Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redsky
Νεοφερμένος
ria17
Νεοφερμένος
λογοτεχνια...ειναι πολυ μπλα μπλα κ δεν τα παω καλα!Ποιό πιστεύετε ότι είναι το δυσκολότερο μάθημα του γυμνασίου;
κ εγω δν μπορω να κανω καμσεις!Κάπως έτσι και εγώ φίλε Πριν κάτι χρόνια
Νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος στην Ελλάδα γιαυτό ενθουσιάστηκα τόσο που έκανα εγγραφή για να σου γράψω
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
και πάλι
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είμαι της Θετικής κατεύθυνσης..!!
vaita
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fwteinhlove
Νεοφερμένος
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
MiTcOc-(DiMiTrA
Νεοφερμένος
Αλλά παιδιά από την καινούρια σχολική χρονιά γιατί τώρα τελειώσαμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
christina.maria
Δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
απλώς κάποια δεν με ενθουσιάζουν σαν αντικείμενα όπως τα άλλα, π.χ δεν θα καθίσω να διαβάσω με όρεξη αρχαία όσο μαθηματικά
πάντως για αυτά που υπόθηκαν για β΄ γυμνασίου έχω να πω ότι εμένα μου φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα λόγω εισαγωγής φυσικοχημείας, άλλους για αυτό τους φαίνεται πιο δύσκολη. Είναι πως το βλέπεις... βέβαια να μην ξεχνάμε ποια είναι και η πραγματική φυσικοχημεία (γτ έχω ακούσει κτ κουφά!) ... μην νομίζουμε ότι συνεχίζει να ναι θεωρία θεωρία θεωρία για μια ζωή... Βέβαια με αυτό έχει σχέση και ο καθηγητής γιατί αλλού δίνει βάση ο καθένας
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτά τα μαθήματα με δυσκολεύουν, τον χαμηλότερο βαθμό ever τον έχω γράψει στην Ιστορία σε απροειδοποίητο και σε προειδοποιημένο στην Οδύσσεια
tolis97
Νεοφερμένος
τονοι,ρηματα κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- Corfu kitty
- agg41
- eltqt
- sotirislk
- Chris180
- Barka
- BillyTheKid
- George.S
- Apocalypse
- Magigi
- Lider
- Drglitterstar
- Βάγια Τοπουζλή
- Alexandra Chatzin
- xrisamikol
- Gior_kir
- χημεια4λαιφ
- Euge.loukia
- Konstantinos_3
- Joji
- margik
- nucomer
- ggl
- Mammy Nun
- Than003
- Panagiotis849
- PanosBat
- spring day
- Nickt23
- the purge
- tsiobieman
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- Maynard
- eukleidhs1821
- vasilis123321
- jYanniss
- angies
- pink_panther
- Unboxholics
- labs
- Vickyoustgl
- PanMoonlight
- Markos
- loukasyama
- LidiaM
- Bill2002
- Tommy_civil
- Alexandros36k
- Papachrist
- El_
- Dimitris9
- SlimShady
- VivP
- Superhuman
- Robin22
- stefan
- BioChemical
- xristina11
- Lydia6902
- TigerHunt
- Neos167
- Ziggy 1
- Άνιελ
- Unseen skygge
- jims
- MarcoReus
- jimis2001
- blanc
- Μάρκος Βασίλης
- Αριάνα123
- Adolfo valencia
- Ststst02
- don_vito
- CELTICS FAN
- tasoss
- Κλημεντίνη
- Meow
- charmander
- aggelosst9
- stamoul1s
- Αλκης Κ.
- Jocaste
- uni77
- roud
- ΘανάσοςG4
- Revekka
- GiwrgosLxs
- Athens2002
- Άρτεμις Α.
- Viedo
- nicole1982
- Έμμα
- Power-13
- Steffie88
- Elama On Peli
- tasost
- Giorno
- Νομικάριος13
- Γατόπαρδος.
- george777
- Makis7
- hirasawayui
- Mako777
- Memetchi
- eua55
- MIkeTr123
- suaimhneas
- Alma Libre
- barkos
- Ryuzaki
- EiriniS20
- Vkvkvk
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.