Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Στην τριτη μπορει να μην εχει γεωγραφια, αλλα ξαναρχεται η βιολογια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο μην μου το θυμιζεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σας πληροφορώ γλυκές μου ότι η Βιολογία του χρόνου εκτός του 5ου κεφαλαίου είναι πράγματα που γνωρίζετε λίγο πιο εξειδικευμένα μαζί με κάποια καινούρια.Αυτο μην μου το θυμιζειςξερεις εσυ γιατι
ωχχ θεεε μουυυ
Δεν είναι σαν αυτή την απαίσια βλακεία με το όνομα Γεωγραφία που παπαγαλίζεις περισσότερο και από την Ιστορία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σας πληροφορώ γλυκές μου ότι η Βιολογία του χρόνου εκτός του 5ου κεφαλαίου είναι πράγματα που γνωρίζετε λίγο πιο εξειδικευμένα μαζί με κάποια καινούρια.
Δεν είναι σαν αυτή την απαίσια βλακεία με το όνομα Γεωγραφία που παπαγαλίζεις περισσότερο και από την Ιστορία.
εγω λατρευω βιολογια. Αλλα οταν εχεις την μανα σου καθηγητρια εχεις τετοια αντιδραση

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Η μάνα μου μου έκανε 4 χρόνια πιάνο.εγω λατρευω βιολογια. Αλλα οταν εχεις την μανα σου καθηγητρια εχεις τετοια αντιδραση![]()

Ξέρω τι είναι να σου κάνει η μαμά σου μάθημα.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Η μάνα μου μου έκανε 4 χρόνια πιάνο.
Ξέρω τι είναι να σου κάνει η μαμά σου μάθημα.![]()

maria_lulu
Επιφανές μέλος

kparas7
Νεοφερμένος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δηλαδή, στο γυμνάσιο που έσκαγα με την άλγεβρα και τη γεωμετρία (κοινώς με τα μαθηματικά

Guest 749981
Επισκέπτης

Πιο μ*****α μάθημα δεν υπάρχει!
Για Β' και Γ' δεν ξέρω πώς είναι!
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη β'γυμνασίου παλεύεται,στη γ'γυμνασίου είναι σκ@τά!!!! (για το λύκειο δεν ξέρω)
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Πω ρε φίλε, πάντα μου την έσπαγε αυτό το "εδώ που είμαι εγώ, όλα είναι παλούκια, εσείς μια χαρά είστε εκεί που είστε". Προφανώς και κάποιος μπορεί να δυσκολεύεται κάπου στο γυμνάσιο πχ μαθηματικά, να το παλεύει και να τα καταφέρνει, μετά εξίσου στο λύκειο να δυσκολεύεται, να το παλεύει και να τα καταφέρνει. Υπάρχει κάτι που λέγεται βελτίωση των ικανοτήτων σου. Κανείς πριν πάει στο πανεπιστήμιο δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να μάθει 400 σελίδες απ' έξω. Πολλοί τα είχαμε παίξει όταν πρωτοκάναμε στερεό σώμα ή ολοκληρώματα. Φράσεις του τύπου "το γυμνάσιο δεν είναι τίπτοα μπροστά στο λύκειο" δεν λένε τίποτα ακριβώς. Μόνο μαγκιά δείχνουν και τρομακρατούν ίσως κάποιους.Καλα αν σαν φενονται δυσκολα τα μαθηματα στο γυμνασιο αμα πατε λυκειο θα κλαψετε... Την φυσικη να δειτε μονο ...Οταν τα ειδα σηκωσα τα χερια ψηλα και λεω ενταξει, εδω τα παραταω.. Αληθεια το γυμνασιο δεν ειναι τπτ μπροστα στο λυκειο!
Gate4
Επιφανές μέλος

Ξες η δυσκολία αυξάνει όσο προχωράς. Όταν είσαι γυμνάσιο σε φαίνονται βουνό αυτά που έχεις. Όταν τα μάθεις και πας στου λυκείου που είναι ένα κλικ πάνω σε φαίνονται επίσης βουνό μέχρι να τα αφομοιώσεις. Κάπως έτσι πας και πανεπιστήμιο με το καλό και γελάς όταν βλέπεις τι ύλη έχεις εκεί και τι ύλη είχες στο λύκειο. Έτσι πάει.Καλα αν σαν φενονται δυσκολα τα μαθηματα στο γυμνασιο αμα πατε λυκειο θα κλαψετε... Την φυσικη να δειτε μονο ...Οταν τα ειδα σηκωσα τα χερια ψηλα και λεω ενταξει, εδω τα παραταω.. Αληθεια το γυμνασιο δεν ειναι τπτ μπροστα στο λυκειο!
Guest 749981
Επισκέπτης

https://drive.google.com/file/d/0B4xQyt6U5MSSWTBaYXh5QkJ2WXc/view?usp=sharing
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- Corfu kitty
- agg41
- eltqt
- sotirislk
- Chris180
- Barka
- BillyTheKid
- George.S
- Apocalypse
- Magigi
- Lider
- Dr. Gl. Luminous
- Βάγια Τοπουζλή
- Alexandra Chatzin
- xrisamikol
- Gior_kir
- χημεια4λαιφ
- Euge.loukia
- Konstantinos_3
- Joji
- margik
- nucomer
- ggl
- Mammy Nun
- Than003
- Panagiotis849
- PanosBat
- spring day
- Nickt23
- the purge
- tsiobieman
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- Maynard
- eukleidhs1821
- vasilis123321
- jYanniss
- angies
- pink_panther
- Unboxholics
- labs
- Vickyoustgl
- PanMoonlight
- Markos
- loukasyama
- LidiaM
- Bill2002
- Tommy_civil
- Alexandros36k
- Papachrist
- El_
- Dimitris9
- SlimShady
- VivP
- Superhuman
- Robin22
- stefan
- BioChemical
- xristina11
- Lydia6902
- TigerHunt
- Neos167
- Ziggy 1
- Άνιελ
- Unseen skygge
- jims
- MarcoReus
- jimis2001
- blanc
- Μάρκος Βασίλης
- Αριάνα123
- Adolfo valencia
- Ststst02
- don_vito
- CELTICS FAN
- tasoss
- Κλημεντίνη
- Meow
- charmander
- aggelosst9
- stamoul1s
- Αλκης Κ.
- Jocaste
- uni77
- roud
- ΘανάσοςG4
- Revekka
- GiwrgosLxs
- Athens2002
- Άρτεμις Α.
- Viedo
- nicole1982
- Έμμα
- Power-13
- Steffie88
- Elama On Peli
- tasost
- Giorno
- Νομικάριος13
- Γατόπαρδος.
- george777
- Makis7
- hirasawayui
- Mako777
- Memetchi
- eua55
- MIkeTr123
- suaimhneas
- Alma Libre
- barkos
- Ryuzaki
- EiriniS20
- Vkvkvk
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.