Dickensian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
tzenaki_m
Νεοφερμένος
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ημουν πρωτη δημοτικου και καναμε συναυλια το ωδειο. Να φανταστειτε ημουν τοσο αγχωμενη που ξεχασα να παιξω το δευτερο κομματι.
Σηκωθηκα, εκανα υποκλιση και εφυγα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
εγω δεν εχω παιξει μουσικο οργανο μπροστα σε κοσμο..αλλα εχω τραγουδησει σε μια σχολικη γιορτη στο γυμνασιο το "θα σε ξαναβρω στους μπαξεδες"...!
Αχχ κι εγω εχω τραγουδησει και μάλιστα μόνη μου στο γυμνάσιο, και πίστεψε με είναι πολύ πιο αγχωτικό από το όργανο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
suia1977
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, εγώ θυμάμαι σε μια γιορτή είχα παίξει στην κιθάρα ενα τραγούδι κλασσικό (γιατί έκανα κλασσική κιθάρα και δεν είχα μάθει ακόμα μοντέρνα τραγούδια)
και έχω παίξει επίσης τον Φύλακα αγγελo
Guest 292010
Επισκέπτης
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
στο πιανο τώρα,η κλίμακα του σολ μπροστα στην καθηγητρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.