Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω αυτη την αποψη εχω αλλα δεν ξερω...Για ναυπηγούς και μηχανολόγους δεν ξέρω αλλά ανάμεσα στις υπόλοιπες μάλλον ΗΜΜΥ :iagree:
Civilara
Περιβόητο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί ενδιαφέρεσαι; Σκέφτεσαι πολυτεχνείο;Και εγω αυτη την αποψη εχω αλλα δεν ξερω...
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
ΗΜΜΥ θελω.Αλλα αυτο το θεμα το εκανα απο περιεργια αλλα και γιατι ο καθε μερα ακουω τον ταδε να μου λεει και οτι η δικια του σχολη ειναι η πιο δυσκολη...Γιατί ενδιαφέρεσαι; Σκέφτεσαι πολυτεχνείο;
Civilara
Περιβόητο μέλος
ΗΜΜΥ θελω.Αλλα αυτο το θεμα το εκανα απο περιεργια αλλα και γιατι ο καθε μερα ακουω τον ταδε να μου λεει και οτι η δικια του σχολη ειναι η πιο δυσκολη...
Ελληναράδες. Ο καθένας λέει ότι την έχει μεγαλύτερη. Τι περιμένεις.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελληναράδες. Ο καθένας λέει ότι την έχει μεγαλύτερη. Τι περιμένεις.
Εσυ τι πιστευεις Civilara??
Για τ σχολη Ναυπηγων Μηχ/Μηχ τι εχεις ακουσει??
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Εσυ τι πιστευεις Civilara??
Για τ σχολη Ναυπηγων Μηχ/Μηχ τι εχεις ακουσει??
Ένας συμμαθητής μου σπούδαζε στην σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Μου έλεγε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και ότι έχουν πολλές εργασίες και εργαστήρια. Στην αρχή δεν τον πίστεψα μέχρι που έριξα μια ματιά από περιέργεια περισσότερο στον οδηγό σπουδών τους και μου έφυγε η μαγκιά. Είναι πολύ δύσκολη εφάμιλλη της σχολής μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ. Πολλοί λένε ότι είναι πιο δύσκολη από την σχολή μηχανολόγων μηχανιών ΕΜΠ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας το οποίο είναι πολύ υψηλό.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρα η γνωμη των περισσοτερων οτι η ΗΜ&ΜΥ ειναι η πιο δυσκολη δεν ισχυει τελικα...Ένας συμμαθητής μου σπούδαζε στην σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Μου έλεγε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και ότι έχουν πολλές εργασίες και εργαστήρια. Στην αρχή δεν τον πίστεψα μέχρι που έριξα μια ματιά από περιέργεια περισσότερο στον οδηγό σπουδών τους και μου έφυγε η μαγκιά. Είναι πολύ δύσκολη εφάμιλλη της σχολής μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ. Πολλοί λένε ότι είναι πιο δύσκολη από την σχολή μηχανολόγων μηχανιών ΕΜΠ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας το οποίο είναι πολύ υψηλό.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Αρα η γνωμη των περισσοτερων οτι η ΗΜ&ΜΥ ειναι η πιο δυσκολη δεν ισχυει τελικα...
Είναι πολύ σχετικό. Ούτε ναι μπορώ να πω ούτε όχι. Γεγονός είναι ότι η σχολή ΗΜΜΥ ΕΜΠ έχει λιγότερα μαθήματα από τις σχολές Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Αυτό όμως δεν την καθιστά κατ' ανάγκη ευκολότερη.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ισχυει μονο στο ΕΜΠ??Είναι πολύ σχετικό. Ούτε ναι μπορώ να πω ούτε όχι. Γεγονός είναι ότι η σχολή ΗΜΜΥ ΕΜΠ έχει λιγότερα μαθήματα από τις σχολές Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Αυτό όμως δεν την καθιστά κατ' ανάγκη ευκολότερη.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Αυτο ισχυει μονο στο ΕΜΠ??
Όχι
Στην Πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ η σειρά, όσον αφορά αυτές τις 4 σχολές, ξεκινώντας με αυτήν που έχει τα περισσότερα μαθήματα και κατλήγοντας σε αυτήν με τα λιγότερα είναι:
1) Πολιτικών Μηχανικών (64)
2) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (61)
3) Μηχανολόγων Μηχανικών (48)
Στο ΕΜΠ οι πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ναυπηγοί μηχανολόγοι μηχανικοί είναι στα ίδια (64-65), άντε να παίζουν 1 μάθημα και μετά ακολουθούν οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω για τις πληροφοριες:no1:Όχι
Στην Πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ η σειρά, όσον αφορά αυτές τις 4 σχολές, ξεκινώντας με αυτήν που έχει τα περισσότερα μαθήματα και κατλήγοντας σε αυτήν με τα λιγότερα είναι:
Στο ΕΜΠ οι πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ναυπηγοί μηχνανολόγοι μηχανικοί είναι στα ίδια (64-65), άντε να παίζουν 1 μάθημα και μετά ακολουθούν οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.
