Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μας τους δώσανε.Μόνο τους είδαμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
λολ,κι εγω αυτο σκεφτηκα...
Ε μα ελεος! Ολοι 20, διανοιες, αστερια!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε μα ελεος! Ολοι 20, διανοιες, αστερια!
Ρε συ μη το παίρνεις έτσι.
Τα προφορικά τα παίρνεις εύκολα.Αρκεί να εχεις μια Α παρουσία και συμμετοχή μες στην τάξη να προσέχεις και να μην ενοχλείς.
Μη φανταστείς αινστάινδες.Ανάλογα με τον καθηγητή που θα πέσεις.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Ρε συ μη το παίρνεις έτσι.
Τα προφορικά τα παίρνεις εύκολα.Αρκεί να εχεις μια Α παρουσία και συμμετοχή μες στην τάξη να προσέχεις και να μην ενοχλείς.
Μη φανταστείς αινστάινδες.Ανάλογα με τον καθηγητή που θα πέσεις.
Στο δικο μας το σχολειο παντως δεν λειτουργουν ετσι... για να παρεις προφορικο 20 πρεπει να γραψεις και ενα 19-20 στο διαγωνισμα, αντε ενα 18 και να εισαι τελειος σε οτι αφορα τη συμμετοχη σου... Τωρα δεν μπορω να ακουω ολα 20 και ολα 20 απο ολους εδω μεσα, λες και ειναι κατι το ευκολο!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς.Και σε εμάς έτσι είναι.Απλώς στα διαγωνίσματα αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένος γράφεις άνετα ένα 19-20.Δε βάζουν πολύ παλούκια.Στο δικο μας το σχολειο παντως δεν λειτουργουν ετσι... για να παρεις προφορικο 20 πρεπει να γραψεις και ενα 19-20 στο διαγωνισμα, αντε ενα 18 και να εισαι τελειος σε οτι αφορα τη συμμετοχη σου... Τωρα δεν μπορω να ακουω ολα 20 και ολα 20 απο ολους εδω μεσα, λες και ειναι κατι το ευκολο!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Μηπως ειστε ιδιωτικο;Ακριβώς.Και σε εμάς έτσι είναι.Απλώς στα διαγωνίσματα αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένος γράφεις άνετα ένα 19-20.Δε βάζουν πολύ παλούκια.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι.Μια χαρά δημόσιο.Μηπως ειστε ιδιωτικο;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
δεν παιρνουν 20 οι διανοιες, οι επιμελεις μαθητες παιρνουνΕ μα ελεος! Ολοι 20, διανοιες, αστερια!
-----------------------------------------
Παντως απορω με τους καθηγητες που βαζουν 20 στην εκθεση.
απορω με τους καθηγητες που βαθμολογουν την εκθεση ως μαθημα. δηλαδη με ολους σχεδον
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς.Και σε εμάς έτσι είναι.Απλώς στα διαγωνίσματα αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένος γράφεις άνετα ένα 19-20.Δε βάζουν πολύ παλούκια.
Σε μας απο τα 85 παιδια της Β, ζητημα τα 5 να γραφουν συχνα 19-20 στα διαγωνισματα... αλλα αυτα τα 5 και 15 να παρουν παλι 20 θα τους βαλουν με λιγο γλυψιμο...
Τωρα, αυτοι οι 5 απο καθε σχολειο, τυχαινει ολοι να ειναι μελη στο ischool? :xixi:
roilCall
Νεοφερμένος
Εντάξει, δεν είχα και κάποια διαφορά. Πάλι τρία 19 είχα, και μάλιστα ενώ έκθεση, αρχαία κατεύθυνσης (οκ) και γεωμετρία (λογικό το βρίσκω, δεν έχω ανοίξει βιβλίο από την αρχή της χρονιάς... =)
Εσύ καλά τα πήγες; =)
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Tους πήραμε όταν πήγαμε να γράψουμε το πρώτο μάθημα. Δηλ όποιος ήθελε, αν κάποιος δεν τους ήθελε, περίμενε να τους πάρει με τα γραπτά.
