fanis_ts
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GtakriZ
Νεοφερμένος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
fanis_ts
Νεοφερμένος
Εγώ ίσως με τον στίβο αν δεν πετύχω αλλού! :Ρ[/quote
παω και εγω στιβο ενα χρονο και ηθελα να ασχοληθω επαγγελματικα αλλα το εψαξα και μου ειπαν οτι αν δεν παρεις φαρμακα δεν μπορεις να ασχοληθεις και να μην θελεις να παρεις θα σου βαλουν αυτοι (προπονητες) χωρις να το ξερεις
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιλιακούς, διατάσεις, σχοινάκι, τρέξιμο, βαράκια, χούλα χούπ και παίζω μπάσκετ μόνη μου κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν.. ψώρα βλέπετε..
Anarki
Διάσημο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Θλιβερό πράγμα έχει καταντήσει ο επαγγελματικός αθλητισμός.
Γιατί;
Anarki
Διάσημο μέλος
Γι' αυτό. Δε νομίζω να ισχύει μόνο στο στίβο. Χρησιμοποιούνται αθέμιτα, ανήθικα και συνήθως ανθυγιεινά μέσα που εγώ τα βρίσκω άκρως απωθητικά.παω και εγω στιβο ενα χρονο και ηθελα να ασχοληθω επαγγελματικα αλλα το εψαξα και μου ειπαν οτι αν δεν παρεις φαρμακα δεν μπορεις να ασχοληθεις και να μην θελεις να παρεις θα σου βαλουν αυτοι (προπονητες) χωρις να το ξερεις
Γενικά όπου μπαίνει το χρήμα μετατρέπει το συναγωνισμό σε ανταγωνισμό, την ελεύθερη δημιουργία σε κατά παραγγελία τυποποιημένη παραγωγή κτλ.
fanis_ts
Νεοφερμένος
Γι' αυτό. Δε νομίζω να ισχύει μόνο στο στίβο. Χρησιμοποιούνται αθέμιτα, ανήθικα και συνήθως ανθυγιεινά μέσα που εγώ τα βρίσκω άκρως απωθητικά.
Γενικά όπου μπαίνει το χρήμα μετατρέπει το συναγωνισμό σε ανταγωνισμό, την ελεύθερη δημιουργία σε κατά παραγγελία τυποποιημένη παραγωγή κτλ.
φυσικα και ειναι σε ολα τα αθληματα επειδη πια εχουμε παψει να παιζουμε για την πλακα,τον χαβαλε μας αλλα για τα συμφεροντα τα δικα μας και αυτον που ασχολουνται μαζι μας
fanis_ts
Νεοφερμένος
επαγγελματικά όχι, αλλά εδώ και τρία χρόνια κάνω συστηματικά γυμναστική..
κοιλιακούς, διατάσεις, σχοινάκι, τρέξιμο, βαράκια, χούλα χούπ και παίζω μπάσκετ μόνη μου κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν.. ψώρα βλέπετε..
μου αρεσει παρα πολυ και εμενα τα μπασκετ... ποσο καιρο παιζεις ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.