markip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deadeyebutch
Νεοφερμένος
Πάμε του χρόνου γέρα! :no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
valia_92
Νεοφερμένος
πραγματικα δεν τ περιμενα γιατι διαβαζα ολο γαλλικα γ τ φροντιστιριο και γ τ σχολειο ειχε αρκετες φορες που πηγαινα εντελως αδιαβαστη!
apostolis15
Νεοφερμένος
Sharpay
Νεοφερμένος
valia_92
Νεοφερμένος
και για τα παιδια του 15 (αν και δεν ειναι ωραιο να χαρακτηριζεις εναν μαθητη απο τν βαθμο του ειτε ειναι 10 ειτε 20) πιστευω οτι πολυ λιγοι ειναι αυτοι που προσπαθουσαν και εβγαλαν τοσο λιγο στην πρωτη λυκειου.. και λεγοντας προσπαθουσαν δεν εννοω αυτους που ξεσκιζονταν ΜΟΝΟ στα διαγωνισματα γτ αμα δεν διαβαζεις καθε μερα λογικο ειναι μετα ν μν κτλβαινεις τπτ...
οσο για τους βαθμους εχετε δικιο εκτος απο το σημειο με τις πανελληνιες γιατι αν εχεις ενα 19 προσπαθεις να το υπερασπιστεις και αν γινεται να το μεγαλωσεις για να μην γινεις ρεζιλι οχι μονο εσυ αλλα και ο καθηγητης σου.. δεν μπορει να λες ε αφου εβγαλα τοσο θα γραψω και εκει.. ειναι απλη λογικη.. ετσι τουλαχιστον σκεφτομαι εγω
φιλικα παντα συζητηση κανουμε ετσι?
AlexanderV
Νεοφερμένος
Αλήθεια πάντος είναι η Α λυκείου ευκολότερη από την Γ γυμνασίου ?
valia_92
Νεοφερμένος
μπορεις να πεις οτι ειναι ενα διαλειμμα πριν μπεις στα δυσκολα!
αυτο με την αποστηθηση δεν ειναι εντελως σωστο.. ειναι σαν να βλεπεις ταινια και την αλλη μερα εξηγεις στν φιλο σου τι γινεται... απλα ετσι πως ειναι γραμμενα τα πιο πολλα βιβλια πολλα πραγματα μπορει να τα καταλαβεις αλλιως και αυτο που γραφεις να ειναι τελειως λαθος ενω εσυ να το θεωρεις σωστο.. αν καταλαβεις τι εννοει και το γραψεις ετσι ωστε να καταλαβαινει ενας τριτος τι γινεται δεν σ τ παιρνουν λαθος.. αλλα επειδη αυτο θεωρειται δυσκολο οι καθηγητες προτεινουν την παπαγαλια.. και αυτο για τα θεωρητικα γτ τ μαθηματικα πχ αν σ τ εξηγουν καλα και προσεχεις 5 λεπτακια σ αυτα π σ λεει οι ασκησεις μετα ειναι παιχνιδακι..δεν ειναι θεμα να μαθεις αλλα να καταλαβεις..
Χριστίνα20750
Νεοφερμένος
Γι'αυτό δεν είναι σωστό οι άριστοι μαθητές να ισχυρίζονται(αν δεν ισχύει γιατί συμβαίνει κι αυτό) ή απλά να φωνάζουν "εγώ δε διαβάζω αλλά παίρνω 20" γιατί είναι εναντίον τους και, πφφφφτ, δε δίνουν το σωστό παράδειγμα.
ΛΟΙΠΟΝ εγώ για να βγάλω το βαθμό που βγάζω ΣΚΙΖΟΜΑΙ στο διάβασμα. :no1:
apostolis15
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Αλήθεια πάντος είναι η Α λυκείου ευκολότερη από την Γ γυμνασίου ?
Oχι...το Λυκειο γενικα ειναι πιο δυσκολο απο οτιδηποτε αρα δεν γινεται η Α'Λυκειου να ειναι ευκολοτερη απο την Γ'Γυμνασιου...
Εγω εβγαλα γενικο μεσο ορο 19,4 αλλα διαβασα πολυ...ειδικα εκεινη την φυσικη και την γεωμετρια την χιλιοδιαβασα..ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
Αντε μπορει καποια μαθηματα να θεωρουνται παιχνιδακι και να διαβαζονται γρηγορα και ευκολα βλ. Θρησκευτικα αλλα καποια αλλα θελουν καλο διαβασμα
Εξαλλου τα αγαθα κοποις κτωνται!
Και το πιο σημαντικο ειναι οτι φετος εμαθα πολυ καλα τα μαθηματα....ξερω τα παντα απο Φυσικη Χημεια κλτ δεν εχω αφησει κενα....ετσι θα προχωρησω πιο ανετα στις αλλες ταξεις...και ελπιζω να εχω επιτυχια και στις Πανελληνιες γιατι οπως ειπαν και αλλοι οι βαθμοι τωρα δεν λενε τιποτα μακαρι ομως αυτους τους βαθμους να τους γραψουμε και στο τελος γιατι εκει θα μετρησουν πραγματικα....τωρα το μονο που μας προσφερουν ειναι ηθικη ικανοποιηση...
apostolis15
Νεοφερμένος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
apostolis15
Νεοφερμένος
tfslover
Νεοφερμένος
Εγω στις εξετασεις ξεσκιστηκα αλλα αυτο εφερε αποτελεσματα...εβγαλα 19,6!lol
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγχαρητηρια!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Ευχαριστώ πολύ :thanks:
Εγω παλι θεωρω οτι η Α λυκειου εχει τεραστια διαφορα δυσκολιας απο τις προηγουμενες ταξεις! Και γενικοτερα το λυκειο. Τα πραγματα αλλαζουν, τα μα8ηματα γινονται πιο επιστημονικα , η πιεση αυξανεται!! Δεν θα μπορουσα να πω οτι ειναι πανευκολη ταξη!Επισης ειναι και το προβλημα της εξοικιωσης. Μερικοι χρειαζονται χρονο για να συνηθισουν την αλλαγη απο το γυμνασιο στο λυκειο!!
Εγω στις εξετασεις ξεσκιστηκα αλλα αυτο εφερε αποτελεσματα...εβγαλα 19,6!lol
Συγχαρητήρια!
Συμφωνώ με τα όσα λες και θέλω να προσθέσω ότι πρέπει να υπάρχουν πολύ γερές βάσεις απ' το γυμνάσιο για να τα βγάλεις πέρα στο λύκειο.
memi
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξάλλου, πιο πολύ σημασία έχουν τα γραπτά στο τέλος, παρά οι οι προφορικοί βαθμοί!
apostolis15
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.