Help???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και σαββατο σχεδιο 8-11 το πρωι... αυτα.......
Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι τεχνολογικη και εχω παρει μαθημα επιλογης την οικονομια,και κατα συνεπεια τα μαθηματικα γενικης,το ξερετε οτι αυτα πανε πακετο..
θα η8ελα πολυ να δηλωσω γραφιστικη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη ειχα ενα μηχανογραφικο φωτοτυπημενο δεν ειχα δει οτι απαιτειται ειδικο μαθημα...
ξερετε τι γινεται με αυτο? ποτε το δινω,αν θεωρειται μαθημα επιλογης,αν μπορω να το δωσω χωρις να εχω κανει φροντιστηριο? ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΤΩΡΑ?
Οσο για σενα Τζασμιν,πιστευω οτι πρεπει να οργανωσεις το χρονο σου...
Δηλαδη 3 με 4 ωρες διαβασμα αρκουν! οι περισσοτερες ωρες απλα κουραζουν και δεν ωφελουν.
Κοιτα να ξεκουραζεσαι παραλληλα και να βγαινεις τα Σαββατα για να ξεσκασεις!
Συγκεντρωσε σε ενα χαρτι οσα θελεις να κανεις και προσπαθησε κα8ε μερα να βγαζεις και απο ενα... εννοω να σημειωσεις τισ επαναληψεις που 8ελεις να κανεις,τυχον κενα που 8ελεις να καλυψεις και τετοια...
Τις ωρες που διαβαζεις να εισαι ξεκουραστη και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ! οχι με το ενα χερι στο κινητο,τον υπολογιστη κτλ..(και για μενα τα λεω χαχαχ)
εεεμ δεν ξερω...τι αλλο? να ξερεις πως ολα αυτα ειναι ενδεικτικα,ο κα8ενας τα προσαρμοζει αναλογως... μπορει εσενα οι 4 ωρες να σου φανουν εξωφρενικα λιγες ή πολλες,δεν ξερω!!
Με το σχεδιο πως τα πας,ειναι δυσκολο? ειδα οτι κανεις πολλες ωρες.. εχω ελπιδες?
fallen angel <3
Νεοφερμένος
Συνέχισε να προσπαθείς και καλή επιτυχία.
c.k
Νεοφερμένος
και κατι ακομα αν επιτρεπεται τα διδακτρα ειναι ακριβα για 6ωρες τη βδομαδα ?
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
σχολειο καθημερινα, μεχρι της 2 , δευρερα σχεδιο 3-6.30, τεταρτη μαθιματικα 5-6.30, παρασκευη εκθεση 4-6
και σαββατο σχεδιο 8-11 το πρωι... αυτα.......
Τρεισήμισι ώρες φροντιστήριο και έξι σχέδιο δεν είναι ιδιαίτερα πολλές, εφόσον το ελεύθερο γίνεται στο φροντιστήριο και το γραμμικό δεν απαιτεί ιδιαίτερη δουλειά στο σπίτι...
Νομίζω πως μπορείς να βολέψεις την έκθεση τρίτη(-τετάρτη)-πέμπτη και τα μαθηματικά το σαββατοκύριακο.
H δική μου άποψη για το θέμα είναι η εξής: κι εγώ κάνω σχέδιο 6 ώρες την εβδομάδα...δεν νομίζω ότι χρειάζονται 3 ώρες ελεύθερο και 3 γραμμικό.είναι πολλές και κουράζεσαι τσάμπα...μπορείς να γράψεις σε ένα χαρτί τι έχεις να κανεις από φροντιστήριο και τέτοια κάθε μέρα....και μετά προσαρμόζεις όλα τα υπόλοιπα πάνω σε αυτό το πρόγραμμα..
Καθένας έχει διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες. Αυτό που κάνεις εσύ σε 3 ώρες μπορεί εγώ να το κάνω σε 6 και να χρειάζομαι περισσότερη εξάσκηση για να φτάσω τις 3.
Οπωσδήποτε όμως μου φαίνεται αδιανόητο να ισχυρίζεσαι ότι το να κάνεις 6 ώρες σχέδιο (που είναι το ελάχιστο) είναι υπερβολή.
στις εξετασεις στο τελος ,απο ελευθερο σχεδιο τι δινετε μονο καρβουνο ή και χρωμα...
και κατι ακομα αν επιτρεπεται τα διδακτρα ειναι ακριβα για 6ωρες τη βδομαδα ?
Ούτε κάρβουνο, ούτε χρώμα. Μόνο το μολύβι εξετάζεται.
Για δίδακτρα δε γνωρίζω.
marin4k1_
Νεοφερμένος
@Jasmine.T. Πάντως το πρόγραμμά σου δεν είναι υπερβολικό, και πίστεψέ με, μπορείς να τα βολέψεις.
Εγώ ξαναδίνω για Αρχιτεκτονική επειδή πέρσι έπιασα Γραφιστική, αλλά στην Τρίτη Λυκείου εκτός απτο σχολείο μέχρι τις 2, είχα σχέδιο Δευτέρα και Σάββατο ίδιες ώρες με σένα, και φροντιστήριο Δευτέρα -Τρίτη 2 ώρες(χωρίς το σχέδιο) , Τετάρτη 5 ώρες, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο(χωρίς το σχέδιο) τρίωρα!!! γΙΑΥΤΌ ΠΊΣΤΕΨΈ ΜΕ, ΒΓΑΊΝΕΙ!!! ΧΑΧΑ
απλά να σαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου, να θυμάσαι κάθε μέρα το γιατί.
Πιστεύω βοηθάει πολύ . Αυτα.
Καλη μας επιτυχία ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.