Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χειρότερα: Μαθηματικά, Γαλλικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κωστακης Μανε
Νεοφερμένος
lakis1821
Νεοφερμένος
hate:αγγλικά γαλλικά(όλοι φωνάζουν και μιλάνε σκέτος πονοκέφαλος)αρχαία οδύσσεια μια καθηγήτρια που δεν μπορείς να παρακολουθήσεις μιλάει ψιθυριστά έτοιμη να κοιμηθεί διαβάζει ολόκληρες τις ραψωδίες όλοι μιλάνε ,βαριέσαι και θες να σκοτώσεις την καθηγήτρια)
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
τώρα λόγω καθηγητή μισώ και την αλγεβρα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
: μαθηματικα, γερμανικα, φυσικη, χημεια
: αρχαια, ιλιαδα, γλωσσα, αγγλικα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μισώ ανέκαθεν Φυσική,Πληροφορική και φέτος τη Χημεία.
Αγαπώ: Λογοτεχνία και τις Ξένες Γλώσσες.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Από την άλλη δεν μου αρέσουν καθόλου οι ξένες γλώσσες στο σχολείο
tropical
Νεοφερμένος
Στον αντίποδα τώρα βρίσκονται τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία καθώς και η γυμναστική που από το δημοτικό κιόλας με ταλαιπωρούν κάνοντάς με να βιώσω απροσμέτρητες ώρες πλήξης και ψυχικής εξουθένωσης (η δε γυμναστική και σωματικής). Πολύ χαίρομαι που επιτέλους απαλλάχθηκα οριστικά!:Ρ
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Λατρεύω φέτος κείμενα και Ελένη (όπως και φιλοφοσικά κείμενα) και έχω σιχαθεί φυσική/μαθηματικά!
Σε βλεπω λοιπον να παιρνεις θεωρητικη και να παθιαζεσαι με Πλατωνα κι Αριστοτελη (οπως ολοι οι θεωρητικοι βεβαια )
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μισώ: Κοινωνιολογία, Ιστορία(και γενικά παπαγαλία γιατί μου παίρνει αιώνες),Πληροφορική, Κοινωνική Αγωγή
Κάποιες φορές φταίνε και οι καθηγητές που σε κάνουν να απεχθάνεσαι ένα μάθημα. Π.χ. Α΄Λυκείου είχα μεθυσμένο Φυσικό !
Guest 749981
Επισκέπτης
Σιχαίνομαι τα Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και τη Φυσική Αγωγή (ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΕ Ω ΚΕΦΑΛΑΙΟ)
Βαριέμαι απίστευτα τα Θρησκευτικά, τη Σχολική Κοινωνική Ζωή και τα Εικαστικά.
Κακούς καθηγητές έχουμε στην Οδύσσεια, τη Γλώσσα, τα Κείμενα Ν.Λ. και στην Οικιακή Οικονομία!
(Στην Ο.Ο. κάνουμε τη διατροφή και βαριόμαστε απίστευτα. Πρόσφατα βγήκε το αστείο ότι η καθηγήτριά μας θα κάνει κορεσμένα παιδιά! )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθηνά Ζαΐρι
Νεοφερμένος
Τα καλύτερα πιστεύω Είναι η φυσική,βιολογια κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογοτεχνία
Γεωγραφία
Γαλλικά
Θρησκευτικά
Πληροφορική
Έκθεση
Οδύσσεια (Απλά την λάτρευα) & Ιλιάδα
Βιολογία
Ιστορία (Παρόλο που δεν είμαι πολύ καλή, μου αρέσουν πολλά κεφάλαια)
Απεχθάνομαι:
Μαθηματικά
Φυσική
Χημεία
Εικαστικά
Μουσική
Νεοελληνική (Λατρεύω έκθεση, μισώ γραμματική)
Γυμναστική
Τεχνολογία (Μα πόσο απαίσιο μάθημα πια?)
Αρχαία (Δεν τα μπορώ καθόλου, ειδικά τη γραμματική)
Aphrodite03
Νεοφερμένος
Το μοναδικό μάθημα που δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ είναι η Γεωγραφία. 2ο χειρότερο Οικιακή Οικονομία.
Sev_vo
Νεοφερμένος
Πάντως, τα μαθήματα που μου αρέσουν περισσότερο και μου κινούν το ενδιαφέρον είναι κυρίως τα φιλολογικά. Γενικότερα, δεν έχω πρόβλημα με κανένα εκτός από γεωγραφίες, ιστορίες, οικιακή οικονομία που τα θεωρώ ως τα πιο βαρετά μαθήματα..
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν περιμένω με ανυπομονησία σχεδόν κανένα μάθημα για να είμαι ειλικρινής, εκτός από γυμναστική, καλλιτεχνικά κλπ γιατί είναι πιο χαλαρά μαθήματα και κακά τα ψέματα, είναι οι ώρες του παιδιού
Πάντως, τα μαθήματα που μου αρέσουν περισσότερο και μου κινούν το ενδιαφέρον είναι κυρίως τα φιλολογικά. Γενικότερα, δεν έχω πρόβλημα με κανένα εκτός από γεωγραφίες, ιστορίες, οικιακή οικονομία που τα θεωρώ ως τα πιο βαρετά μαθήματα..
Εγώ Γυμναστική, Τεχνικά, Μουσική & Τεχνολογία μισώ τη ζωή μου!
Romantic-girl
Νεοφερμένος
Συμφωνώ τα μαλα Αφροδίτη μουΑγαπημένα μου είναι τ' Αρχαία (το τοπ, έχω κόλλημα )/Γλώσσα/Θρησκευτικά/Πληροφορική.
Το μοναδικό μάθημα που δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ είναι η Γεωγραφία. 2ο χειρότερο Οικιακή Οικονομία.
(Για τα αρχαία)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.