Εντάξει, δεν είχα και κάποια διαφορά. Πάλι τρία 19 είχα, και μάλιστα ενώ έκθεση, αρχαία κατεύθυνσης (οκ) και γεωμετρία (λογικό το βρίσκω, δεν έχω ανοίξει βιβλίο από την αρχή της χρονιάς... =)
Εσύ καλά τα πήγες; =)
Λογικοτατο
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Kαλα αυτο το εχω παρατηρησει απο την αρχη δηλαδη..Ε μα ελεος! Ολοι 20, διανοιες, αστερια!
Αλλα ειπα να μην πω τιποτα μιας και οολοι το εβρισκαν τοσο μα τοσο φυσιολογικο. :xixi:
Οπως και να εχει ειναι καθαρα θεμα καθηγητη πιστευω και σχολειου ισως.
Εγω προσωπικα τετοιους βαθμους φετος δεν εχω δει σε κανεναν σε ολο το σχολειο μας..
Ακομα και οι απουσιολογοι των ταξεων μας 17 με 17.5 εχουν.
Εγω φετος προσπαθησα και διαβαζα πολυ περισσοτερο σε σχεση με περυσι και παλι τετοιους βαθμους δεν ειχα..
Αnyway, θα φανουν στο τελος ολα πιστευω.
breaking_dawn
Νεοφερμένος
Συγκεκριμένα στο 1ο τετράμηνο είχα
Θρησκευτικα : 20
Αρχαια Ελληνικη γλωσσα και Γραμματεια : 19
Νεοελληνικη λογοτεχνια : 20
Νεοελληνικη γλωσσα : 19
Ιστορια : 20
Αλγεβρα : 19
Γεωμετρια : 19
Φυσικη : 19
Χημεια : 20
Βιολογια : 20
Δίκαιο : 20
Αγγλικα : 20
Γαλλικά : 20
Αρχαία : 19
Φιλοσοφία : 20
Λατινικά : 20
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε όλα τα μαθήματα είχα πάνω από τη βάση 11-20
μόνο αρχαία από 8 πήγε 10
κ χημεία από 9-11
φαντάζεστε να μείνω ?
δν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό... μόνο φέτος άρχισα να κτλβ τι μου γίνεται.. :xixi:
omg
MedMaria
Νεοφερμένος
εγω εβγαλα 19.9!εχω βαρεθει να φτανω στην πηγη(20) και να μην πινω νερο!Βεβαια πρεπει να καταλαβουμε οτι σημασια δεν εχουν τοσο οι βαθμοι οσο τα γραπτα μας στις Πανελληνιες,εκει κρινονται ολα!
Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση! Εβγαλα 19,9 κι εγώ όπως και άλλες φορές χωρίς να πιάσω αυτό το 20άρι!! χαχαχαχ Αλλά φυσικά, δεν αγχώνομαι και τέτοια. Σημασία έχουν αυτά που έρχονται!!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- pnf292
- Aggel0sss
- sotirislk
- beckyy
- Eirinakiii8
- annamarioumpa
- Cat lady
- το κοριτσι του μαη
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Schlimazel
- Outer Banks
- New member
- ρενακι 13
- Σωτηρία
- neurogirl
- leo41
- Paragontas7000
- StudyFreak04
- Panagiotis849
- tsiobieman
- the purge
- angies
- T C
- barkos
- Viedo
- Athens2002
- eukleidhs1821
- ggl
- paulkin94
- Alexecon1991
- spring day
- nicole1982
- Pharmacist01
- Georgekk
- Unboxholics
- EiriniS20
- SlimShady
- Ody24
- imyrcarn
- Meow
- pacheiko
- Αλκης Κ.
- Lia 2006
- calliope
- Thanos_D
- 1011
- Theodora03
- anastasis06
- roud
- Cortes
- nucomer
- igeorgeoikonomo
- ale
- penelopet
- constansn
- fmarulezkd
- Ada ada
- Mary Jane
- Medjnik
- papa2g
- giorgosp97
- Nefh_
- sweater weather
- Γιωργος15773
- aceon
- χημεια4λαιφ
- Alexandros36k
- charmander
- harry akritas
- Scandal
- pink_panther
- Μαρία Λι
- Scott
- Georgia110
- Αριάνα123
- natalix
- Unseen skygge
- Ria99
- Griff
- sophiaa
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.