nana14
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άντι
Νεοφερμένος

Προσπάθισε να μετριάσεις τις προσβολες.

Το 15..Μαλλον κι' εσυ τέτοιος μαθητής είσαι.
Τι ωραία!!!Οι ...καλοί μαθητές candygirl96 δεν προσβάλλουν άλλους.Έτσι έχεις
μάθει εσυ?Μάλλον έτσι πρέπει να έχεις μάθει...I'm sorry but...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντι, το θέμα με την candygirl96 είναι λήξαν εδώ και καιρό, μην ξαναφέρνεις διαμάχες στην επιφάνεια.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Με αυτό που κάνεις προσβάλλεις τον άλλο και αν θες να μάθεις άτομα του 15 ανεβαίνουν....Α!Και για να μη μου γράψεις οτι και εγώ είμαι μαθήτρια του 15(όπως συνηθίζεις) είμαι μαθήτρια του 19.10/13...
Προσπάθισε να μετριάσεις τις προσβολες.
Το 15..Μαλλον κι' εσυ τέτοιος μαθητής είσαι.
Τι ωραία!!!Οι ...καλοί μαθητές candygirl96 δεν προσβάλλουν άλλους.Έτσι έχεις
μάθει εσυ?Μάλλον έτσι πρέπει να έχεις μάθει...I'm sorry but...
Όταν είσαι γραμμένος σε ένα φόρουμ μόλις λίγες μέρες δεν νομίζω ότι είναι καλό να φέρνουμε στην επιφάνεια θέματα κυριολεκτικά περσυνα

Άντι
Νεοφερμένος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντι
Νεοφερμένος

Eντάξει παιδιά είμαι καινούρια και δεν πρόσεξα πως το θέμα έληξε.
Οκ!Επρεπε να το γράψω την κατάλληλη στιγμή.
Ειλικρινά ζητώ συγνώμη απο την candygirl96 γιατί έγραψα τη λάθος στιγμή.
SORRY
Katerina1135446
Νεοφερμένος

αυτος ο βαθμος που οηραμε,ομως και ο βαθμος που θα παρουμε απο τα αλλα τρημινα θα μετρησει για το μεσο ορο ολης της χρονιας...[και απο τις εξετασεις φυσικα θα μετρησει]....οποτε πρεπει να προσπαθησουμε να παρουμε καλους βαθμος αν θελουμε να παρουμε κια αριστιο...[/είσαι απο Κύπρο?
-----------------------------------------
Εισαι απο Κύπρο καντιγκιρλ....??? εγω το αριστίο το εχω στο τσεπάκι αφου τα είχα όλα άλφα και στις εξετάσεις εσκισα έτσι θέλω να πιστεύω όλοι στην τάξη με φωναζουν σπασικλάκι και φυτό
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτος ο βαθμος που οηραμε,ομως και ο βαθμος που θα παρουμε απο τα αλλα τρημινα θα μετρησει για το μεσο ορο ολης της χρονιας...[και απο τις εξετασεις φυσικα θα μετρησει]....οποτε πρεπει να προσπαθησουμε να παρουμε καλους βαθμος αν θελουμε να παρουμε κια αριστιο...[/είσαι απο Κύπρο?
-----------------------------------------
Εισαι απο Κύπρο καντιγκιρλ....??? εγω το αριστίο το εχω στο τσεπάκι αφου τα είχα όλα άλφα και στις εξετάσεις εσκισα έτσι θέλω να πιστεύω όλοι στην τάξη με φωναζουν σπασικλάκι και φυτό
Εννοείς όλα 20 σωστά;! Δεν έχεις συνηθίσει ακόμα!! Λογικό είναι!!
Αφού είναι όπως τα λες τότε το αριστείο πρέπει να στο δώσουν από τώρα!!! Τι περιμένουν?!!![]()
Άντι
Νεοφερμένος

ballerina
Νεοφερμένος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

crazygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

ιστορια 18.5 διαγωνισμα, φυσικη 20 σε τεστ, χημεια 20 σε τεστ, μαθηματικα 17(ειδικα στα μαθηματικα περιμενα καλυτερα), λογοτεχνια 2 20αρια(το ενα ηταν διαγωνισμα), οικιακη οικονομια 2 20αρια(τεστακια), γλωσσα 2 20αρια και 18 σε μια εκθεση, αρχαια πηρα σε 2 τεστ 20- (αχ αυτο το -, χαλαει την εικονα

Καλα δεν ειναι?
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένος

Αρχαία = 19 γιατί είναι και Αρχαία!!!
Γλώσσα, Λογοτεχνία, Πληροφορική, Οικιακή Οικονομία, Αγγλικά, Γαλλικά, Γεωγραφία, Θρησκευτικά = 20
Φυσική - Χημεία = 19 ή 20
Ιστορία = 19
Ιλιάδα = 18 ή και 19
Μαθηματικά = 18...
Όταν πάρεις με το καλό τους βαθμούς, στείλε μου να μου πεις αν έπεσα μέσα!!!

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος

19 Ιστορία (ω,ναι συνέβη και αυτό

M@r@ki
Δραστήριο μέλος

Ιλιάδα 20
Θρησκευτικά 20
Κείμενα 19,8
Φυσική 19,5
Γερμανικά 20
Αρχαία (τεστ) 20
*γκουχ* Γεωγραφία 16 *γκουχ*

Μαθηματικά 20
Μαθηματικά (πρώτο τεστ) 16
Στα άλλα βλέπουμε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.