Παντως μου φενεται μεγαλη η διαφορα των μαθηματων των μηχ/μηχ του ΕΜΠ και του ΑΠΘ.64-65 στο ΕΜΠ και 48 στο ΑΠΘ?
Civilara
Περιβόητο μέλος
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελληνικό φαινόμενο είναι κάθε μέλος ΔΕΠ να διδάσκει μάθημα/μαθήματα που συνήθως περιστρέφονται στο αντικείμενο που είχε κάνει Διδακτορικό (άσχετα αν πλέον είναι ξεπερασμένο ή όχι).
Ο αριθμός των μαθημάτων είναι μία μικρή παράμετρος που (υπο)δηλώνει τη δυσκολία της σχολής, αλλά νομίζω σημαντικότερος είναι η "αυστηρότητα" των μελών ΔΕΠ στο σύνολό τους και ο όγκος ύλης που εμπεριέχεται σε κάθε μάθημα...
Από την άλλη, επειδή πλέον έχουμε περάσει στην "αναγκαιότητα" του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (μιλάω γενικά για τα πτυχία εδώ.... οκ υπάρχουν ακόμα μερικές εξαιρέσεις τύπου π.χ. αστυνομία, στρατός, δάσκαλος), συμβουλή μου είναι να αποκτήσετε όσο το δυνατό γρηγορότερα και αναίμακτα το πτυχίο σε δυνατό και ευρύ αντικείμενο (και αν συνδυάζει την αποδοχή του στην κοινωνία ακόμα καλύτερα, δηλαδή ξεκάθαρο εργασιακό αντικείμενο με δεδομένα/συκγεκριμένα επαγγελματικά δικαιώματα) και στη συνέχεια να εξειδικευτείς σε μεταπτυχιακό επίπεδο...
john20
Νεοφερμένος
Civilara οι Μηχανολογοι ΑΠΘ εχουν 48 μαθηματα αλλα πιστευω καλυτερα δομημενα σε κατευθυνσεις απ οτι στο ΕΜΠ.Εδω τα εχουν βαλει ολα μεχρι το 3ο ετος. Πιστευω στο ΑΠΘ κανουν περισσοτερα ''τεχνολογικα-εφαρμοσμενα'' μαθηματα ενω στο ΕΜΠ δινουν μεγαλη βαση στο θεωρητικο μερος με πολλα δυσκολα μαθηματικα, υπολογιστικες κλπ κλπ
Civilara
Περιβόητο μέλος
Civilara οι Μηχανολογοι ΑΠΘ εχουν 48 μαθηματα αλλα πιστευω καλυτερα δομημενα σε κατευθυνσεις απ οτι στο ΕΜΠ.Εδω τα εχουν βαλει ολα μεχρι το 3ο ετος. Πιστευω στο ΑΠΘ κανουν περισσοτερα ''τεχνολογικα-εφαρμοσμενα'' μαθηματα ενω στο ΕΜΠ δινουν μεγαλη βαση στο θεωρητικο μερος με πολλα δυσκολα μαθηματικα, υπολογιστικες κλπ κλπ
Ίσως να είναι και έτσι. Αλλά δεν χτυπάει καλά δύο τμήματα της ίδιας ειδικότητας να έχουν τόσο διαφορετικούς οδηγούς σπουδών, τουλάχιστον εμένα.
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένος
Στο ΕΜΠ οι πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ναυπηγοί μηχανολόγοι μηχανικοί είναι στα ίδια (64-65), άντε να παίζουν 1 μάθημα και μετά ακολουθούν οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.
αυτο ισχυει και στην πατρα???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- georgetherrr
- KwnnaPap
- melver
- Barka
- Ανδριάνα
- Eleni123-
- PanosApo
- Μιχαήλ
- Alexandros.Kourtis
- Hased Babis
- Athens2002
- Marple
- ismember
- redarrow
- 1234565
- akoustikakias
- Orboz
- F1L1PAS
- Annalad
- Steliosgkougkou
- Scandal
- Ανώνυμη
- igeorgeoikonomo
- vetas
- Schlimazel
- JohnGreek
- tsiobieman
- vaggelis9825
- dovellos_p
- iManosX13
- Reik
- TonyMontanaEse
- EiriniS20
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.