stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
For that matter, όλα τα Θεωρήματα (όταν ακόμα έπαιρναν ονόματα) υιοθετούσαν τα ονόματα αυτών που τα απέδειξαν και όχι αυτών που παρατήρησαν τις εκάστοτε ισχύουσες σχέσεις.
Τις μετρικές τις παρατηρούσαν επί χρόνια χιλιάδες εργάτες και μηχανικοί στην πράξη, λογικό είναι. Στον τομέα των Μαθηματικών μας ενδιαφέρει η μαθηματική απόδειξη, πάντως και γι'αυτό συμβαίνει το παραπάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Αν εξαιρέσουμε δυό μικροτεστάκια που έυχομαι να μην μετρήσουν στα μαθηματικά, Αρχαία(14) κι Ιλιάδα(16), όλα τ' άλλα όμορφααα
Πληροφορική 19
Οικ. Οικονομία 19
Ιστορία 19.5
Γλώσσα 18.5
Κείμενα 18
Αγγλικά 17 (λεξιλόγιο 16, γραμματική 18)
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Και την ιστορία ξέχασεςα ναι ξέχασα, αγγλικά 19, 20 λεξιλόγιο και κείμενο, 18 γραμματική
Κειμενα 18.5 μου είχες πει, αλλά τέσπα
Θυμάμαι το χαρακτηριστικο "σε πέρασα για μισό βαθμό"...
TheEarthWalkeR
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
(Για να μην βάλω το σωστό τύπο ο οποίος είναι Α_Μ[(x+y)/2+0,5] και με πείτε γραφικό )
TheEarthWalkeR
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
λολ ε?
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Εσύ τα + τα κάνεις βαθμούς;α ναι ιστορία 18...
Αν είναι έτσι Γλώσσα 19 και Ιστορία 20...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Φυσική 99 (πήρα ο άχρηστος τον τυπο s=U0t-1/2at^2 και έβαλα πάλι αρνητική επιτάχυνση:p)
Kείμενα 95
Θρησκευτικά 100
Πληροφορική 100
Αρχαία:
1ο τεστ: 55
2ο τεστ: 90
3ο τεστ: 74
Διαγώνισμα: 80
Να σημειώσω ότι πέρασα και αυτούς που πάνε φροντιστήριο
Α και στο φροντιστήριο στην άλγεβρα πήρα 97 γιατί σε μια άσκηση που έλεγε να βρούμε που συναληθεύουν οι ανισώσεις την μια την πήρα με λάθος φορά και βρήκα ένα διάστημα αλα νταλα κουτρουμαλα της παρασκευής το γάλα
(Το ξέρω είμαι Λύκειο αλλά έπρεπε να τα γράψω κάπου για να τα θυμάμαι :p)
miv
Επιφανές μέλος
όχι, πήγα και μου είπε πως κανονικά είναι 18 (έκανα ορθογραφικό, απλά επειδή χτυπούσε στο μάτι μου έβαλε 17+)
Ναι, αυτά θα γίνονται μέχρι να καταλάβει το εκπαιδευτικό σύστημα ότι η Ιστορία δεν είναι καν αντικείμενο της Φιλολογίας και ότι οι Φιλόλογοι είναι απολύτως αναρμόδιοι να το διδάσκουν...
μπραβο καμαρι μου!!!!!!Χημεία 100
Φυσική 99 (πήρα ο άχρηστος τον τυπο s=U0t-1/2at^2 και έβαλα πάλι αρνητική επιτάχυνση:p)
Kείμενα 95
Θρησκευτικά 100
Πληροφορική 100
Αρχαία:
1ο τεστ: 55
2ο τεστ: 90
3ο τεστ: 74
Διαγώνισμα: 80
Να σημειώσω ότι πέρασα και αυτούς που πάνε φροντιστήριο
Α και στο φροντιστήριο στην άλγεβρα πήρα 97 γιατί σε μια άσκηση που έλεγε να βρούμε που συναληθεύουν οι ανισώσεις την μια την πήρα με λάθος φορά και βρήκα ένα διάστημα αλα νταλα κουτρουμαλα της παρασκευής το γάλα
(Το ξέρω είμαι Λύκειο αλλά έπρεπε να τα γράψω κάπου για να τα θυμάμαι :p)
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου....σήμερα στη μουσική μας είπε και λίγα απ'την Ιστορία,επειδή είχαν σχέση με το μάθημα....ειλικρινά,ήταν πολύ καλύτερα απ'την παράδοση που μας κάνει η φιλόλογος!Ναι, αυτά θα γίνονται μέχρι να καταλάβει το εκπαιδευτικό σύστημα ότι η Ιστορία δεν είναι καν αντικείμενο της Φιλολογίας και ότι οι Φιλόλογοι είναι απολύτως αναρμόδιοι να το διδάσκουν...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ μαζί σου....σήμερα στη μουσική μας είπε και λίγα απ'την Ιστορία,επειδή είχαν σχέση με το μάθημα....ειλικρινά,ήταν πολύ καλύτερα απ'την παράδοση που μας κάνει η φιλόλογος!
Ιστορία συνήθως διδάσκουν οι ιστορικοί (απόφοιτοι ιστορικού-αρχαιολογικού) και όχι οι καθηγητές ελληνικής γλώσσας (απόφοιτοι ελληνικής φιλολογίας). Με την ίδια λογική οι απόφοιτοι αγγλικής, γερμανικής, γαλλικής, ισπανικής και ιταλικής φιλολογίας θα έπρεπε να θεωρούνται αρμόδιοι να διδάσκουν Ιστορία;
Green 13
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.