Βλαδιμηρος
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefiiloveyaa
Νεοφερμένος
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Flok
Νεοφερμένος
Εγω εβγαλα 19 8/13! Δεν χαιρομαι πολυ! Ειχα το μεγαλυτερο βαθμο στην ταξη μου και αυτο σημαινει πως θα συνεχισω να εχω το απουσιολογιο για ολη τη χρονια! Μάλιστα το μεγαλυτερο γενικο ειχε μια κοπελα απο το αλλο τμημα που στενοχωρηθηκε επειδη εβγαλε 19 9/13! Λεει οτι περιμενε μεγαλυτερο! Απο αυτο??? Πλακα κανει???
Δεν μπαίνουν τόσο μεγάλοι βαθμοί στο πρώτο τρίμηνο της πρώτης......
Δηλαδή σου έβαλαν 20 τουλάχιστον 8 καθηγητές ! Αυτό δεν υπάρχει....
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
NiKoS WSN
Νεοφερμένος
Εγώ παιδιά στην πρώτη έβγαλα 19 7/13...
κάτσε!!! λες ότι στην πρώτη έβγαλες τσο... και στο προφίλ σου λέει οτί πας ακόμη πρώτη οπότε πώς την έβγαλες? οεο ( χιχιχιχ)
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Εβγαλα 18 10/13... Ακομη δεν το πιστευω!!!!!
Υ.Γ.Βαγιαλενα αλλου αυτα δε βγαζει κανενας 19 8/13 στο πρωτο τριμηνο της πρωτης...Ο απουσιολογος μας εβγαλε 19 2/13 αλλα και γενικα...Ποσα εικοσαρια πηρες πια;;;
Flok
Νεοφερμένος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εβγαλα στο 1 τριμηνο 14/5
Να και ένας από τους λίγους ειλικρινής..Όλοι σχεδόν είστε πάνω από 18..Τι λε ρε;;Όλα τα αστέρια εδώ ήρθατε..Και δεν το συζητώ για εσάς που λέτε 19/8 αν και δεν το αποκλείω..Εσείς τα αστέρια που βγάζετε και καλά 19/8 τι κίνητρο θα έχετε για να βελτιωθείτε;;Πόσο ακόμα μπορείτε να τον ανεβάσετε;Εγώ το λέω ξεκάθαρα έβγαλα 17/10 και όποιος θέλει πιστεύει
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Στο θέμα μας.Ναι.Κάποιοι δε λένε τον αληθή βαθμό.Αλλά δεν είναι όλοι Εξάλλου το ischool προσεγγίζει πιο ψαγμένους μαθητές με ενδιαφέρον σε αυτά.
A και έχουν κίνητρο.Να τον κρατήσουν που είναι πιο δύσκολο από το να τον ανεβάσουν.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
AnthiCat
Νεοφερμένος
ξερω ειναι κοτσανα αυτο το θεμα που εφτιαξα αλλα θελω βοηθεια
επισης θελω να πω οτι θα ηθελα βοηθεια να βελτιωθω:emm:
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος
11 αν θες να μαθεις! Δεν λεω ψεματα! Αλλα στην κριση σου ειναι να μην το πιστεψεις! Δεν σε πιεζω! Εγω παντως λεω την αληθεια!Ρε παιδια τελικα οι καθηγητες τρελαθηκανε...
Εβγαλα 18 10/13... Ακομη δεν το πιστευω!!!!!
Υ.Γ.Βαγιαλενα αλλου αυτα δε βγαζει κανενας 19 8/13 στο πρωτο τριμηνο της πρωτης...Ο απουσιολογος μας εβγαλε 19 2/13 αλλα και γενικα...Ποσα εικοσαρια πηρες πια;;;
-----------------------------------------
Οχι! Στην ταξη μου δεν προθημοπιοειται καποιος αλλος για το απουσιολογιο και αναγκαστικα το κραταω εγω!Το απουσιολόγιο μπορείς να το αφήσεις αν δεν θες!
-----------------------------------------
Εγω προσωπικα δεν εχω καποιο κινητρο, ουτε ειμαι απο αυτος που καθονται και διαβαζουν ωρες ατελειωτες κλεισμενοι στο δωματιο τους! (Για να πω την αληθεια σιχαινομαι κατι τετοιο!) Απλα παιρνω μεγαλους βαθμους! Μαλιστα η μαμα μου εκανε παραπονα στους καθηγητες οτι δεν διαβαζω στο σπιτι(λιγο πολυ αληθεια ειναι) και αυτοι την διεψευσαν!Να και ένας από τους λίγους ειλικρινής..Όλοι σχεδόν είστε πάνω από 18..Τι λε ρε;;Όλα τα αστέρια εδώ ήρθατε..Και δεν το συζητώ για εσάς που λέτε 19/8 αν και δεν το αποκλείω..Εσείς τα αστέρια που βγάζετε και καλά 19/8 τι κίνητρο θα έχετε για να βελτιωθείτε;;Πόσο ακόμα μπορείτε να τον ανεβάσετε;Εγώ το λέω ξεκάθαρα έβγαλα 17/10 και όποιος θέλει πιστεύει
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγο να πω ψέματα για το βαθμό μου... Έχω γράψει πιο πάνω τον βαθμό μου, αν θέλετε με πιστεύετε... Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να πειστείτε, να σας τον γράψω αναλυτικά....
Θρησκευτικά 20
Ιστορία 19
Μαθηματικά 19
Οικιακή Οικονομία 20
Γυμναστική 20
Γεωγραφία 20
Ιλιάδα 19
Αρχαία 19
Γλώσσα 19
Λογοτεχνία 19
Καλλιτεχνικά 19
Μουσική 20
Πληροφορική 19
Τεχνολογία 20
Αγγλικά 20
Γαλλικά 20
Φυσική 19
Χημεία 20
(Συμψηφίζονται οι βαθμοί των μαθημάτων: Γλώσσα-Λογοτεχνία, Καλλιτεχνικά-Μουσική, Πληροφορική-Τεχνολογία, Φυσική-Χημεία, Αγγλικά-Γαλλικά, Αρχαία-Ιλιάδα)
Ικανοποιηθήκατε τώρα?
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.