Anti12
Νεοφερμένος
εσυ που περασες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliolousth
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anti12
Νεοφερμένος
ελα μην ανησυχεις,θα ειναι πολυ ωραια
Hliolousth
Νεοφερμένος
happy feet
Νεοφερμένος
γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!!Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες
'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως.
Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα?
Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα?
Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html
Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf
Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;)
Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή.
Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο
bost
Νεοφερμένος
sofiaaa
Νεοφερμένος
μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους!οχι ηταν η 4η!
ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.!
εσενα?
'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως.
Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα?
Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα?
τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα!
Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα
θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!!
τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!!
στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο!
Hliolousth
Νεοφερμένος
παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!!
εσυ σοφια που νοικιασες??
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου.σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα
παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!!
εσυ σοφια που νοικιασες??
Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/
Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη.
Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω.
EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεματα ειμαστε, δυστυχως :S
χα χα
αν θες πληροφοριες στειλε p.m
sanji05
Νεοφερμένος
marie!!!!
Νεοφερμένος
Hliolousth
Νεοφερμένος
Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..!
το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω..
sanji05
Νεοφερμένος
Anti12
Νεοφερμένος
περασε κανενας αλλος ΦΠΨ??
sanji05
Νεοφερμένος
Hliolousth
Νεοφερμένος
αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.