MetalChest
Δραστήριο μέλος
Πάντως είμαι πραγματικά απογοητευμένος απο το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και εύχομαι να καταφέρω, όταν γίνω 18, να ταξιδέψω στο εξωτερικό. Η κατάσταση εδώ είναι χάλια. Αδικία, αναξιοκρατία, υποκρισία κτλ
Τέλος, θα ήθελα να δώσω κουράγιο σε όλους και να δηλώσω πως η ζωή δεν σταματάει στις πανελλαδικές εξετάσεις.
«Εάν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanws
Νεοφερμένος
Πέρυσι στην Γ Γυμνασίου εβγαλα 17,4 και πιστεύω διάβασα όσο έπρεπε για να βγάλω αυτόν τον βαθμό.Επιπλέον βλέπω πολλούς φίλους μου που βγάζαν στο Γυμνάσιο 19 και 20 και τώρα στο λύκειο γράφουν ολο 65% και 50% και μερικοί τελειώνου την Α Λυκείου με 13 και 12,5.Αρα πιστεύω οτι θέλει ένα οργανωμένο διάβασμα χωρίς στείρα αποστήθιση για να βγάζεις παντού ένα καλό και αξιοπρεπή βαθμό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irenegate7
Νεοφερμένος
μας ειπε οτι ο τροπος που μπορουμε να βρουμε ποσο το μεσο ορο μας διαφρει απο αυτον που χρησιμοποιουσαμε στο γυμνασιο
μας ειπε οτι καποια μαθηματα δεν μετρανε και αλλα τετοια
ισχυει αυτο?
οποιος μπορει ας μου λυσει αυτην την αποροια
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
HARDCORE GREEK
Νεοφερμένος
Να πω οτι απ'οτι εχω καταλαβει εως τωρα η Α' λυκειου ειναι μια πολυ σημαντικη ταξη και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να την αντιμετωπισεις επιπολαια,για παραδειγμα η φυσικη της χρειαζεται στην Γ'οπως και η αλγεβραναι ειναι πολυ ευκολησαν να πας δημοτικο xD
μπορεις να πεις οτι ειναι ενα διαλειμμα πριν μπεις στα δυσκολα!
Δεν μπορεις λοιπον να λες οτι ειναι ολα ευκολα και ροδινα.Πρεπει να δωσεις την απαραιτητη προσοχη ωστε στην Γ λυκειου να μην βρεθεις με απειρα κενα,γιατι τοτε κανεις δε σε σωζει.Και οταν μιλαμε για παραπανω βαθμους ισως θα πρεπει να αναφερθουμε στο γεγονος οτι σε πολλα σχολεια δεν γινεται η απαραιτητη υλη και ειναι φυσικο αν διαβαζεις εστω και λιγο να μπορεις να καταλαβεις τα απλα και ευκολα θεματα εξασφαλιζοντας και καλους βαθμους αφου ο καθηγητης θα καταφευγει σε αυτα χωρις να εμβαθυνει σε δυσκολες ασκησεις για να προλαβει την υλη που τον κανει να τρεχει και να βαριαανσαινει.Αυτα απο μενα,φιλικα παντα.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδια σημερα μια καθηγητρια μας μπερδεψε αρκετα οσον αφορα το μεσο ορο
μας ειπε οτι ο τροπος που μπορουμε να βρουμε ποσο το μεσο ορο μας διαφρει απο αυτον που χρησιμοποιουσαμε στο γυμνασιο
μας ειπε οτι καποια μαθηματα δεν μετρανε και αλλα τετοια
ισχυει αυτο?
οποιος μπορει ας μου λυσει αυτην την αποροια
Ναι, μετρανε στην εξαγωγη του μεσου ορου μονο οσα μαθηματα εχουν αστερισκο * διπλα τους. Και δεν ειναι οπως στο γυμνασιο που αρχαια-μεταφραση πηγαιναν μαζι. Καθε μαθημα για τον εαυτο του τωρα.
Προσθετεις τους βαθμους, διαιρεις με το πληθος και αυτο ηταν.
irenegate7
Νεοφερμένος
αυτο στο λυκειο ισχυει,οντως τα μαθηματα που δεν εχουν αστερακι διπλα δεν προσμετρουνται.
