Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Κατάταξη;; Έλεος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

ProjectΤο σχολική κοινωνική ζωή τι είναι;![]()
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Β' γυμνασίου, Β' τρίμηνο.
Θρησκευτικά 19
Γλώσσα 19
Κείμενα 18
Αρχαία 17
Ιλιάδα 18
Μαθηματικά 14
Φυσική 18
Χημεία 18
Βιολογία 18
Ιστορία 17
Τεχνολογία 17
Πληροφορική 19
Μουσική 20
Καλλιτεχνικά 20
Γυμναστική 18
Οικ. Οικονομία 19
Αγγλικά 20
Γαλλικά 18
Πρότζεκτ (Πολιτισμός & Τέχνη) 20
Μ.Ο. 18. 4/15
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Οι βαθμοί μου.. απολαύστεView attachment 58717
έχεις 1 αδικαιολόγητη απουσία? ντροπή.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Χαχαχαχα ναι μωρέ, το ξέρω.. το πρώτο μου έγκλημα! Εντομεταξύ είχα παραπάνω απουσίες αλλά δεν μου τις έχουν βάλει..έχεις 1 αδικαιολόγητη απουσία? ντροπή.

Guest 749981
Επισκέπτης

Εγώ έχω 11.έχεις 1 αδικαιολόγητη απουσία? ντροπή.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Να τις εκατοστήσεις.Εγώ έχω 11.![]()
Γιατί σε ότι βλακεία γράφεις κοτσάρεις από δίπλα και το clapup emoticon;
Guest 749981
Επισκέπτης

Μου αρέσει. Απλά.Να τις εκατοστήσεις.
Γιατί σε ότι βλακεία γράφεις κοτσάρεις από δίπλα και το clapup emoticon;

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Γ' Γυμνασίου - 1ο τρίμηνο
Θρησκευτικά --> 17

Ευριπίδη Ελένη --> 18
Αρχαία --> 17
Νεοελληνική Γλώσσα --> 18
Κείμενα --> 18
Ιστορία --> 18
Κ.Π.Α. --> 19

Μαθηματικά --> 16

Τεχνολογία --> 20
Πληροφορική --> 18

Φυσική --> 17

Χημεία --> 15

Βιολογία --> 17

Γυμναστική --> 19
Μουσική --> 20
Αγγλικά --> 20
Γαλλικά --> 16

Project --> 20
Μ.Ο. --> 17 14/15
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Το Πρότζεκτ σε πείραξε ή η Τεχνολογία;^^Κάναμε στην γ γυμνασίου Projekt?ή καινούριο;;;

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Το Πρότζεκτ σε πείραξε ή η Τεχνολογία;![]()
Ωχ καλέ ναι! Ούτε τεχνολογία είχαμε ( ευτυχώς)

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Πω πωωωωωω. Είμαστε τα πειραματόζωα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον της τάξης μου. Οι αύρα μου είναι χλωμή και μαύρη. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, το ψαλίδι ανοιχτό, ο Δίας μου σε λάθος θέση και οι παντόφλες ανάποδα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...Ωχ καλέ ναι! Ούτε τεχνολογία είχαμε ( ευτυχώς)![]()

ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελένη--> 17

Αρχαία-->16

Βιολογία-->19
Γλώσσα-->13

Θρησκευτικά-->20

Ιστορία-->17
Καλλιτεχνικά-->17
Κ.Π.Α.-->19
Μαθηματικά-->15
Μουσική-->16

Λογοτεχνία-->18
Πληροφορική-->16
Φυσική-->14

Γυμναστική-->19

Χημεία-->18
Αγγλικά-->19
Γαλλικά-->17

Μ.Ο.--> 17 7/14
σε μερικά μαθήματα δεν ανοίγω βιβλίο πραγματικά

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Πραγματικά θέλω να σε ρωτήσω, σε ποια μαθήματα έχεις κλίση;λουπονν... επεσα φετος... αλλα ολα δυσκολεψαν ξαφνικα ρε παιδι μου
Ελένη--> 17
Αρχαία-->16
Βιολογία-->19
Γλώσσα-->13
Θρησκευτικά-->20(είχα τσακωθεί μαζί της μια φορά στην τάξη.......)
Ιστορία-->17
Καλλιτεχνικά-->17
Κ.Π.Α.-->19
Μαθηματικά-->15
Μουσική-->16
Λογοτεχνία-->18
Πληροφορική-->16
Φυσική-->14
Γυμναστική-->19
Χημεία-->18
Αγγλικά-->19
Γαλλικά-->17
Μ.Ο.--> 17 7/14
σε μερικά μαθήματα δεν ανοίγω βιβλίο πραγματικάαπό μερικά άλλα όμως έχω απογοητευτεί, κυρίως λόγω διαγωνισμάτων...ενιγουει, συνεχίζουμε δυναμικά για β' τρίμηνο!

