ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Γλώσσα: 17
Κείμενα: δεν ξέρω
Ιλιάδα: 20
Αρχαία: 19,15
Ιστορία: 20 ,τεστ 19
Φυσική: 10 η πληγή μου αλλά σιγά τι να κάνουμε
Χημεία: 20,τεστ 20
Μαθηματικά: 20 τεστ δεν ξέρω ακόμη
Θρησκευτικά: 20
Οικιακή οικονομία: 20,20,20,20 (γράψαμε 4)
Γερμανικά: 20
Αγγλικά: δεν ξέρω
Πληροφορική: 20
Τεχνολογία: 20
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
Γλωσσα : 19
Αρχαια : 20
Eλενη : 19
Κειμενα : 20
Μαθηματικα : 20
Φυσικη : 19,8
Χημεια:20
Bιολογια : 20
Aγγλικα : 20
Γερμανικα :19
Τα δευτερευοντα δεν τα θυμαμαι
Γενικος βαθμος Α' Τριμηνου : 19 12/13
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ πήρα 19 7/13
_Silence_
Διάσημο μέλος
Μπράβο Mary, που είσαι η πρώτη μαθήτρια στην Ιστορία, που βγάζει 21 παρά 1
Εγώ πήρα 19 7/13
Αν εβγαζα αγαπητε jj! 21 παρα 1 κατι δεν θα πηγαινε καλα
Συγχαρητηρια και σε εσενα για τους βαθμους σου !!!(του χρονου σε περιμενω στη σημαια)
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δες το προηγούμενο μήνυμά σου, που λέει 20 12/13, γιατί δεν είμαι χαζός που έγραψα 21 παρά 1
_Silence_
Διάσημο μέλος
Άχου σε!!! Σε ευχαριστώ
Δες το προηγούμενο μήνυμά σου, που λέει 20 12/13, γιατί δεν είμαι χαζός που έγραψα 21 παρά 1
Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος δεν το ειχα δει............ πεθανα στο γελιο ...............απλα συνηθως λεω 20 παρα 1 και μπερδευτηκα πωπωπω μετα απο καποια ωρα (00:00) αρχιζει το μυαλο να μην λειτουργει και πολυ καλα !!!!
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Redsky
Νεοφερμένος
...Οι δάσκαλοι που δε βάζουν 20 στο πρώτο τρίμηνο, τίποτα άλλο... *-*
christina.maria
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Και ετσι κι αλλιως αν μπαινουν 20αρια τοσο ευκολα οι μαθητες συνηθως επαναπαυονται και δεν προσπαθουν να βελτιωθουν...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το σύστημα δεν το καταλαβαίνω. Αν ο μαθητής αξίζει για 20 θα μπει το 20. Και αν στο επόμενο τρίμηνο αξίζει για 20 πάλι , θα το ξαναπάρει. Αν όμως επαναπαυτεί και αξίζει να το πάρει το 15, ας το πάρει. Είναι θέμα λάθος χειρισμού του παιδιού και όχι του καθηγητή. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Ας είμαστε αντικειμενικοί και ας αφήσουμε αυτές τις προκαταλήψεις του τύπου " το 20 είναι μόνο για τον θεο, δεν μπαίνει 20 πρώτο τρίμηνο, κ.α.". Ένας δίκαιος καθηγητής εκτιμάται και απο τον μαθητή και είναι σωστός στις υποχρεώσεις του.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Και θα σου πω και κατι αλλο. Ολη αυτη η ιστορια με τα 20αρια μας εχει κανει βαθμοθήρες , τοσο που το θεωρουμε καταξιωση το να παρουμε 20. Ε , μη γινει και ο σκοπος της ζωης μας... Δε νομιζω οτι θα σε απορριψουν απο μια δουλεια στο μελλον επειδη πηρες 19 και οχι 20 στα Μαθηματικα.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμένα και τον καθένα πιστεύω δεν θα μας ενοχλήσει αν έχουμε 19 αντί για 20 στην ιστορία, αλλά αυτός που βρίσκεται στα πρόθυρα να ξαναδώσει τον Σεπτέμβριο, πρέπει να ενδιαφέρεται και για τον έναν βαθμό διαφορά. Και δεν θα γίνει χαμός αν πάρεις 19 και όχι 20, μου χει τύχει πολλές φορές. Αλλά μου την δίνει να προσπαθεί κάποιος για 20 και να μην το παίρνει... Η προσπάθεια μετράει περισσότερο από το αίσθημα αυτοικανοποίησης που θα νιώσεις όταν θα δείς το 20 στον έλεγχο και όταν η μαμά η ο μπαμπάς θα το κάνουν πρώτο ανακοινωθέν. Αυτό έχουμε παρεξηγήσει με τους βαθμούς...
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Α ειναι κι αυτο , το θεμα με τους γονεις... Ειναι ικανοι να κορνιζαρουν τους καλους βαθμους και να τους εχουν σε περιοπτη θεση για να τους δειχνουν στους συγγενεις. Δεν υπαρχει πιο κουτη αντιδραση...
Γιατι ετσι κι αλλιως οι βαθμοι δειχνουν το ποσο καλοι ειμαστε και δεν ειναι ανταμοιβη. Ουτε πρεπει να σκεφτομαστε οτι ο καθηγητης μας τιμωρει επειδη μας εβαλε 18. Απο κει και περα αν θα παρεις 19 ή 20 ειναι καθαρα θεμα του καθηγητη.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Ομως οι περισσοτεροι καθηγητες δεν το μετρανε ετσι... Δυστυχως... Ενω ετσι θα επρεπε....
Redsky
Νεοφερμένος
Αν είναι να πω συγκεκριμένα, για το σχολείο μας, πρέπει να πω πως ναι, υπάρχουν καθηγητές που δεν βάζουν 20 το πρώτο τρίμηνο, δεν πάει ο μαθητής να έχει γράψει 20, να μην έχει πιαστεί ποτέ αδιάβαστος και να μην κάνει ποτέ φασαρία στην τάξη, πάλι ο καθηγητής θα ξετριπώσει την πιο απίστευτη δικαιολογία για να βάλει το 19. Έχουμε ορισμένους καθηγητές που το κάνουν αυτό, και είμαι σίγουρη ότι δεν είμαστε το μόνο σχολείο. Βέβαια, εμένα δε με ενοχλεί πολύ αυτό. Δεν πα να ήταν και 18; Εγώ το βρίσκω μια χαρά που πήρα πάνω από 19, απλά ήξερα πως σε μερικά μαθήματα άξιζα για 20 κι όχι για 19. Δεν είχα σκοπό να το κάνω θέμα όμως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.