χμμ... και μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτα τα μαθηματα?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε αυτο φταινε οι μαθητες της γ λυκειου.Σας λενε κατι και εσεις το πιπιλατε συνεχως.Αν καποιος εχει κενα στην α λυκειου δε χαθηκε ο κοσμος,εχει παρα πολυ καιρο να τα αναπληρωσει.Να πω οτι απ'οτι εχω καταλαβει εως τωρα η Α' λυκειου ειναι μια πολυ σημαντικη ταξη και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να την αντιμετωπισεις επιπολαια,για παραδειγμα η φυσικη της χρειαζεται στην Γ'οπως και η αλγεβρα
Δεν μπορεις λοιπον να λες οτι ειναι ολα ευκολα και ροδινα.Πρεπει να δωσεις την απαραιτητη προσοχη ωστε στην Γ λυκειου να μην βρεθεις με απειρα κενα,γιατι τοτε κανεις δε σε σωζει.Και οταν μιλαμε για παραπανω βαθμους ισως θα πρεπει να αναφερθουμε στο γεγονος οτι σε πολλα σχολεια δεν γινεται η απαραιτητη υλη και ειναι φυσικο αν διαβαζεις εστω και λιγο να μπορεις να καταλαβεις τα απλα και ευκολα θεματα εξασφαλιζοντας και καλους βαθμους αφου ο καθηγητης θα καταφευγει σε αυτα χωρις να εμβαθυνει σε δυσκολες ασκησεις για να προλαβει την υλη που τον κανει να τρεχει και να βαριαανσαινει.Αυτα απο μενα,φιλικα παντα.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
irenegate7
Νεοφερμένος
Δεν μπορεί να πει κανείς ποια είναι τα μαθήματα με * ;
ναι ρε παιδια πειτε ποια ειναι αυτα
plouplou
Νεοφερμένος
ναι ρε παιδια πειτε ποια ειναι αυτα
+φωνω και εγω!!
πειτε ποια ειναι αυτα να αρχισουμε σιγα σιγα να υπολογιζουμε τι θα παριμενουμε:no1:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρηκα!
Με αστερισκο * ειναι τα:
Θρησκευτικα
Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια
Νεοελληνικη Λογοτεχνια
Νεοελληνικη γλωσσα
Ιστορια
Αλγεβρα
Γεωμετρια
Φυσικη
Χημεια
Αρχες Οικονομιας
Τεχνολογια
Αγγλικα
Μετα ειναι αναλογα το μαθημα επιλογης.. Εχω ας πουμε ειχα παρει Αισθητικη αγωγη και δεν μετρουσε στον μεσο ορο. Ουτε οι εφαρμογες πληροφορικης μετρανε. Αλλα η δευτερη ξενη γλωσσα μετραει.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Τους έχεις ακόμα ρε θηρίο?Μισο να βρω εναν ελεγχο Α λυκειου :p
Βρηκα!
Με αστερισκο * ειναι τα:
Θρησκευτικα
Νεοελληνικη Λογοτεχνια
Νεοελληνικη γλωσσα
Ιστορια
Αλγεβρα
Γεωμετρια
Φυσικη
Χημεια
Αρχες Οικονομιας
Τεχνολογια
Αγγλικα
Μετα ειναι αναλογα το μαθημα επιλογης.. Εχω ας πουμε ειχα παρει Αισθητικη αγωγη και δεν μετρουσε στον μεσο ορο. Ουτε οι εφαρμογες πληροφορικης μετρανε. Αλλα η δευτερη ξενη γλωσσα μετραει.
Εγώ με το που τους παίρνω τους σκίζω
HARDCORE GREEK
Νεοφερμένος
Ναι ενταξει,δεν ειπα να κατσεις να απελπιστεις,να κανεις χαρακιες και να πεσεις σε βαρια καταθλιψη.Απλα μην λεμε οτι ειναι και ενας ξεγνοιαστος χρονος που δεν θελει διαβασμα και διακρινεται απο την ξεκουραση...Ολα δραματικα τα κανετε. Ειναι σημαντικη ταξη, συμφωνοι οτι θα υπαρχουν κενα αν καποιος παει στην τεχνολογικοθετικη του χρονου και του παραχρονου, αλλα με λιγη καλη θεληση ολα τα κενα καλυπτονται σε χρονο dt. (αααν καποιος εχει θεληση και ορεξη δηλαδη. Αλλιως πιασ'το αυτο και κουρεψτο )
Ναι, μετρανε στην εξαγωγη του μεσου ορου μονο οσα μαθηματα εχουν αστερισκο * διπλα τους. Και δεν ειναι οπως στο γυμνασιο που αρχαια-μεταφραση πηγαιναν μαζι. Καθε μαθημα για τον εαυτο του τωρα.
Προσθετεις τους βαθμους, διαιρεις με το πληθος και αυτο ηταν.
plouplou
Νεοφερμένος
Μισο να βρω εναν ελεγχο Α λυκειου :p
Βρηκα!
Με αστερισκο * ειναι τα:
Θρησκευτικα
Νεοελληνικη Λογοτεχνια
Νεοελληνικη γλωσσα
Ιστορια
Αλγεβρα
Γεωμετρια
Φυσικη
Χημεια
Αρχες Οικονομιας
Τεχνολογια
Αγγλικα
δηλαδη αλγεβρα και γεωμετρια δεν μετρανε σαν ενα μαθημα?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
lolipop
Νεοφερμένος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα ρωτήσω κτ δεν ξατάλαβα τι είναι τα μαθήματ αμε *...
Είναι εκείνα που μετράνε στον Μ.Ο.
-----------------------------------------
Ορίστε:
Ναι, μετρανε στην εξαγωγη του μεσου ορου μονο οσα μαθηματα εχουν αστερισκο * διπλα τους.
THERISTIS
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.