Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Nαι δεν εχω κατι με το παιδι, εξαλλου εγω στο γυμνασιο ειχα πολυ χειροτερους βαθμους απο αυτους και κατεληξα στη Νομικη και με καλη σειρα.Θελω να πω ελαχιστα μετραει τι ειδους μαθητης ησουν στο γυμνασιο, απλα δε θελει να αφηνεις κενα.
Συμφωνω! και γω σχεδον τετοιους βαθμους εχω σαν τον Κλεοβουλο! Ε δεν μου αρεσει ο σχολιασμος π.χ εναι φυτο, γλυφτρονι κλπ κλπ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ε στο γυμνασιο δε θελει και πολυ διαβασμα για να παρεις αυτους τους βαθμους..τα περισσοτερα μαθηματα ειναι σα να κλεβεις εκκλησια.Συμφωνω! και γω σχεδον τετοιους βαθμους εχω σαν τον Κλεοβουλο! Ε δεν μου αρεσει ο σχολιασμος π.χ εναι φυτο, γλυφτρονι κλπ κλπ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ε στο γυμνασιο δε θελει και πολυ διαβασμα για να παρεις αυτους τους βαθμους..τα περισσοτερα μαθηματα ειναι σα να κλεβεις εκκλησια.![]()
Ναι... αλλα υπαρχει αυτη η ζηλια: Mad:
The little musician boy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Βιολογία 19,5
Ιστορία 20
kleovoulos
Νεοφερμένος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γερμανικα 20
Αγγλικα 19,5
Μαθηματικα 19
Χημεια 19
Ιστορια 19
Γλωσσα 18,5
Κειμενα 19
Φυσικη 17
Θρησκευτικα 19
και δεν θυμαμαι τι αλλο
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθηματικά 7(γεωμετρία) , 19 άλγεβρα
Ιστορία 20
Ελένη 16,5
Αρχαία 15
Φυσική 18
Χημεία 19
Βιολογία 19
Κείμενα 19
Θρησκευτικα 17
ΚΠΑ 19,5
Αγγλικα 17
Πληροφορική 19
τι λέτε να βγάλω ρε παιδιά α΄' τρίμηνο?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Θρησκευτικα:19
Αρχ. ελλ απο μτφ: 19
Αρχ. ελληνικη γλωσσα: 19
Λογοτεχνια: 19
Νεοελληνικη γλωσσα: 19
Μαθηματικα: 19
Ιστορια: 20
Χημεια: 19
Φυσικη:19
Γεωγραφια: 19
αγγλικα: 20
Τεχνολογια:20
Γερμανικα: 20
Γυμναστικη: 19
Πληροφορικη: 19
Μ.Ο: 19 3/11
cha0s
Περιβόητο μέλος

λοιπον:
Θρησκευτικα:19
Αρχ. ελλ απο μτφ: 19
Αρχ. ελληνικη γλωσσα: 19
Λογοτεχνια: 19
Νεοελληνικη γλωσσα: 19
Μαθηματικα: 19
Ιστορια: 20
Χημεια: 19
Φυσικη:19
Γεωγραφια: 19
αγγλικα: 20
Τεχνολογια:20
Γερμανικα: 20
Γυμναστικη: 19
Πληροφορικη: 19
Μ.Ο: 19 3/11
Πωωω!!! Κατευθείαν για ιατρική είσαι εσύ

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πωωω!!! Κατευθείαν για ιατρική είσαι εσύ![]()
δεν θελω

ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πωωω!!! Κατευθείαν για ιατρική είσαι εσύ![]()
Και εσυ νομιζεις οτι λεει αληθεια; Καιε γω σε ολα 20 πηρα ...........
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αληθεια λεω!

cha0s
Περιβόητο μέλος

Οσο εγώ έγραψα 19.999 τόσο αυτή λέει αλήθεια

Ερώτηση; Αν έβγαζες πχ 14, θα έβαζες τους βαθμούς σου στο ischool?

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Οσο εγώ έγραψα 19.999 τόσο αυτή λέει αλήθεια
Ερώτηση; Αν έβγαζες πχ 14, θα έβαζες τους βαθμούς σου στο ischool?![]()
Ναι..... Θα τους εβαζα...
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Αυτη η συζητηση εχει γινει πολλες φορες...Γιατι να αντιμετωπιζουμε καποιον με καχυποψια,οταν βαζει τους βαθμους του;Δηλαδη τι λογο εχει να πει ψεματα;Να εντυπωσιασει μερικους αγνωστους;Λιγο περιεργο μου φαινεταιΚαι στην τελικη,οποιος λεει ψεματα...προβλημα δικο του
![]()
φυσικα και θα αντιμετωπιζουμε τα παντα με καχυποψια.και δεν ειναι καθολου περιεργο.σου φαινεται περιεργο εσενα να θελει καποιος να κερδισει το θαυμασμο εστω και απο αγνωστους σε ενα φορουμ επειδη δεν μπορει να το κανει in real life?
σου φαινεται περιεργο να θελει καποιος,ο οποιος ειναι ενεργο μελος στο ischool,να θελει να διατηρησει ή και να δημιουργησει μια νεα εικονα ή οπως το λεμε,image?
τελος σου φαινεται περιεργο να υπαρχουν καποιοι χαιρεκακοι οι οποιοι λενε οτι γραφουν αριστα για να στενοχωρησουν καποιους αλλους οι οποιοι ενδεχομενως δεν εχουν γραψει τοσο καλα?
ανθρωποι ειμαστε και καλως/κακως αυτα συμβαινουν
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αυτη η συζητηση εχει γινει πολλες φορες...Γιατι να αντιμετωπιζουμε καποιον με καχυποψια,οταν βαζει τους βαθμους του;Δηλαδη τι λογο εχει να πει ψεματα;Να εντυπωσιασει μερικους αγνωστους;Λιγο περιεργο μου φαινεταιΚαι στην τελικη,οποιος λεει ψεματα...προβλημα δικο του
![]()
συμφωνω! Δεν εχω κανενα λογο... Στα αρχαια και στην Ιλιαδα περιμενα κατω βαση τωρα πως εγινε αυτο το θαυμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.