Gate4
Επιφανές μέλος
Πόσο έβγαλες;Ποιος τον χ*ζει το βαθμο τετραμηνου. Θέτω τη γνώση πιο πάνω από ένα βαθμό. Η γνώσεις μένουν ο βαθμός έρχεται και φεύγει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Θα διαφωνήσω και θα πω ότι καλός καθηγητής είναι εκείνος που βάζει σε κάθε μαθητή το βαθμό που του αξίζει.
Πιστεύω πως όταν ο καθηγητής βάζει αυτό που αξίζει στον μαθητή, θεωρείται πως βαθμολογεί χαμηλά. Αφού το σύνηθες είναι να χαρίζονται οι βαθμοί, κυρίως στην Γ λυκείου. Φέτος, όσοι δεν χάριζαν πολλές μονάδες παραπάνω ήταν κακή βαθμολογητές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχαια 20
μαθηματικα 19
φυσικα 19 μια χαρα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
18.3Πόσο έβγαλες;
Μπράβο ρε γιαννηπαιδια εγω εβγαλα 19.5 και δεν με νοιαζει τι λενε αλλοι με καλους καθηγητες εγω εχω πολυ καλους καθηγητες
αρχαια 20
μαθηματικα 19
φυσικα 19 μια χαρα
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
~Melania~
Περιβόητο μέλος
και φυσικά Έλεναααα
Άντε γεμίσαμε καλούς μαθητές το σκουλ
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
mintin97
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
(Το μήνυμα αυτό βγαίνει πολύ αυθόρμητα. Σου ζητώ συγνώμη για τυχόν παρεξηγήσεις, δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω, και μπράβο σου για τον βαθμό σου. )
jj!
Τιμώμενο Μέλος
I couldn't agree moreΜπράβο! Εγω έχα προβλημα με τους 20αρηδες. Ειναι πολλες φορες εκεινες που δεν το αξιζουν. Εχει τύχει πολλές φορές να ρωτήσω κάτι που κάναμε πριν 1 μήνα και να μην το ξέρουν καν παρ' όλο που στο διαγώνισμα γράψαν 20 Οκ, θεωρω οτι παμε σχολειο για τη γνωση κι οχι για ενα ψωροβαθμο
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ τώρα θα γίνω κακιά. Θα με πείτε ζηλιάρα, και σκύλα, αλλά δεν με νοιάζει. Mintin97, έτυχε το πρώτο μήνυμα σου να είναι στο θέμα αυτό, ή γράφτηκες για να μας πεις τον βαθμό σου και να σου πούμε όλοι μπράααααααβο επειδή έβγαλες 20;
(Το μήνυμα αυτό βγαίνει πολύ αυθόρμητα. Σου ζητώ συγνώμη για τυχόν παρεξηγήσεις, δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω, και μπράβο σου για τον βαθμό σου. )
Σωστά τα λές
DrHouse
Διάσημο μέλος
Μπράβο Τζέι, Γιάννη,Loreley
και φυσικά Έλεναααα
Άντε γεμίσαμε καλούς μαθητές το σκουλ
Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες.
Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ
Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες.
Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ
Κάθε χρόνο και με τις πανελλήνιες το ίδιο γίνεται. Μόνο βαθμούς πάνω απο 18,000 μόρια βλέπουμε
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Μπραβο και σε ολους τους αλλους
Παιδια δε διαφωνω οτι πολλες φορες οι βαθμοι μπαινουν ασκοπα σε ατομα που δε το αξιζουν (οπως και το αντιθετο πολλες φορες), ή λιγοι απο εμας ειναι που θα πετυχουμε στο τελος.Ειναι ωστοσο μια επιβραβευση για τον οποιο κοπο του καθενος.
Σημασια εχει νομιζω να εχουμε παθος , στοχο και πεισμα...Μακαρι να πανε ολα καλα στο τελος τι να πω....ειναι νωρις ακομη..
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Προσπαθείς να του την πείς και ζητάς και συγνώμη; FAIL και σε λέω ζηλιάρα και σκύλα.Εγώ τώρα θα γίνω κακιά. Θα με πείτε ζηλιάρα, και σκύλα, αλλά δεν με νοιάζει. Mintin97, έτυχε το πρώτο μήνυμα σου να είναι στο θέμα αυτό, ή γράφτηκες για να μας πεις τον βαθμό σου και να σου πούμε όλοι μπράααααααβο επειδή έβγαλες 20;
Loreley
Περιβόητο μέλος
Προσπαθείς να του την πείς και ζητάς και συγνώμη; FAIL και σε λέω ζηλιάρα και σκύλα.
Δεν προσπαθώ να του την πω, απλά κάνω μια παρατήρηση που μου ήρθε στο μυαλό. Για αυτό ζητάω συγγνώμη αν η παρατήρηση αυτή τον προσβάλλει.
Εντάξει, είμαι ζηλιαρα και σκύλα, τι να κάνουμε τώρα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.