regginaki
Νεοφερμένος
στα τεστ που γραφουμε μεσα στην ταξη που ειναι σε μικρη υλη σχεδον σε ολα τα μα8ηματα μεσο ορο γραφω απο 20-17 με πιο συνηθισμενα απο 18 και πανω...απλα...στα διαγωνισματα π ειναι σε μεγαλθτερη υλη μεχρι τωρα στο καθε μαθημα εχω γραψει απο ενα.. ειναι οι εξης βαθμολογιες!
αρχαια 54/60 στο γνωστο δλδ 18 και στο αγνωστο 36,35/40 δλδ 18,06 περιπου..με μεταφραση 18/20 μοναδες που πιανει..!στο φροντ μ ειπαν οτι εγραψα πολυ καλα και ο,τι λαθος εκανα ηταν απο χαζομαρες!ας που στο γνωστο εχασα λιγο απο εισαγωγη..και κατι αλλα ψιλα..οι αναπτυξεις ηταν πολυ καλες!στο αγνωστο εχω γραψει και 20 μεταφραση(μονο για κειμενο αναφερομαι ετσι σε τεστ μεσα στην ταξη)
λατινικα ΔΥΣΤΥΧΩς εγραψα 17,7 και στεναχωρεθηκα(απαισια εε?)στα τεστ βεβαια στην ταξη μεσα ειναι καλυτερα ολα απλα εκει μπερδεψα καποια αρθρα σε ουσιαστικα και καποια περιεργα ρηματα!
ιστορια πρωτο διαγωνισμα στο δευτερο κεφαλαιο εγραψα 16.3(επειδη μπερδεψα στην πηγη τη μια κατι...και να φανταδτειτε εκανα λαθη στη γνωστη απο το βιβλιο ενω στην αγνωστη πηγα πολυ καλα!)
κειμενα εγραψα 16 και εκθεση ακομη δν εχουμε γραψει ομως σε αυτες π παω τη βδομαδα πανω κατω γραφω 18 και 16,5 καποιες π θυμαμαι τωρα!συνολικα 4 εχουμε γραψει(μια τη χρωσταω!!!PPP)
αυτα πανω κατω...θελω να πειτε οσοι δωσατε πως γραφατε στα πρωτα διαγωνισματα?τα πηγαινατε τελειαααα???
αχ δε ξερω εχω αγχωθει για το τι θα γραψω στο τελος!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
απο τους βαθμους σου κοπελια βλεπω οτι πας μια χαρα,δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι ,στις πανελληνιες ειναι εντελως διαφορετικα απο τα διαγωνισματα του σχολειου.
regginaki
Νεοφερμένος
ενννοεις οτι στο σχολειο και στο φροντ ειναι πιο ευκολα η πιο δυσκολα απο τις πανελληνιες??εεε,ας μην γελιομαστε οι βαθμοι του σχολειου δεν ειναι οντως αντιπροσωπευτικοι των βαθμων των πανελληνιων ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αμα πατωνεις συνεχεια οτι θα τα πας τελεια στις πανελληνιες.
απο τους βαθμους σου κοπελια βλεπω οτι πας μια χαρα,δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι ,στις πανελληνιες ειναι εντελως διαφορετικα απο τα διαγωνισματα του σχολειου.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω γράψει καλούς βαθμούς μέχρι τώρα (κείμενα:19, ιστορία:19, 20 αρχαία:19, 19,5)
αλλά μου φαίνονται κάπως επιεικείς οι καθηγητές μου...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Kι εγω νομιζω οτι ειναι αρκετα επιεικεις στο σχολειο.Δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά δεν εμπιστεύομαι τα διαγωνίσματα του σχολείου.
Έχω γράψει καλούς βαθμούς μέχρι τώρα (κείμενα:19, ιστορία:19, 20 αρχαία:19, 19,5)
αλλά μου φαίνονται κάπως επιεικείς οι καθηγητές μου...
Βεβαια ειναι και αναλογα με τον καθηγητη.
Γενικα εχω γραψει καλους βαθμους κι εγω στο σχολειο.
(Κειμενα:19,Αρχαια:20 και 18,Iστορια:19,Λατινικα βεβαια πατωσα στο διαγωνισμα ουτε να το σκεφτομαι δε θελω,εχω ομως ενα 18 απο τεστ,οποτε νταξ.)
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τα πας παρα πολυ καλα, δε χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου!! Και εγω στα πρωτα διαγωνισματα καπου εκει εγραφα... Αληθεια, που θελεις να περασεις??παιδια θελω να ρωτησω ιδιαιτερα τα παιδια που εχουν δωσει πανελληνιες και που φυσικα ειχαν στοχους...αλλα και αυτα που δινουν φετος!!!
