danonito_kyr
Νεοφερμένος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 13 ετών, Μαθήτρια Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Μια μικρή έρευνα ...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9,071 μηνύματα.

Πολύ ωραία ερωτησούλα, κατι να σπάσει τη μονοτονία του iSchool 
Το αγαπημένο μου μάθημα μακράν είναι η χημεία, αλλά μου αρέσει η φυσική, η βιολογία και τα μαθηματικά (παρά το γεγονός οτι είμαι μαθητής κατεύθυνσης Υγείας)
Πάντως, είναι κριμα που δεν ειναι μαζι η βιολογια και τα μαθηματικά, θα έλυνε πολύ άγχος.

Το αγαπημένο μου μάθημα μακράν είναι η χημεία, αλλά μου αρέσει η φυσική, η βιολογία και τα μαθηματικά (παρά το γεγονός οτι είμαι μαθητής κατεύθυνσης Υγείας)
Πάντως, είναι κριμα που δεν ειναι μαζι η βιολογια και τα μαθηματικά, θα έλυνε πολύ άγχος.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,270 μηνύματα.

Τα λατινικά
danonito_kyr
Νεοφερμένος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 13 ετών, Μαθήτρια Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Ωχ ναι τα ξέχασα αυτά ( σόρρυ είμαι πιο κοντά στην θετική κατεύθυνση )
ck_chrysiis
Νεοφερμένος
Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα.

Κι εγώ Υγείας είμαι και συμφωνώ μαζί σου. Χημεία πολύ υποτιμημένο μάθημα, από τα αγαπημένα μου. Φυσική έχω αρχίσει να την αντιπαθώ, λιγουλάκι. Αλλά ναι, χίλιες φορές να δίναμε μαθηματικά (αντί για φυσική πχΠολύ ωραία ερωτησούλα, κατι να σπάσει τη μονοτονία του iSchool

Και παραδόξως, πάντα λάτρευα τα αρχαία. Στενοχωριέμαι παρά πολύ που δεν κάνω πλέον.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9,071 μηνύματα.

Φυσική λατρεύω, απλά υπάρχουν κάποια κεφάλαια τα οποία δε μπορώ με τίποτα (κύληση χωρίς ολίσθηση και κρούσεις, τις πλάγιες κλπ, οχι τις κεντρικες).Κι εγώ Υγείας είμαι και συμφωνώ μαζί σου. Χημεία πολύ υποτιμημένο μάθημα, από τα αγαπημένα μου. Φυσική έχω αρχίσει να την αντιπαθώ, λιγουλάκι. Αλλά ναι, χίλιες φορές να δίναμε μαθηματικά (αντί για φυσική πχ).
Γενικά με τη χημεία υπάρχει κάτι το συναρπαστικό, είναι σαν παζλ.
Δε μπορώ να πω οτι μου έλειψαν. Ημουν πολύ καλός στα αρχαία, έσκιζα στη μετάφραση (όχι συντακτικό) και μου άρεσαν οι ιστορίες, αλλά δεν είναι κατι που θα ηθελα να ακολουθησω στο μελλον ή λυπάμαι που δεν θα τα ξαναδώ. Μου αρέσει πιο πολύ πλέον που μπορώ να ασχοληθώ με τον ρυθμό μου αν ποτέ θελήσω να διαβάσω αρχαίαΚαι παραδόξως, πάντα λάτρευα τα αρχαία. Στενοχωριέμαι παρά πολύ που δεν κάνω πλέον.

danonito_kyr
Νεοφερμένος

Ναι συμφωνώ σε αυτό μαζί σουΚι εγώ Υγείας είμαι και συμφωνώ μαζί σου. Χημεία πολύ υποτιμημένο μάθημα, από τα αγαπημένα μου. Φυσική έχω αρχίσει να την αντιπαθώ, λιγουλάκι. Αλλά ναι, χίλιες φορές να δίναμε μαθηματικά (αντί για φυσική πχ).
Και παραδόξως, πάντα λάτρευα τα αρχαία. Στενοχωριέμαι παρά πολύ που δεν κάνω πλέον.
ck_chrysiis
Νεοφερμένος
Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα.

