qwertyuiop
Διάσημο μέλος
19 και 20 και πάλι 19 και πάλι 20, βαθμοί της ξεφτίλας δηλαδή, όπως ακριβώς και στο σχολείο μου, όταν πήγαινα Γυμνάσιο. Έχετε να φάτε φάπες και 13 και 15 απ' την πραγματικότητα και την Κατεύθυνση που δεν θα τις πιστεύετε.
και πώς θα συμβεί αυτό ρε συ, αν πάμε διαβασμένοι και κόβει και λίγο το άχερο στην κεφαλή μας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Απλα τοτε καταλαβαινεις οτι το 17 ειναι μια χαρα βαθμος και οχι τραγικη και παταγωδης αποτυχια οπως ειχες μαθει απο το Γυμνασιο...Μολις μπειτε και μπουμε στην κατευθυνση,το χαμογελο θα μας κοπει μαχαιρι
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Έχετε γεια βρυσούλες
(Θα πάω και θετική γ@μώ το κερατό μου)
Για ορισμένα διαγωνίσματα που έγραψα πέρισυ ΜΚ και το 15 εξαιρετικά ήταν .
15 παίζει να ηταν το μεγαλυτερο που ειχα γραψει κ εγω στην κατευθυνση β' λυκειου...13 με το ζορι επιασα στη γ' και στο γυμνασιο εγραφα 19 στις εξετασεις!
chris_90
Διάσημο μέλος
Στα μαθηματικα κατευθυνσης και των 2 ταξεων το ρεκορ μου ηταν 15,2! Αλλα ενταξει κατω απο 12 δεν επεσα ποτε (μονο στις πανελληνιες ). Γενικα οταν πηγα Β' Λυκειου οι βαθμοι μου εκαναν μια αποτομη βουτια κι εγω επαθα ενα πολιτισμικο σοκ...15 παίζει να ηταν το μεγαλυτερο που ειχα γραψει κ εγω στην κατευθυνση β' λυκειου...13 με το ζορι επιασα στη γ' και στο γυμνασιο εγραφα 19 στις εξετασεις!
Green 13
Δραστήριο μέλος
3-4 μαθηματα στο 12-14
Και ολα τα υπολοιπα απο 16-18
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να γυρίσω πίσω στο θέμα, άλλο το 17 της Β' Γυμνασίου κι άλλο της Β' Λυκείου. Είναι δυο όροι που μοιάζουν, αλλά είναι ασύνδετοι μεταξύ τους και σημαίνουν διαφορετικά πράγματα. Είναι λογικό λ.χ. κάποιος να ψιλο-απογοητευτεί από ένα 17 στα Θρησκευτικά της Α' Γυμνασίου, ενώ ο ίδιος να είναι καταχαρούμενος με το 16.5 που πέτυχε στα Μαθηματικά κατεύθυνσης Γ' Λυκείου, έξι χρόνια αργότερα. Γι' αυτό είμαστε ενημερωμένοι κι εμείς οι <<μικροί>> του Γυμνασίου και ξέρουμε να μην τα έχουμε όλα δεδομένα. Ασφαλώς και υποψιάζομαι ότι τα 18-19 θα γίνουν 15-16 στο Λύκειο. Αλλά γιατί να σκοτίζομαι από τώρα? Ότι είναι να γίνει θα γίνει, και θα το χειριστούμε αναλόγως όταν θα συμβεί.
Όπως είπα, για την ώρα με ενδιαφέρει να βγάλω κανά καλό μέσο όρο χωρίς περιταίρω στόχους (αυτοί έρχονται μετά). Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό, ε? Και ξέρω επίσης ότι δεν θα με βοηθήσει αυτό το νούμερο τριμήνου στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα φορτώσω όλα στον κόκορα, κι όταν αρχίσουν να μετρούν οι βαθμοί, θα αρχίσω να διαβάζω. Χωρίς ψύχωση, πάντα, με τους βαθμούς, γιατί ευτυχώς οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε να βάζουμε και μέτρο σε ό,τι κάνουμε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρεπιπτόντως, εγώ Πανελλήνιες έγραψα ~18, δεν έχει να λέει το τι έγραφα στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου.
chris_90
Διάσημο μέλος
+1000 :no1:Δεν τείθεται θέμα κοιλιάς. Με την ίδια προσπάθεια θα έχεις αυτά τ' αποτελέσματα γιατί σας συνηθίζουν σε πολύ εύκολους βαθμούς χωρίς καμία σχεδόν προσπάθεια.
Παρεπιπτόντως, εγώ Πανελλήνιες έγραψα ~18, δεν έχει να λέει το τι έγραφα στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου.
Αυτο που σε συνηθιζουν σε μεγαλους βαθμους χωρις την αναλογη προσπαθεια στο Γυμνασιο ειναι ενα εργακι που το εχω ζησει! Και μετα ερχεται η αποτομη προσγειωση στο Λυκειο (σ' εμενα ηρθε στην Β' Λυκειου).
Btw εγω στις Πανελληνιες εγραψα πανω-κατω οτι εγραφα και στα διαγωνισματα σχολειου/φροντιστηριου (βεβαια εγραψα λιγο καλυτερα στη φυσικη κατ. και λιγο χειροτερα στα μαθηματικα κατ.)
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα όλοι σας μου ανάψατε την φλόγα περιέργειας για το Λύκειο! Α, και η βαθμολόγηση δεν εξαρτάται κι από τους καθηγητές? Θα μπορούσε κάλλιστα ένας καθηγητής Λυκείου να έπαιρνε μεταγραφή στο Γυμνάσιο και να αντιμετώπιζε τους μαθητές του όπως τους παλαιότερους -έχει γίνει αυτό στο διπλανό μας τμήμα, και είδαν κι απόειδαν κάτι 11-12-13 στους ελέγχους...
sarah96
Νεοφερμένος
α!ποιο ειναι το πιο δυσκολο διαγωνισμα που γραψατε??Εμενα ειναι των Κειμενων και πηρα 18,8.
Last question>Το πρωτο απροειδοποιητο τεστακι(πρωτο της 1ης γυμνασιου) μετραει πολυ στην βαθμολογια?
:thanks::thanks::thanks:
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΡΕ!!!!!
dOr0ula
Νεοφερμένος
Εμεις εχουμε τελειωσει ολα τα διαγωνισματα του α τριμηνου.Εσεις???
α!ποιο ειναι το πιο δυσκολο διαγωνισμα που γραψατε??Εμενα ειναι των Κειμενων και πηρα 18,8.
Last question>Το πρωτο απροειδοποιητο τεστακι(πρωτο της 1ης γυμνασιου) μετραει πολυ στην βαθμολογια?
:thanks::thanks::thanks:
μετράει λιγο αλλα μην σε ανγχώνει!αφου εγραψες 18,8:s
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
elen1996
Νεοφερμένος
elen1996
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.