Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
πλεον ντρεπομαι που ζω εδω ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελατε ρε παιδια αφηστε την την κοπελα.Ακομα και δικιο να χετε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα με το παλιοσυστημα που χουμε στο οποιο αδικουνται οι καλοι και οι κακοι ανυψωνονται μεχρι εκει που δεν παει..
Σε σχέση με αυτό που είπατε πάνω είναι αλήθεια...Ασπούμε εγώ συνήθως έγραφα 19,20(με αρκετό διάβασμα να το παραδεχτώ) ένας έγραφε 17 κάπου εκεί και βγάλαμε τον ίδιο βαθμό (19,4).Επίσης ο μαθηματικός μας δεν έβαλε πάνω από 18 επειδή όλοι είχαμε γράψει χάλια σε ένα τεστ και εγώ είχα γράψει το μεγαλύτερο 16 και στο διαγώνισμα τριμήνου 18 και αυτός είχε γράψει 12 και 16 στου τριμήνου και πήρε 17(χωρίς συμμετοχή) στον έλεγχο και εγώ 18....Αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία.Είναι ότι αφού του έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς,θα συνεχίσει να διαβάζει με αυτόν τον τρόπο(δεν διαβάζει ποτέ θεωρία το λέει κιόλας) και όχι μόνο δεν θα τα καταφέρει στο άλλο τρίμηνο στους βαθμούς αλλά δεν θα έχει μάθει τπτ γιατί θα έχει επαναπαυτεί. Και εγώ έβγαλα το συμπέρασμα: Το σύστημα καταστρέφει τους μαθητές χωρίς να το ξέρει α) βάζοντας τους ταμπέλες(κατηγορίες) και κάνοντας κάποιους να αισθάνονται μειονεκτικά
β)βάζοντας τους βαθμούς που δεν τους αξίζουν με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι το διάβασμα τους αρκεί και να καταλήγουν χωρίς γνώσεις.....
christina.maria
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω τι μας νοιαζουν οι βαθμοι των αλλων ας κοιταμε τον εαυτο μαςΟλα αυτα ειναι κατινιες με συγχωρειτε να ξερεις τι βαθμους βγαζει ο αλλος και τη συμμετοχη εχει στην ταξη. Δικαιωμα του ειναι να διαβαζει οσο θελει-αυτος ειναι και ο χαμενος και ο κερδισμενος. Παρ ' ολα αυτα το συστημα ειναι πολυ ελλαττωματικο και πολλα παιδια αδικουνται αλλα αν ξερουν πως διαβαζουν καλα και μαθαινουν δε χρειαζεται να ενδιαφερονται για τους βαθμους οι οποιοι ειναι πλασματικοι.
εξαλου αμα δεν θελουν οι αλλοι να μαθουν προβληματους
4kR!bn:)
Νεοφερμένος
Όντως,αλλά όταν δεν είμαστε εξοικειωμένοι συνήθως γράφουμε πιο απλά,έτσι δεν είναι;:xixi:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ μην είναι εξικοιωμένος ΤΙ ΝΑ κάνουμε...
Αυτό που λες το καταλαβαίνω,εγώ πιστεύω οτι η τεχνολογία δε θα 'πρεπε καν να μετράει στο μέσο όρο.Αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι,οι περισσότεροι καθηγητές δε σου βάζουν 20 από το πρώτο τρίμηνο ακόμη και αν το αξίζεις.Υπάρχουν μάλιστα κάμποσοι που ξεκινάνε από το 18 για να σου το ανεβάζουν ένα βαθμό το τρίμηνο.Οπότε......δόξα τω Θεώ να λες που μόνο η τεχνολόγος σου έβαλε 19:yeah:δεν λεω δικιο εχετε οι καθηγητες δεν επρεπε να μου βαλουν τοσο μεγαλους βαθμους...το ελεος δεν εχει σχεση με το οτι δεν εβγαλα 20αυτο θα ηταν αδιανοητο
με νευριασε που δεν εβαλε σε κανεναν 20 (καιδεν εννοω εμενα)ενω δεν κανουμε μαθημα.....ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ 1 ΤΡΙΜΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΚΕΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
sorry αλλα αυτο σε ποιον πηγαινε?Παράδειγμα ψωνίστικης συμπεριφορά παιδακίου 1ης γυμνασίου που του βάζουν 20 σε όλα τα μαθήματα.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω παιδια για την υποστηριξη αλλα σας λεω και παλι οτι ειμαι αντιθετη σε αυτους τους βαθμους....ετσι και αλλιως δεν εχουν καμια σημασια.....μαλλον σε σενα αλλα μη δινεις σημασια!
σκοπος ειναι μαθεις οχι να εντυποσιασεις
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
+φονω για παραδιγμα εχω σε ολα τα μαθηματα 18,19 και 20 και στην οικ. οικ. 16Διαφωνώ....μπορείς να έχεις και 19 με πολύ προσπάθεια..και πόσα μαθήματα μπορείς να μάθεις παπαγαλία;Ιστορία;Οικιακή Οικονομία;Θρησκευτικά....ε δεν γίνεται ξέρω΄γω στα Μαθηματικά να μάθεις το μάθημα παπαγαλία...θέλει να ξεστραβωθείς αλλιώς δεν θα μάθεις τίποτα...αυτό ισχύει γενικά
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
+φονω για παραδιγμα εχω σε ολα τα μαθηματα 18,19 και 20 και στην οικ. οικ. 16
Πού κολλάει αυτό?
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
α τριμηνο θρησκευτικα-16,ιστορια-19,γερμανικα-20,μαθηματικα-17,βιολογια-20,γεωγραφια-18,φυσικη αγωγη-18,οικιακη οικονομια-19,οδυσσεια-19,αρχαια-19,κειμενα-19,γλωσσα-19,αγγλικα-19,καλλιτεχνικα-18,τεχνολογια-19 Μ.Ο.18,7/13 και ειναι αληθεια ολα!
Συγχαρητήρια!
Και εις ανώτερα!
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπραβο ρε συγχαρητηρια !!!!α τριμηνο θρησκευτικα-16,ιστορια-19,γερμανικα-20,μαθηματικα-17,βιολογια-20,γεωγραφια-18,φυσικη αγωγη-18,οικιακη οικονομια-19,οδυσσεια-19,αρχαια-19,κειμενα-19,γλωσσα-19,αγγλικα-19,καλλιτεχνικα-18,τεχνολογια-19 Μ.Ο.18,7/13 και ειναι αληθεια ολα!
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.