fockos
Επιφανές μέλος

Επίσης το project έχει καταντήσει να είναι μία παρουσίαση διαφανειών,.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω για το γυμνάσιο, πάντως εμείς στο λύκειο έχουμε τέλεια project. Τα κορίτσια, κάνουν "χημεία στις υπηρεσίες της ομορφιάς"..με λίγα λόγια κρέμες, καλλυντικά και είναι καταενθουσιασμένες. Χρησιμοποιούν γιαούρτια μέλι κτλ..Σ'αυτό που είμαι εγώ..το καλύτερο έβερ..σχολική εφημερίδα..ο καθένας έχει τη στήλη του αλλά μπορεί να γράψει και για κάτι άκυρο..παίρνουμε συνεντεύξεις, βγάζουμε φώτο..είναι τέλεια. Και δεν έχουμε να βρίσκουμε πληροφορίες copy-paste όπως οι άλλοι..Απλά παραδίδεις το άρθρο σου και μετά πουλάς κιόλας αν θες.Γιατί όλοι παίρνουν 20 στα Θρησκευτικά και κανένας δε μπορει να πει απέξω το Πιστεύω δε μπορώ να το καταλαβω, το ίδιο και στην γυμναστική

ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά θέλω να σε ρωτήσω, σε ποια μαθήματα έχεις κλίση;![]()
οτιδηποτε θετικο

ο φυσικος μας ειναι αλλη περιπτωση.. δινει μονο τις ελαχιστες ασκησεις του βιβλιου για το σπιτι (πως υποτιθεται οτι πρεπει να μαθω το νομο του κουλομπ εχοντας λυσει μονο 3 ασκησεις μεσα στην ταξη??????). επιπλεον αρνειται να επαναλαβει το οτιδηποτε, μας λεει: "ας μη με γραφατε". στο διαγωνισμα κριθηκαμε απο 3 ασκησεις, και μου εκοψε μια ολοκληρη, επειδη φαινοταν σαν να την ειχα σβησει.........παντα μας αποκαλει τουβλακια, και φοβασαι να ρωτησεις κατι, μην το θεωρησει ανοησια και σε παρει με το τσεκουρι! εχω εναν συμμαθητη, ο οποιος προσπαθει περισσοτερο απ'ολους μεσα στην ταξη, κι ας μην ειναι ο καλυτερος... ε,συχνα τον υποτιμαει στην ταξη, με τον κλασικο υφακι των "καθηγητων που ειναι πολυ κουλ και φιλοι" με τους μαθητες, χρησιμοποιωντας κλασικα καμμενα ανεκδοτα των φυσικων (

οσον αφορα τα αλλα μαθηματα: στα αρχαια προσπαθω, αλλα ολο κατι μου ξεφευγει! ολο ξεχναω τις καταληξεις μετα απο καθε διαγωνισμα (και παλι απ'την αρχη...), το συντακτικο συμφωνα με την καθηγητρια βγαινει με "κοινη λογικη", την οποια προφανως δεν κατεχω, αφου οταν μεταφραζω προτασεις μου βγαινει τελειως διαφορετικο νοημα (με αποτελεσμα να βγαινει και οτι να'ναι η συνταξη). γλωσσα εχουμε μια απιστευτα αυστηρη (ολοι 8/20 παιρνουμε στις περιληψεις..). μεχρι περισυ διαδασκε σε φροντιστηριο, και μας λεει οτι μας βαθμολογει σαν να βρισκομαστε στις πανελληνιες... ο μεσος ορος ταξης στο διαγωνισμα ηταν 12.οταν την ρωτησαμε αν θα μας βαλει εστω 15 στο τριμηνο, εβαλε τις φωνες: "τιιιιιιιι, το 15 ειναι για τους πολυ καλους μαθητες

focko,συμφωνω απολυτα για τα θρησκευτικα! φετος δεν αξιζα ουτε εγω το 20 σε καμια περιπτωση.... στη γυμναστικη ομως εχω ενσταση, φετος προσπαθησα πολυ στο βολει και στη γιογκα

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γιατί όλοι παίρνουν 20 στα Θρησκευτικά και κανένας δε μπορει να πει απέξω το Πιστεύω δε μπορώ να το καταλαβω, το ίδιο και στην γυμναστική
Πολύ μακριά το πας

Εδώ το πάτερ ημών δεν ξέρουν να λένε σωστά οι περισσότεροι που το ακούνε/λένε κάθε μέρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.