Katerinaa
Νεοφερμένος
Η Κατερίνα^.^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
15-06-18
00:00
Εγώ έβγαλα φέτος (Β' Λυκείου) στο Α' τετράμηνο 19,6/10 και στο Β' τετράμηνο 19,9/10.. Ευελπιστώ να τα έχω πάει αρκετά καλά στις ενδοσχολικές, ώστε να μπορέσω τουλάχιστον να βγάλω πάνω από 19 που είναι ο στόχος μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1,629 μηνύματα.
15-06-18
00:04
Εγώ έβγαλα φέτος (Β' Λυκείου) στο Α' τετράμηνο 19,6/10 και στο Β' τετράμηνο 19,9/10.. Ευελπιστώ να τα έχω πάει αρκετά καλά στις ενδοσχολικές, ώστε να μπορέσω τουλάχιστον να βγάλω πάνω από 19 που είναι ο στόχος μου
Έσπασες το κοντέρ εσύ κοπελιά, μπράβο σου !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaa
Νεοφερμένος
Η Κατερίνα^.^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
15-06-18
00:13
Έσπασες το κοντέρ εσύ κοπελιά, μπράβο σου !
Χαχαχα, σιγά μωρέ δεν είναι κάτι σπουδαίο Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, να'σαι καλά και εύχομαι κάθε επιτυχία γενικότερα σε σένα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,779 μηνύματα.
15-06-18
00:20
Μπράβο και από εμενα.
Katerinaa
Νεοφερμένος
15-06-18
00:25
Μπράβο και από εμενα.
Να'σαι καλά Φώτη! Καλή επιτυχία και σ'εσένα εύχομαι αύριο στο ΑΟΘ, αν δεν κάνω λάθος, χωρίς άγχος γιατί το έχεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...