Αυτό ακριβώς! Δεν ξέρω γιατί, αλλά η χημεία απλά βγάζει νόημα στο κεφάλι μου. Την καταλαβαίνω πολύ εύκολα, αλλά είναι και τρομερά ενδιαφέρουσα. Η φυσική θα με πεθάνει, δεν απλά δεν.Φυσική λατρεύω, απλά υπάρχουν κάποια κεφάλαια τα οποία δε μπορώ με τίποτα (κύληση χωρίς ολίσθηση και κρούσεις, τις πλάγιες κλπ, οχι τις κεντρικες).
Γενικά με τη χημεία υπάρχει κάτι το συναρπαστικό, είναι σαν παζλ.
Αχχχ ήμουν τρομερή. Αν έδινα Αρχαία στις Πανελλήνιες, θα έσκιζα. Τι συντακτικό, τι μετάφραση, τι γραμματική. Αλλά, τι να κάνουμε. Όπως και Λατινικά θα ήταν ωραίο να μαθαίνουμε εμείς του Υγείας, με τόσες ορολογίες που μαθαίνουμε και θα μάθουμε στο μέλλον (αντί για φυσικήΔε μπορώ να πω οτι μου έλειψαν. Ημουν πολύ καλός στα αρχαία, έσκιζα στη μετάφραση (όχι συντακτικό) και μου άρεσαν οι ιστορίες, αλλά δεν είναι κατι που θα ηθελα να ακολουθησω στο μελλον ή λυπάμαι που δεν θα τα ξαναδώ. Μου αρέσει πιο πολύ πλέον που μπορώ να ασχοληθώ με τον ρυθμό μου αν ποτέ θελήσω να διαβάσω αρχαία![]()

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,931 μηνύματα.

Μεγάλη και διαχρονική αγάπη από την πρώτη χρονιά που τα έκανα είναι τα Αρχαία Ελληνικά. Μου αρέσουν πολύ και τα Λατινικά, αλλά επειδή τα έκανα μόνο για δύο χρονιές και όπως και να έχει πιο επιφανειακά, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών, δεν έχω όσο καλή εικόνα θα ήθελα. Ας είναι καλά όμως και τα δύο αυτά μαθήματα που με έβαλαν στη Νομική. 
Διακρίσεις δεν κάνω όμως και για να είμαι ακριβοδίκαιος, πάντα μου άρεσαν πολύ και τα Μαθηματικά (η Άλγεβρα κυρίως, η Γεωμετρία αν και τα πήγαινα καλά με δυσκόλευε περισσότερο).
Η Ιστορία ως γνωστικό αντικείμενο επίσης μου αρέσει, αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που διδάσκεται στο σχολείο οπότε δεν μπορώ να πω ότι τη λάτρευα ως μάθημα. Στην ουσία της όμως, είναι από τα κορυφαία.
Μου άρεσε πολύ και η Γεωγραφία της Β' Γυμνασίου αν θυμάμαι καλά, που κάναμε χώρες Ευρώπης - πρωτεύουσες. Ακόμα τις θυμάμαι όλες.
Αλλά εντάξει, γενικά στα περισσότερα μαθήματα κάτι ωραίο έβρισκα, δεν είχα κανένα που να μη μου άρεσε καθόλου. Ίσως η Φυσική, αλλά νομίζω για αυτό φταίει ότι δεν είχα καθηγητές να μου τη διδάξουν όπως πρέπει για να την αναδείξουν.
Οκέι, ήμουν φυτό.

Διακρίσεις δεν κάνω όμως και για να είμαι ακριβοδίκαιος, πάντα μου άρεσαν πολύ και τα Μαθηματικά (η Άλγεβρα κυρίως, η Γεωμετρία αν και τα πήγαινα καλά με δυσκόλευε περισσότερο).
Η Ιστορία ως γνωστικό αντικείμενο επίσης μου αρέσει, αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που διδάσκεται στο σχολείο οπότε δεν μπορώ να πω ότι τη λάτρευα ως μάθημα. Στην ουσία της όμως, είναι από τα κορυφαία.
Μου άρεσε πολύ και η Γεωγραφία της Β' Γυμνασίου αν θυμάμαι καλά, που κάναμε χώρες Ευρώπης - πρωτεύουσες. Ακόμα τις θυμάμαι όλες.
Αλλά εντάξει, γενικά στα περισσότερα μαθήματα κάτι ωραίο έβρισκα, δεν είχα κανένα που να μη μου άρεσε καθόλου. Ίσως η Φυσική, αλλά νομίζω για αυτό φταίει ότι δεν είχα καθηγητές να μου τη διδάξουν όπως πρέπει για να την αναδείξουν.
Οκέι, ήμουν φυτό.
danonito_kyr
Νεοφερμένος