στα τεστ που γραφουμε μεσα στην ταξη που ειναι σε μικρη υλη σχεδον σε ολα τα μα8ηματα μεσο ορο γραφω απο 20-17 με πιο συνηθισμενα απο 18 και πανω...απλα...στα διαγωνισματα π ειναι σε μεγαλθτερη υλη μεχρι τωρα στο καθε μαθημα εχω γραψει απο ενα.. ειναι οι εξης βαθμολογιες!
αρχαια 54/60 στο γνωστο δλδ 18 και στο αγνωστο 36,35/40 δλδ 18,06 περιπου..με μεταφραση 18/20 μοναδες που πιανει..!στο φροντ μ ειπαν οτι εγραψα πολυ καλα και ο,τι λαθος εκανα ηταν απο χαζομαρες!ας που στο γνωστο εχασα λιγο απο εισαγωγη..και κατι αλλα ψιλα..οι αναπτυξεις ηταν πολυ καλες!στο αγνωστο εχω γραψει και 20 μεταφραση(μονο για κειμενο αναφερομαι ετσι σε τεστ μεσα στην ταξη)
λατινικα ΔΥΣΤΥΧΩς εγραψα 17,7 και στεναχωρεθηκα(απαισια εε?)στα τεστ βεβαια στην ταξη μεσα ειναι καλυτερα ολα απλα εκει μπερδεψα καποια αρθρα σε ουσιαστικα και καποια περιεργα ρηματα!
ιστορια πρωτο διαγωνισμα στο δευτερο κεφαλαιο εγραψα 16.3(επειδη μπερδεψα στην πηγη τη μια κατι...και να φανταδτειτε εκανα λαθη στη γνωστη απο το βιβλιο ενω στην αγνωστη πηγα πολυ καλα!)
κειμενα εγραψα 16 και εκθεση ακομη δν εχουμε γραψει ομως σε αυτες π παω τη βδομαδα πανω κατω γραφω 18 και 16,5 καποιες π θυμαμαι τωρα!συνολικα 4 εχουμε γραψει(μια τη χρωσταω!!!PPP)
αυτα πανω κατω...θελω να πειτε οσοι δωσατε πως γραφατε στα πρωτα διαγωνισματα?τα πηγαινατε τελειαααα???
αχ δε ξερω εχω αγχωθει για το τι θα γραψω στο τελος!!!
regginaki
Νεοφερμένος
nikodim14
Νεοφερμένος
Λογοτεχνια 79/80
ιστορια 100/100
και τωρα περιμενω με αγωνια τα αρχαια
Grego
Νεοφερμένος
τα 5 πρώτα κείμενα 95% στα επόμενα 5 89,5%(πεσαμέεεεεεεεεεε.. ουφ...)Αρχαία Πρωταγόρας 16 (είμαι σκράπας.. το παραδέχομαι.. δε τα πάω καθόλου..ΤΕΛΟΣ!)Λογοτεχνία κρητικός 89% όνειρο στο κύμα 94%
Στο σχολείο απο την άλλη... κάτι συμβαίνει...
Αρχαία: εισαγωγή πρωταγόρα 16/20
ιστορια: α' κεφάλαιο 18,5/20
λογοτεχνία: κρητικός 19/20
λατινικά: 5 πρώτα κείμενα... 57%...και όμως...είναι τελείως τρελό... απλά έφαγα ένα κόλλημα κ επιδεί προσπαθούσα να το λύσω έχασα όλο το χρόνο.. τον πολύ τον χρόνο.. άντε μη πω τπτ κ γι'αυτό!
τι συμβαίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Guest 045911
Επισκέπτης
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αρχικα μην τρελαινεσαι.Στο φοντ. πάμε καλά..Ιστορία Α' Κεφ. 19 β' κεφ. 19,5 ( ε, στο επόμενο δε του μένει κ πολύ ακόμα... θα το φτάσω το 20 χαχα)Λατινικά
τα 5 πρώτα κείμενα 95% στα επόμενα 5 89,5%(πεσαμέεεεεεεεεεε.. ουφ...)Αρχαία Πρωταγόρας 16 (είμαι σκράπας.. το παραδέχομαι.. δε τα πάω καθόλου..ΤΕΛΟΣ!)Λογοτεχνία κρητικός 89% όνειρο στο κύμα 94%
Στο σχολείο απο την άλλη... κάτι συμβαίνει...
