ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνΘη!!!
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

blablabla14
Νεοφερμένος

Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα δούμε...
*KaRma_=)
Νεοφερμένος

giannis.charmed
Νεοφερμένος

Flok
Νεοφερμένος

Εγώ παιδιά στην πρώτη έβγαλα 19 7/13...![]()
Ρε Παιδιά, πως γίνεται όλοι να βγάζετε πάνω από 19 στο πρώτο τρίμηνο της Α ?
Εμάς, οι καθηγητές (και των περισσότερων σχολείων που ξέρω) στο πρώτο τρίμηνο δεν βάζουν 20άρια, μέχρι και να τους έχεις γράψει παντού 20 και να είσαι ο καλύτερος μαθητής !!!
Εγώ έχω γράψει 14 εικοσάρια σε σύνολο 23 διαγωνίσματων και τεστ(και όλα τα υπόλοιπα ήταν 19 και 2 18) και στο τρίμηνο με βλέπω για 18,5-19.
Για να μιλήσω πιο καθαρα, πως βρέθηκαν εδώ 40-50 παιδιά της πρώτης που να βγάζουν ΜΟ 19 και στο πρώτο τρίμηνο ?
Πάντως αν λέτε αλήθεια(οχι τίποτα άλλο, αλλά μου φαίνεται περίεργο ) συγχαρητήρια ! Πολυ καλοί βαθμοί:bravo::bravo::bravo:
christina.maria
Δραστήριο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Εγω πιστευω οτι ειναι για τη μοστρα τα περισσοτερα...Σου λεει ο αλλος ας πουλησω μουρη-μηπως ξερουν τι πραγματικα πηρα; Παντως εγω δε θα το κρυψω...το Μεσο Ορο μου τον βλεπω γυρω στα 18.Τα πραγματικα αποτελεσματα θα τα παρω αυριο ομως
Οκ 19 παρά κάτι θα βγάλεις εσύ

girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Flok
Νεοφερμένος

Αρχαια: 20,20
Μαθηματικά: 18
Λογοτεχνία (κείμενα): 19+
Οικιακή Οικ: 20
Βιολογία: 19,17,19
Πληροφορική: 19,20
Ιστορία: 20,20,19 μισό
Αγγλικά: 19,20
Θρησκευτικά: 18μισό
Ομηρος: 20,20
Νεα Ελληνικά: 20
Τεχνολογία(στην εργασία τριμήνου): 20
Γαλλικά: 20
Γεωγραφία: 20,20
Μουσική: 17 (απροειδοποίητο, και μαλιστα ήταν ο καλύτερος βαθμός της τάξης, ο επόμενος καλύτερος ήταν το 14. Και μάλιστα λόγω γρίπης δεν θα γράψουμε και τριμήνου ! Ω ρε ατυχία

Καλούτσικοι Βαθμοί ε ;
Flok
Νεοφερμένος

Αλλά ακόμα Νothing is Sure, αύριο στις 3 το μεσημέρι θα γράψω το τελικό
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν (ο τελευταίος βαθμός είναι του διαγωνίσματος του τριμήνου, οι πρώτοι είναι τα απροειδοποίητα):
Αρχαια: 20,20
Μαθηματικά: 18
Λογοτεχνία (κείμενα): 19+
Οικιακή Οικ: 20
Βιολογία: 19,17,19
Πληροφορική: 19,20
Ιστορία: 20,20,19 μισό
Αγγλικά: 19,20
Θρησκευτικά: 18μισό
Ομηρος: 20,20
Νεα Ελληνικά: 20
Τεχνολογία(στην εργασία τριμήνου): 20
Γαλλικά: 20
Γεωγραφία: 20,20
Μουσική: 17 (απροειδοποίητο, και μαλιστα ήταν ο καλύτερος βαθμός της τάξης, ο επόμενος καλύτερος ήταν το 14. Και μάλιστα λόγω γρίπης δεν θα γράψουμε και τριμήνου ! Ω ρε ατυχία)
Καλούτσικοι Βαθμοί ε ;
:no1::no1::no1::no1::no1::no1:
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε Παιδιά, πως γίνεται όλοι να βγάζετε πάνω από 19 στο πρώτο τρίμηνο της Α ?
Εμάς, οι καθηγητές (και των περισσότερων σχολείων που ξέρω) στο πρώτο τρίμηνο δεν βάζουν 20άρια, μέχρι και να τους έχεις γράψει παντού 20 και να είσαι ο καλύτερος μαθητής !!!
Εγώ έχω γράψει 14 εικοσάρια σε σύνολο 23 διαγωνίσματων και τεστ(και όλα τα υπόλοιπα ήταν 19 και 2 18) και στο τρίμηνο με βλέπω για 18,5-19.
Για να μιλήσω πιο καθαρα, πως βρέθηκαν εδώ 40-50 παιδιά της πρώτης που να βγάζουν ΜΟ 19 και στο πρώτο τρίμηνο ?
Πάντως αν λέτε αλήθεια(οχι τίποτα άλλο, αλλά μου φαίνεται περίεργο ) συγχαρητήρια ! Πολυ καλοί βαθμοί:bravo::bravo::bravo:
Άλλοι καθηγητές βάζουν 20 στο 1ο τρίμηνο κι άλλοι δε βάζουν. Μην είσαι απόλυτος....
Όσο για μένα, μόνο αυτό θα πω: Αν είχα σαρωτή, θα σας το έδειχνα ότι όντως πήρα 19 9/13....
dedim512
Νεοφερμένος

-----------------------------------------
ο μεγαλυτερος βαθμος ειναι 20
ο μικροτερος 17
ο μεγαλυτερος μεσος ορος (που δεν ειναι δικος μου ) ειναι 19,5 (απο 2 παιδια)
dedim512
Νεοφερμένος

Flok
Νεοφερμένος

λοιπον εγω παω α γυμνασιου οποτε οι καθηγητες δεν εβαλαν ΤΟΣΟ τελειους βαθμους.
Μα οι βαθμοί που προανέφερα είναι σε τεστ και διαγωνίσματα, όχι στο τρίμηνο.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.