Ναι ... Αν και είμαι ακόμα στο γυμνάσιο μπορώ να πω ότι και εγώ δεν έχω κάποιο μάθημα που μισώ γιατί έτσι είναι αλλά γιατι ο τρόπος που διδάσκεται δεν είναι σωστός ....
Αρχαία στην α γυμνασίου δεν κάναμε σχεδόν καθόλου ( μας έφεραν καθηγητή τον Νοέμβριο και ήταν λίγο ότι να ναι) όποτε δεν είχα την ευκαιρία να αγαπήσω αυτό τι μάθημα
Όταν κάτσω μόνη μου έτσι για να περάσω τον χρόνο που και διαβάσω ιστορία ( χωρίς να χρειάζεται να μάθω απέξω κατέβασα με λεπτά που κυριολεκτικά είναι ανούσιες ) μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα .
Την φυσική από μικρή την λάτρευα ! Από το δημοτικό μάλιστα έχω κατέβει ήδη τρεις φορές σε πανελλήνιο διαγωνισμό της ΕΕΦ ( και στις δυο πήρα το πρώτο βραβείο και σε δύο βδομάδα έχω την δεύτερη φάση για φέτος ) και μπορώ να πω ότι μου αρέσει η φυσική .
Βέβαια από φέτος τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν και συγκεκριμένα έχουν προστεθεί πολλές έννοιες και τύποι και θεωρία κτλ όποτε έχει αρχίσει να με παιδεύει λίγο και η φυσική
Η Χημεία ( αν και κάνω πρώτη χρονιά ) μου αρέσει πολύ διότι δεν χρειάζεται ( ακόμα) να μαθαίνω κατέβασα χωρίς να βγάζω νόημα . Γενικά είναι ένα μάθημα που πρέπει να το καταλάβεις και κυρίως βγάζει λογική !
Τα μαθηματικά τα αγαπώ διότι και αυτά νομίζω βγάζουν λογική ...
Γεωγραφία την έχω μισήσει λίγο διότι έχουμε μια καθηγήτρια που σ κάθε μάθημα μας βάζει απ' έξω τα κείμενα του βιβλίου με όλες τις λεπτομέρειες και αυτό με κουράζει πολυυυυυ
( Είμαι και εγώ φυτό )
Αρχαία στην α γυμνασίου δεν κάναμε σχεδόν καθόλου ( μας έφεραν καθηγητή τον Νοέμβριο και ήταν λίγο ότι να ναι) όποτε δεν είχα την ευκαιρία να αγαπήσω αυτό τι μάθημα
Όταν κάτσω μόνη μου έτσι για να περάσω τον χρόνο που και διαβάσω ιστορία ( χωρίς να χρειάζεται να μάθω απέξω κατέβασα με λεπτά που κυριολεκτικά είναι ανούσιες ) μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα .
Την φυσική από μικρή την λάτρευα ! Από το δημοτικό μάλιστα έχω κατέβει ήδη τρεις φορές σε πανελλήνιο διαγωνισμό της ΕΕΦ ( και στις δυο πήρα το πρώτο βραβείο και σε δύο βδομάδα έχω την δεύτερη φάση για φέτος ) και μπορώ να πω ότι μου αρέσει η φυσική .
Βέβαια από φέτος τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν και συγκεκριμένα έχουν προστεθεί πολλές έννοιες και τύποι και θεωρία κτλ όποτε έχει αρχίσει να με παιδεύει λίγο και η φυσική
Η Χημεία ( αν και κάνω πρώτη χρονιά ) μου αρέσει πολύ διότι δεν χρειάζεται ( ακόμα) να μαθαίνω κατέβασα χωρίς να βγάζω νόημα . Γενικά είναι ένα μάθημα που πρέπει να το καταλάβεις και κυρίως βγάζει λογική !
Τα μαθηματικά τα αγαπώ διότι και αυτά νομίζω βγάζουν λογική ...
Γεωγραφία την έχω μισήσει λίγο διότι έχουμε μια καθηγήτρια που σ κάθε μάθημα μας βάζει απ' έξω τα κείμενα του βιβλίου με όλες τις λεπτομέρειες και αυτό με κουράζει πολυυυυυ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης συγχαρητήρια για την επιτυχία σου !!!Ας είναι καλά όμως και τα δύο αυτά μαθήματα που με έβαλαν στη Νομική.![]()
( Είμαι και εγώ φυτό )
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,804 μηνύματα.