Αρχαία: εισαγωγή πρωταγόρα 16/20
ιστορια: α' κεφάλαιο 18,5/20
λογοτεχνία: κρητικός 19/20
λατινικά: 5 πρώτα κείμενα... 57%...και όμως...είναι τελείως τρελό... απλά έφαγα ένα κόλλημα κ επιδεί προσπαθούσα να το λύσω έχασα όλο το χρόνο.. τον πολύ τον χρόνο.. άντε μη πω τπτ κ γι'αυτό!
τι συμβαίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Το οτι εγραψες στο φροντιστηριο στα Λατινικα 95% δειχνει οτι εισαι σε ενα πολυ καλο-για να μην πω αριστο- επιπεδο.
Τωρα οσο αφορα αυτο που επαθες στο σχολειο,μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες,οπως π.χ. το αγχος,η κουραση.
Ειναι λογικο να συμβαινουν αυτα.
Μην καθεσαι και τρελαινεσαι για τα διαγωνισματα του σχολειου.
Προσωπικα,ο μονος λογος που παω φετος στο σχολειο ειναι για να μην παιρνω απουσιες.
Ακομα και στην κατευθυνση,τα διαγωνισματα που μας βαζουν τα βλεπω καθαρα σαν μια ευκαιρια για να κανω επαναληψη.
Συνηθως γραφω καλους βαθμους,αλλα και παλι δεν το θεωρω αυτο σοβαρη ενδειξη για το τι θα γραψω στο τελος στις Πανελληνιες,σε καμια περιπτωση.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Από αυτά όμως μπορείς να χάσεις μόρια λόγω του προφορικού.Μην καθεσαι και τρελαινεσαι για τα διαγωνισματα του σχολειου.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μου βαλει κανα 19 στο τετραμηνο ενω του εχω ηδη γραψει 20 και συμμετεχω σαν τον μ@λακα στην ταξη.. φονικο.
personGR
Νεοφερμένος
ΑΕΠΠ. 85/100 (είναι κάτι παραπάνω από κατοστάρι, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αμέσως επόμενος είχει 70 :S)
Μαθ.Κατ 80/100 (δεν πρόλαβα να τα λύσω, το ξαναλέω :S)
ΑΟΔΕ, πικρή ιστορία (πέντε και πέντε), δεν είχα ανοίξει βιβλίο, δε θυμόμουν τίποτα (στο του δεύτερου κεφαλαίου 100 πάντως )
Έκθεση: 92/100 (!)
Μαθ. Γεν.: 100/100
ΥΓ: Πωπω είμαι γερή ψωνάρα τελικά
tinaki!!
Νεοφερμένος
14/20 ιστορια
10/20 λογοτεχνια (λογου οτι εκεινη την μερα ειμουν καπωσ ψυλοχαλια)
13/20 εκθεση(απο βλακια μου ,στην εκθεση πηρα 29/40 και εχασα απο τα θεωριτικα πιο πολυ)
και τα αρχαια ακομα δεν μασ τα εχει η αλλλη!!!!!!!!
parmas
Νεοφερμένος
Μαθηματικά κατ: 18 (τεστ) , 11 (διαγώνισμα) , 14 (διαγώνισμα)
Φυσική Κατ: 8 (τέστ), 16 (τέστ) , 12 (διαγώνισμα)
ΑΟΔΕ: Σε όλα πάνω απο 15 .. στα περισσότερα 18-20 (γράφαμε σε καθε μάθημα τεστ)
ΑΕΠΠ: 18 (τεστ), 20 (τεστ) , 17 (διαγώνισμα)
ΑΟΘ: 19 (διαγώνισμα), 16 (τεστ)
Μαθηματικα Γενικής: 2* (τεστ), 16 (διαγώνισμα) *(μας εβαλε τεστ lim[(x+2)/2] {x->2} και ΔΕΝ το έκανα )
Εκθεση: Πάντα πάνω 25/40
Φροντιστήριο:
Μαθηματικά κατ: 17 (τεστ) , 16 (διαγώνισμα)
Φυσική Κατ: 15 (διαγώνισμα)
ΑΕΠΠ: 18 (τεστ), 19 (τεστ) , 18 (διαγώνισμα)
ΑΟΘ: 18 (διαγώνισμα)
Τετράμηνο:
Μαθηματικά κατ: 16
Φυσική Κατ: 15
ΑΟΔΕ: 20
ΑΕΠΠ: 20
ΑΟΘ: 20
Μαθηματικα Γενικής: 17
Εκθεση: 16
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαθηματικα κατ : 17
φυσικη κατ : 19
αεππ: 17
αοδε: 18
αοθ : 18
εκθεση : 17
μαθηματικα γενικης : 20
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Αρχαία : 20
Λατινικά : 20
Κείμενα : 20
Ιστορία : 20
Βιολογία : 20
Έκθεση : 20
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.