Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Τη σχολη δεν την επελεξα ουτε για τα μορια ουτε γιατι ετσι θα πουλαγα μουρη...σ' ευχαριστω για τα λογια σου...απλως θα ηθελα πριν φυγω απο αυτον τον κοσμο να ξερω οτι κατι εκανα...καποιους βοηθησα...αυτο.
respect συνήθως αυτα τα ακους μονο απο τους ιατρούς...ευχαριστη αλλαγη σιγουρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Από κει και πέρα, όσο περισσότερα εφόδια αποκτήσω μέσω των σπουδών, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πιθανότητα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το αντικείμενο στο μέλλον.
Civilara
Περιβόητο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
2.η γνωση ειναι δυναμη και αν και ακουγεται μια μλκ που λες στην εκθεση το βλεπω συνεχως μπροστα μου
3.γιατι πρεπει να βρω δουλεια και με απολυτήριο λυκειου και μονο ειναι καπως δυσκολο
4.γιατι θεωρω οτι αμα πραγματικα βγαλω την σχολη μου θα με πληρωνουν για να κανω κατι που μου αρεσει
5.γιατι παντα ηθελα να ασχοληθω με το αντικειμενο
6.αν δεν σπουδαζα τι θα εκανα;;
7.γιατι σπουδαζουν και ΟΛΟΙ οι αλλοι...αν και ειναι ελεεινο σαν επιχειρημα,ισχυει...
8.γιατι θελω να πετυχω τα ιδια με τους γονεις μου και παραπανω(ειχαν σπουδασει επισης) αρα μαλλον χρειαζομαι τα ιδια εφοδια
9.γιατι θελω να τους κανω περήφανους για εμενα,αν δεν σπουδαζα μαλλον θα γινομουν χαραμοφάης...
10.γιατι εχω υψηλες απαιτησεις και αναγκες και θελω να εχω μια οικονομικη ευρωστία,ανεξαρτησια, ωστε να μπορω να τις καλυψω σε πληρη επιπεδο
γιατι να μην σπουδασω;;;;
Fata_Morgana
Νεοφερμένος
Προσωπικά αυτό που θα σπουδάσω δεν θα το σπουδάσω γιατί θα έχει μετά επαγγελματική αποκατάσταση, σιχαίνομαι και τον όρο από μόνο του. Δεν θέλω να τελειώσω την σχολή και να δουλέψω, όσο παρανοϊκό ή τεμπέλικο ακούγεται αυτό. Άμα ήταν να δουλέψω θα δούλευα και τώρα, στο κάτω κάτω πιο εύκολα ρίχνεις τα μούτρα σου και δουλεύεις για να ζήσεις σε οποιαδήποτε δουλειά βρεθεί όταν δεν έχεις τίποτα παρά όταν έχεις ένα Πτυχίοοοοο
Ούτε θα πάω στην συγκεκριμένη σχολή γιατί με ενδιαφέρει συγκεκριμένα το τμήμα. Ξέρω τι θέλω να σπουδάσω (σε ποιος τομείς) και έτσι έκατσα και τα ζύγιασα και βρήκα πως αυτή η σχολή είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό των επιθυμιών μου.
Θα σπουδάσω απλά γιατί έχω γεννηθεί για να σπουδάσω (ακούγεται τέρμα ψωνίστικο )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Είναι ωραίο να βλέπεις κάποιους να έχουν ψώνιο με αυτό που σπουδάζουν! Εγώ έχω ψώνιο με την επικοινωνία και το μαρκετινγκ και γενικά τη διαφήμιση! και πραγματικά ευχαριστώ το Θεό που κάνω κάτι που μου αρέσει!
Πάντως έχει φάση όταν σπουδάζεις κάτι και το συναντάς στην καθημερινή σου ζωή! Συζήταγα με μία φίλη μου τοπογράφο και μου έλεγε ότι όταν οι άλλοι βλέπουν τοίχο, εγώ κάθομαι και φαντάζομαι πως έγινε ο τοίχος, κοιτάζω αν είναι ίσιος, και σκέφτομαι τα διαγράμματα και τα σχέδια... χαχα
Εγώ πλέον δε βαριέμαι τις διαφημίσεις γιατί είναι μέρος του επαγγέλματος και όταν βλέπω τα προΪόντα στο σούπερ μάρκετ, μένω έκπληκτος από τη συμβολή του μάρκετινγκ και το πόσο βαθιά είναι χωμένο όχι απλώς στην καθημερινότητά μας αλλά στο νου μας! Σκέφτομαι τί πολιτική προώθησης χρησιμοποίησε η εκάστοτε εταιρεία...