Ιστορία, Γεωγραφία για εμένα πάνε πακέτο. Η ιστορία δεν μπορεί να σταθεί χωρίς την γεωγραφία μαζί της. Όπως η φυσική χωρίς τα μαθηματικά. Οπότε προφανώς και αγαπούσα πάντα αυτά τα δύο μαθήματα.
Η Λογοτεχνία επίσης ήταν έρωτας που δυστυχώς τον εκτίμησα σε μικρό βαθμό στα σχολικά χρόνια. Μακάρι να είχα τα σημερινά μυαλά όταν ήμουν λύκειο. Πρέπει λίγο να ωριμάσεις για να εκτιμήσεις την τελειότητα του να αναλύεις τα νοήματα των ποιητών/πεζογράφων. Ήμουν και τότε καλός αλλά τώρα που μετά το σχολείο διάβασα και 5-6 βιβλία παραπάνω θα πετούσα πιστεύω.
Γυμναστική εννοείται, θυμάμαι είχαμε και πρώτη ώρα στη Γ Λυκείου όλοι σέρνονταν από ύπνο έβλεπες εμένα τον τρελαμένο με το τρέξιμο να βαράω τρεξιματάρες με το καλημέρα. Άκουγα συνέχεια σχόλια "που τη βρίσκει την όρεξη ρε ο πωρωμένος" από συμμαθητές χδ. Είχαμε και έναν που έκανε αγώνα τρεξίματος με τα κορίτσια για να το παίζει ιστορίας και μόλις του είπα πάμε μαζί έστριψε άρον άρον χδ.
Bonus που δεν το περίμενε κανείς, Βιολογία. Πάντα το έβρισκα τρομερά ενδιαφέρον αυτό το μάθημα και ας μην ήταν στη κατεύθυνση μου. Κάτω από 19 δεν έγραψα ποτέ σε αυτό το μάθημα.
Η Λογοτεχνία επίσης ήταν έρωτας που δυστυχώς τον εκτίμησα σε μικρό βαθμό στα σχολικά χρόνια. Μακάρι να είχα τα σημερινά μυαλά όταν ήμουν λύκειο. Πρέπει λίγο να ωριμάσεις για να εκτιμήσεις την τελειότητα του να αναλύεις τα νοήματα των ποιητών/πεζογράφων. Ήμουν και τότε καλός αλλά τώρα που μετά το σχολείο διάβασα και 5-6 βιβλία παραπάνω θα πετούσα πιστεύω.
Γυμναστική εννοείται, θυμάμαι είχαμε και πρώτη ώρα στη Γ Λυκείου όλοι σέρνονταν από ύπνο έβλεπες εμένα τον τρελαμένο με το τρέξιμο να βαράω τρεξιματάρες με το καλημέρα. Άκουγα συνέχεια σχόλια "που τη βρίσκει την όρεξη ρε ο πωρωμένος" από συμμαθητές χδ. Είχαμε και έναν που έκανε αγώνα τρεξίματος με τα κορίτσια για να το παίζει ιστορίας και μόλις του είπα πάμε μαζί έστριψε άρον άρον χδ.
Bonus που δεν το περίμενε κανείς, Βιολογία. Πάντα το έβρισκα τρομερά ενδιαφέρον αυτό το μάθημα και ας μην ήταν στη κατεύθυνση μου. Κάτω από 19 δεν έγραψα ποτέ σε αυτό το μάθημα.
ck_chrysiis
Νεοφερμένος

Το κάθε μάθημα έχει τη χάρη του, πιστεύω. Ο κάθε ένας μας έχει τις κλίσεις του και τα ενδιαφέροντα του, δε λέω, αλλά πρέπει να είσαι πολύ μίζερος και στενόμυαλος για να μισείς πραγματικά ένα ή περισσότερα μαθήματα. Είναι να το θέλεις όμως ρε παιδί μου, να είσαι πρόθυμος να μάθεις καινούργια πράγματα και να ανακαλύψεις τον κόσμο γύρω σου. Από τα πάντα μπορείς να αποκομίσεις κάτι, όσο κουλά κι αν φαίνονται στην αρχή.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,683 μηνύματα.

Τα φιλολογικά: λογοτεχνία & νεοελληνική γλώσσα, κυρίως γιατί ήταν χαλαρά και με ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Επίσης Ομήρου Οδύσσεια κτλ.
Επίσης Ομήρου Οδύσσεια κτλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Panatha mono
- Eagle Eye
- AggelikiGr
- Kate1914
- giorgos5002
- ggl
- Giorgkalo
- Unboxholics
- Scandal
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- jellojina
- danonito_kyr
- throwaway
- Corfu kitty
- ck_chrysiis
- Vera
- charmander
- giannhs2001
- Τρελας123
- redpointer
- jYanniss
- bibliofagos
- FNC_Sophia
- Than003
- Reader
- ioanna2007
- rseven
- shuuu
- georgetherrr
- Kzaro
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.