοπουζλή
- Alexandra Chatzin
- xrisamikol
- Gior_kir
- χημεια4λαιφ
- Euge.loukia
- Konstantinos_3
- Joji
- margik
- nucomer
- ggl
- Mammy Nun
- Than003
- Panagiotis849
- PanosBat
- spring day
- Nickt23
- the purge
- tsiobieman
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- Maynard
- eukleidhs1821
- vasilis123321
- jYanniss
- angies
- pink_panther
- Unboxholics
- labs
- Vickyoustgl
- PanMoonlight
- Markos
- loukasyama
- LidiaM
- Bill2002
- Tommy_civil
- Alexandros36k
- Papachrist
- El_
- Dimitris9
- SlimShady
- VivP
- Superhuman
- Robin22
- stefan
- BioChemical
- xristina11
- Lydia6902
- TigerHunt
- Neos167
- Ziggy 1
- Άνιελ
- Unseen skygge
- jims
- MarcoReus
- jimis2001
- blanc
- Μάρκος Βασίλης
- Αριάνα123
- Adolfo valencia
- Ststst02
- don_vito
- CELTICS FAN
- tasoss
- Κλημεντίνη
- Meow
- charmander
- aggelosst9
- stamoul1s
- Αλκης Κ.
- Jocaste
- uni77
- roud
- ΘανάσοςG4
- Revekka
- GiwrgosLxs
- Athens2002
- Άρτεμις Α.
- Viedo
- nicole1982
- Έμμα
- Power-13
- Steffie88
- Elama On Peli
- tasost
- Giorno
- Νομικάριος13
- Γατόπαρδος.
- george777
- Makis7
- hirasawayui
- Mako777
- Memetchi
- eua55
- MIkeTr123
- suaimhneas
- Alma Libre
- barkos
- Ryuzaki
- EiriniS20
- Vkvkvk
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.