Ακούγεται λίγο χαζομάρα αλλά έχει πολύ φάση...γιατί ό,τι διδασκόμστε το βλέπουμε μπροστά μας!
Kαι για τους λόγους που λέει ο Alenhuter!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Απο τη μια ψιλοξενερωνω που ενω τρελαθηκαμε στο διαβασμα για να μπουμε στη σχολη, το επαγγελματικο μας μελλον ειναι πλεον δυσοιωνο, απο την αλλη "χαιρομαι" για τα καημενα που μπαινανε τοτε στη σχολη επειδη τους το ειπε η Θεια τους η Κουλα και τωρα χτυπανε το κεφαλι τους στον τοιχο!!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν, όταν πήγα να δώσω το μηχανογραφικό είχα δηλωμένη μόνο μια σχολή. Το μαθηματικό του ΑΠΘ. Σύμφωνα με τις περσινές (για τότε) βάσεις, το έπιανα στο χαλαρό. Ε κάνω πως το δίνω για να βάλουν την τζίφρα και μου λέει η τύπισσα ότι δεν το υπογράφει άμα δεν δηλώσω άλλη μια τουλάχιστον σχολή. Ε καθίσαμε να το συζητήσουμε ( γιατί ως μαλάκας ήθελα να έχω μόνο μια σχολή στο μηχανογραφικό, για την καφρίλα πιο πολύ) και στο τέλος λέω δεν βαριέσαι, βάλε το φυσικό για δεύτερη επιλογή. Και κάπως έτσι είμαι δεύτερο έτος στο φυσικό
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά από 3 χρονιές πανελλήνιες και σχεδόν 17.000 μόρια μπήκα στην 7η επιλογή μου με το 10% γιατί οι βάσεις την προηγούμενη -τρίτη- χρονιά δεν μου έκαναν την χάρη.
Τέλος καλό όλα καλά, αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο που επέμενα, γιατί τουλάχιστον μέχρις στιγμής το γουστάρω πολύ!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Επίσης δήλωσα τη σχολή γιατί ο πατέρας μου με απείλησε ότι θα πεθάνει αν γίνω φιλόλογος ή νοσηλεύτρια! :Ρ :Ρ :Ρ
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν έδωσα 2η φορά, είχα δηλώσει συνολικά 24 τμήματα 4 σχολών (Νοσηλευτική ΑΕΙ, Νηπιαγωγών, Φιλολογία, Ιστορία-Αρχαιολογία). Αν και πέρασα τυχαία στη σχολή μου, υπήρχε λόγος που τη δήλωσα πριν από τη Φιλοσοφική. Γιατί δεν άντεχα ΚΑΘΟΛΟΥ να ξανακάνω Αρχαία στη ζωή μου!
Υ.Γ. Επίσης δήλωσα τη σχολή γιατί ο πατέρας μου με απείλησε ότι θα πεθάνει αν γίνω φιλόλογος ή νοσηλεύτρια! :Ρ :Ρ :Ρ
Μα τι κακό έχει να γίνει κανείς φιλόλογος ή νοσοκόμος;; Μία χαρά επαγγέλματα είναι που προσφέρουν και κοινωνικό έργο μάλιστα.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Μα τι κακό έχει να γίνει κανείς φιλόλογος ή νοσοκόμος;; Μία χαρά επαγγέλματα είναι που προσφέρουν και κοινωνικό έργο μάλιστα.
Πως θα περηφανευεταιο μπαμπακας αμα λεει οτι εχει κορη νοσηλευτρια?Σε παρακαλω,νομικη και πανω
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως θα περηφανευεταιο μπαμπακας αμα λεει οτι εχει κορη νοσηλευτρια?Σε παρακαλω,νομικη και πανω
Κι όμως εμένα όλοι γνωστοί μου που πέρασαν νοσηλευτές απασχολούνται όλοι και αμείβονται με σεβαστά για την εποχή ποσά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.