!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gewrgia_D
Νεοφερμένος
Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά γενικά, προτιμώ την ιστορία από τα θρησκευτικά (χωρίς παρεξήγηση )εμμ..ενα τεστ στην αλεβρα 6 και στο διαγωνισμα γεωμετριας 13,5
αλλα τεστ αρχαιων 19 :fss:
διαγωνισμα θρησκευτικων: 12,5 ρε γμτ!
καταντησαν η ιστορια να ειναι ευκολοτερη απ τα θρησκευτικα :!:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά γενικά, προτιμώ την ιστορία από τα θρησκευτικά (χωρίς παρεξήγηση )
γιατι παρεξηγηση? κι εγω!
Γιωτούλα
Νεοφερμένος
μελα
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά κι εγώ παραξενεύομαι όταν λέτε ότι διαβάζετε λίγο και γράφετε άριστα.Και παραξενεύομαι γιατί το σύστημα μας βασίζεται στην αποστήθιση άρα θέλει διάβασμα. Η είστε ιδιοφυίες (υπάρχουν τέτοια παιδιά αλλά ελάχιστα) ή σας χαρίζουν βαθμούς (εντάξη το +1 το βάζουν πολλοί αρα ΟΚ αλλά και παραπάνω σε γνωστούς ...-α ρε ελλαδάρα-)
Αλήθεια πάντος είναι η Α λυκείου ευκολότερη από την Γ γυμνασίου ?
καλα τα λες!!!! μαλλον η α λυκειου ειναι δυσκολοτερη απλα εμεις αργουμε να το καταλαβουμε και διαβαζουμε το ιδιο με τη γ γυμνασιου...
M-A-R-I-A
Νεοφερμένος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Gewrgia_D
Νεοφερμένος
Εμ ναι, πάντα είχα την εντύπωση πως η ιστορία είναι πιο ενδιαφέρουσα από τα θρησκευτικά... Δε ξέρω γιατί. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι έχω (όπως και στα περισσότερα θέματα γενικώς) πολλές απορίες όσον αφορά τη θρησκεία, και δε μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι πρέπει να κάτσω να μάθω κάτι για το οποίο εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι το πιστεύω. Κι εξάλλου, τα θρησκευτικά δεν είναι σαν τη φυσική κι όμως αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε με ίδιο τρόπο!!!! Έλεος.γιατι παρεξηγηση? κι εγω!
Και μ'άρέσει που έγραψα 13 φυσική και 15 θρησκευτικά!
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εισαι ολοσωστη, το ιδιο εκανα και εγω στο 1ο,αλλα στο 2ο λεω να βαλω λιγο μυαλο και να ωριμασω πια...!καλα τα λες!!!! μαλλον η α λυκειου ειναι δυσκολοτερη απλα εμεις αργουμε να το καταλαβουμε και διαβαζουμε το ιδιο με τη γ γυμνασιου...
fifika!
Νεοφερμένος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Εμ ναι, πάντα είχα την εντύπωση πως η ιστορία είναι πιο ενδιαφέρουσα από τα θρησκευτικά... Δε ξέρω γιατί. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι έχω (όπως και στα περισσότερα θέματα γενικώς) πολλές απορίες όσον αφορά τη θρησκεία, και δε μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι πρέπει να κάτσω να μάθω κάτι για το οποίο εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι το πιστεύω. Κι εξάλλου, τα θρησκευτικά δεν είναι σαν τη φυσική κι όμως αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε με ίδιο τρόπο!!!! Έλεος.
Και μ'άρέσει που έγραψα 13 φυσική και 15 θρησκευτικά!
συμφωνω μαζι σου! (καλα για τη φυσικη...αστο κατω απ τη βαση)
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Gewrgia_D
Νεοφερμένος
Εγώ να δεις στο πρώτο τεστ στη φυσική. Ο καθηγητής μου με θεωρεί (έχω την εντύπωση) καλή στη φυσική , και όταν είδε τι έγραψα μου το είπε γελώντας!!! Δε με κορόιδευε, απλά του φάνηκε παράξενο το πώς τα κατάφερα και έγραψα τόσο χάλια και μετά στο διαγώνισμα που έγραψα 13 (άθλος για εμένα στη φυσική) δε σχολίασε τίποτα αλλά ήταν φανερό το τι περίμενε από μένα!συμφωνω μαζι σου! (καλα για τη φυσικη...αστο κατω απ τη βαση)
Τέλοσπάντων, η φυσική για εμένα είναι μια πονεμένη ιστορία... Τη λατρεύω σαν μάθημα, καταλαβαίνω τη θεωρία και δε μπορώ να λύσω ασκήσεις, και το ίδιο συμβαίνει και στα μαθηματικά. Η θεωρία μόνο με σώζει!!!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Εγώ να δεις στο πρώτο τεστ στη φυσική. Ο καθηγητής μου με θεωρεί (έχω την εντύπωση) καλή στη φυσική , και όταν είδε τι έγραψα μου το είπε γελώντας!!! Δε με κορόιδευε, απλά του φάνηκε παράξενο το πώς τα κατάφερα και έγραψα τόσο χάλια και μετά στο διαγώνισμα που έγραψα 13 (άθλος για εμένα στη φυσική) δε σχολίασε τίποτα αλλά ήταν φανερό το τι περίμενε από μένα!
Τέλοσπάντων, η φυσική για εμένα είναι μια πονεμένη ιστορία... Τη λατρεύω σαν μάθημα, καταλαβαίνω τη θεωρία και δε μπορώ να λύσω ασκήσεις, και το ίδιο συμβαίνει και στα μαθηματικά. Η θεωρία μόνο με σώζει!!!
χμμ εγω παλι για τη φυσικη...ναι μεν με σωζει η θεωρια αλλα....δεν τη λατρευω καθολου!
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gewrgia_D
Νεοφερμένος
Ε, γούστα είναι αυτά...χμμ εγω παλι για τη φυσικη...ναι μεν με σωζει η θεωρια αλλα....δεν τη λατρευω καθολου!
Και σε μένα δεν άρεσε καθόλου η Φυσική επειδή είχαμε έναν απαράδεκτο καθηγητή στο γυμνάσιο, αλλά αυτός που έχουμε φέτος είναι πολύ καλός και κάνει ενδιαφέρον το μάθημα!
love 2 b hated
Νεοφερμένος
19,8 πρωτο τετραμηνο????!! φοβαμαι μην απογοητευτεις γιατι δεν βαθμολογουν οπως στο γυμνασιο οσο καλη και αν εισαι...Θεωρω την 1η λυκειου πολυ δυσκολη ταξη. ΒΑθμους παιρνω τις 10 και περιμενω 19,6-8. Παντως διαβαζω πολυ καθε μερα 6,5 ωρες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.